Konzolvilág-GameShop összeolvadás

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 24. 09:00

A GameShop brandje egybeolvad a Konzolvilág márkanévvel. A Konzolvilág több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik és a GameShop is hasonló múlttal rendelkezik a videojáték piacon. A Konzolvilág garanciát jelent a szakértelemre és a megszokott minőségre is.

A Konzolvilág hét üzletből álló bolthálózatában a személyes kapcsolatokat akarják tovább erősíteni vásárlóikkal a jövőben. Az összefogásnak az ügyfeleik számos előnyét fogják élvezni, a cég pedig fontos mérföldkőhöz érkezett el ezzel a lépéssel mely a további fejlődésüket célozza meg.

 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szeptemberben a meglévő GameShop boltok átalakulnak Konzolvilággá és további kettő új Konzolvilág üzlet nyitását tervezik ugyanekkor Sopronban és a Budapesti Árkádban is. Összesen tehát hét Konzolvilág üzlet lesz országszerte, ahol szakképzet értékesítők tudnak segíteni a betérőknek. Az egyesüléssel a Konzolvilág márkanév alatt létrejön Magyarország legnagyobb videojáték készlete. Jelenleg két online felületen a GameShop és a Konzolvilág web áruházán is lehet vásárolni, de hamarosan kizárólag a Konzolvilág web áruháza lesz elérhető a megszokott magas felhasználói élményt nyújtva.

 

Az összeolvadásnak köszönhetően a Konzolvilág, mint hivatalos partnere több gyártónak és forgalmazónak több kiváló akciót tud majd biztosítani a vásárlói számára és számos exkluzív (csak a Konzolvilág hálózatában található) promóció is felbukkan majd.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11

Megérkezett a Windows 10 Alkotói frissítés!

2017. április 12. 11:55

Okostelefonon tanulhatnak az egyetemisták

2017. április 5. 14:16
cloudappsportal.com