iPrint 2.0: egyszerű és papírtakarékos nyomtatás bármilyen mobileszközről

forrás: Prím Online, 2016. április 7. 10:57

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megjelent az  iPrint 2.0, amellyel a Budapesten megrendezett Open Horizons Summit 2016 konferencia látogatói testközelből is megismerkedhettek.

 A virtuális szoftverkészülékként elérhető megoldás segítségével a vállalatok alkalmazottai bármilyen mobileszközről egyszerűen elküldhetik dokumentumaikat a szervezet bármelyik nyomtatójára. 

 

„Az iPrint 2.0 volt az egyik fő előadás témája az Open Horizons Summit 2016 rendezvényen, amelyet a napokban tartottunk Budapesten, és amelyre számos informatikai szakember és üzleti döntéshozó látogatott el az európai, közel-keleti és afrikai régióból. A résztvevők szakmai előadásokon és élő bemutatókon keresztül ismerhették meg üzleti előrejelzéseinket, illetve új szoftveres megoldásainkat, így az új iPrint előnyeit is, amelyeket az első visszajelzések szerint hasznosnak találnak az érdeklődők” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

 

Az iPrint a Novell mobilitási portfóliójának része, amely lehetővé teszi a privát és vállalati tulajdonú mobileszközök biztonságos és egyszerű használatát, valamint átfogó felügyeletét a céges infrastruktúrán belül. Az iPrint segítségével a vállalatok bármilyen Apple, Android vagy Windows rendszert futtató tabletről vagy okostelefonról nyomtathatnak a legközelebb lévő eszközre. A megoldás együttműködik az eDirectory és Active Directory címtárakkal, illetve a legelterjedtebb közösségi rendszerekkel, továbbá jól méretezhető, és bármelyik nyomtatóhoz képes bármennyi felhasználót csatlakoztatni.

 

 

A legújabb kiadás már tanúsítvánnyal rendelkezik az Apple AirPrint nyomtatási megoldásához, és egyszerűbb, egykattintásos migrációt tesz lehetővé a jövőben érkező iPrint verziókra. Az új WalkUp Printing fukció a nyomatási feladat elküldése és a nyomtatás közé egy jóváhagyást is beiktat, ezáltal rugalmasabbá és biztonságosabbá teszi a nyomtatást, és egyúttal a papírpazarlást is csökkenti. 

 

A friss kiadás további újításokat tartalmaz az egyszerűbb használat terén, emellett naponta képes automatikus biztonsági mentést készíteni, amelyből a vállalatok szükség esetén kihagyhatnak bizonyos nyomtatókat. Az új termék továbbá támogatja a PaperCut nyomtatási elszámolási rendszert, illetve a legújabb asztali és mobil platformokat, beleértve a Windows 10, Mac OS X 10.11, Android M és iOS 9 rendszereket.

 

Tekintse meg az iPrintről szóló videót:

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLTra

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között tucatnyi világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, több kemping lesz, amelyek részeként a VOLT VILLAGE fullos szolgáltatásokat ígér, az early bird jegyakcióban pedig minden megvásrolt bérlet után egy fát ültet a VOLT. Aki pedig az idei emlékeket akarja felidézni, az aftermovie-t nézve itt megteheti.

2019. november 27. 10:16

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás