Konzolvilág-GameShop összeolvadás

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 24. 09:00

A GameShop brandje egybeolvad a Konzolvilág márkanévvel. A Konzolvilág több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik és a GameShop is hasonló múlttal rendelkezik a videojáték piacon. A Konzolvilág garanciát jelent a szakértelemre és a megszokott minőségre is.

A Konzolvilág hét üzletből álló bolthálózatában a személyes kapcsolatokat akarják tovább erősíteni vásárlóikkal a jövőben. Az összefogásnak az ügyfeleik számos előnyét fogják élvezni, a cég pedig fontos mérföldkőhöz érkezett el ezzel a lépéssel mely a további fejlődésüket célozza meg.

 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szeptemberben a meglévő GameShop boltok átalakulnak Konzolvilággá és további kettő új Konzolvilág üzlet nyitását tervezik ugyanekkor Sopronban és a Budapesti Árkádban is. Összesen tehát hét Konzolvilág üzlet lesz országszerte, ahol szakképzet értékesítők tudnak segíteni a betérőknek. Az egyesüléssel a Konzolvilág márkanév alatt létrejön Magyarország legnagyobb videojáték készlete. Jelenleg két online felületen a GameShop és a Konzolvilág web áruházán is lehet vásárolni, de hamarosan kizárólag a Konzolvilág web áruháza lesz elérhető a megszokott magas felhasználói élményt nyújtva.

 

Az összeolvadásnak köszönhetően a Konzolvilág, mint hivatalos partnere több gyártónak és forgalmazónak több kiváló akciót tud majd biztosítani a vásárlói számára és számos exkluzív (csak a Konzolvilág hálózatában található) promóció is felbukkan majd.

 

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

20% feletti autóflotta növekedés és magas ügyfélelégedettség a Business Lease-nél

Több mint 20%-os növekedést ért el 2017-ben a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete az előző évhez képest. A 2017-es évet továbbá 9,3-es ügyfélelégedettségi mutatóval zárta a vállalat, mely 12 éve biztosít a magyar ügyfelei számára folyamatosan megújuló termékeket, és cégreszabott igényeknek megfelelő szolgáltatáscsomagokat egyre nagyobb sikerrel.

2018. január 19. 08:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com