A Check Point tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” minősítést az NSS Labs-től

forrás: Prím Online, 2016. március 4. 11:14

A világ legnagyobb „pure-play” biztonságtechnikai vállalata, a Check Point Software Technologies Ltd. tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” („recommended”) étékelést az NSS Labs-től.

Ez alkalommal az új generációs tűzfal teszten (Next Generation Firewalls – NGFW) szerezte meg a minősítést a vállalat (immáron ötödik alkalommal), méghozzá a legmagasabb (99,8%) block rate szintet érte el az NSS Labs Exploit Library-nél, illetve a legmagasabb biztonság hatékonysági eredményt (99,6%).

 

A független biztonsági termék tesztek és kutatások terén vezető szerepet játszó NSS Labs közismerten az iparág legátfogóbb külsős vizsgálatait végzi, a való világ kihívásainak megfelelő kutatásokat és elemzéseket kínál a vállalatoknak, a kormányzati szerveknek, és a legkülönbözőbb méretű szervezeteknek. Az NSS Labs biztonsági hatékonysággal kapcsolatos vizsgálatai a kereskedelmi, a nyílt forrású és a szabadalmazott eszközök széles körét használó mérnökök alapos ismereteit aknázzák ki.

 

Az NSS Labs 2016 NGFW Check Point megoldásokkal kapcsolatos jelentésének legfontosabb megállapításai:

  • 99,8% biztonsági eredmény az NSS Exploit Library-nél
  • 100% védelem az evasion technikák ellen
  • 100% stabilitás és megbízhatóság
  • 100% védelem a legfontosabb alkalmazási területeken 
  • ötödik alkalommal kapta meg az NGFW „ajánlott” („recommended”) étékelést
  • tizenegyedik alkalommal kapta meg az NSS „ajánlott” („recommended”) étékelést

 

„Ügyfeleink elsősorban azért fektetnek be biztonsági rendszerekbe és hozzák létre őket, hogy megakadályozzák a hackerek és a rosszindulatú programok bejutását a hálózataikba és rendszereikbe; ez pedig csak az iparág legjobb eredményeket felmutató technológiáival érhető el,” - mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnökhelyettese. „Az, hogy az NSS Labs-nél a legjobb eredményt értük el a fenyegetések beazonosítása és blokkolása terén, bizonyítja, hogy a Check Point a legmagasabb szintű biztonságot kínálja ügyfelei számára.”Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újragondolt klasszikus műalkotások az Insta-generáció számára

Hey Reilly olyan festők klasszikus műveit gondolta és alkotta újra a digitális generáció számára, mint Van Gogh, Botticelli és Da Vinci. A divattervezőként és illusztrátorként is kiemelkedő művész Samsung Galaxy Note10+ okostelefon segítségével hozta létre a kizárólag digitális technikával készült „Mobile Masterpieces” (Mesterművek mobillal) sorozatát, amely a huszonegyedik századi közönség számára értelmez újra olyan ikonikus európai műalkotásokat, mint például Vermeer „Leány gyöngy fülbevalóval” című képe.

2019. október 9. 10:08

Újabb rejtélyeket fejtettek meg a piramisokról

A technológiai fejlődésnek köszönhetően mára az ókori rejtélyek megfejtése is egyszerűbb feladatnak bizonyul. A Viasat History csatorna legújabb sorozatának szakemberei drónok bevetésével és 3D tervezéssel fejtettek meg titkokat. Kilenc piramist – köztük a híres gízaiakat – vizsgáltak meg új szemszögből, hogy végre választ kapjanak a nagy kérdésre: az ókori egyiptomiak a sivatag közepén hogy voltak képesek megépíteni ezeket az épületóriásokat?

2019. szeptember 29. 10:30

Tanulj meg e-rollerezni, e-motorozni

Egyre több elektromos közlekedési eszköz jelenik meg a főváros utcáin – ami természetesen megosztja a budapestieket. A környezetvédelem hívei örülnek, mások viszont nem mindig felhőtlenül boldogok. Ahhoz, hogy gördülékeny legyen az együttélés, és még könnyebben megtalálhassák a helyüket a város életében az új típusú közlekedési eszközök, néhány dolgot mindenkinek érdemes megtanulnia. Ezek közül a legfontosabbat az Ogre & Co vezetője, Tóth-Báló Tamás össze is szedett számunkra.

 

2019. szeptember 21. 01:30

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás