A Dell EMC innovációi a digitális átalakulás jegyében

Az új termékek és megoldások a Dell EMC egyesített technológiáival segítik az ügyfeleket az IT átalakításában

forrás: Prím Online, 2016. október 24. 08:27

A Dell EMC a múlt héten jelentette be termékeinek, megoldásainak és felhasználási modelljeinek új vonalát, amelyek segítenek az ügyfeleknek az IT átalakításában és a digitális üzletvitel kialakításában.

A digitális átalakulás minden iparág minden szervezetére hatással van. A Dell Technologies nemrég készített tanulmányából kiderül, hogy a közép- és nagyvállalatok globális üzleti vezetőinek mintegy fele (48%-a) nem tudja, hogyan fog kinézni saját iparága három év múlva. Abban egyetértenek, hogy a felhőalapú modellekre való áttérés, a szoftverfejlesztési képességek kiterjesztése, továbbá a gyorsabb innováció és az adatok mélyebb szintű értékelése kulcsfontosságú stratégiai elemek a digitális átalakuláshoz. 

 

A vállalatok számára azonban nehézséget jelent adatközpontjaik fejlesztése. 69%-uk úgy véli, hogy a túl sok hagyományos alkalmazás akadályozza őket ebben. A kihívást az jelenti, hogy egyszerre kell csökkenteniük a helyigényt valamint a kiadásokat, mindeközben ki kell alakítaniuk egy naprakész rendszert. A héten megrendezett Dell EMC World konferencián bejelentett új termékeket és megoldásokat kifejezetten arra tervezték, hogy támogassák a vállalatok gyorsabb átalakulását és a költségek kezelését.

 

„Ha ma a szervezetek biztosak akarnak lenni benne, hogy nem szorítja ki őket a piacról egy olyan vállalkozás, mint például az Uber, az Airbnb vagy a Tesla, akkor el kell indítaniuk a digitális átalakulást. Úgy véljük, a szervezetek túlnyomó többsége a hibrid felhő használatával fogja átformálni informatikai megoldásait, így teremtik meg digitális jövőjüket. Az első lépés, amit senki nem fog megbánni, az az adatközpont korszerűsítése a legfejlettebb e infrastruktúra, szerverek, tárolási, adatvédelmi és kiberbiztonsági technológiák segítségével, hogy csak néhány példát említsünk. Ezen a héten olyan új termékek és megoldások csoportját indítjuk útjára, amelyek ennek a törekvésnek az építőelemei” – mondta David Goulden, a Dell EMC infrastrukturális megoldásokért felelős csoportjának elnöke.

 

 

A múlt héten megrendezett Dell EMC World konferencián bejelentett termékek és megoldások:

• A Dell EMC szoftveralapú, felhőmegoldásokra kész védelmet kínál a modern adatközpontokhoz

A Dell EMC bejelentette a Dell EMC Data Domain adatmentő appliance új, szoftveres verzióját, amely 6-szor jobb skálázhatóságot biztosít, és támogatja a Dell EMC PowerEdge szervereket. Elérhetővé válik továbbá két felhőképességekkel rendelkező szoftverfrissítés is, amelyekkel a különböző méretű ügyfelek gondoskodhatnak a modern adatközpontokban futó alkalmazásaik és adataik biztonságáról.

 

• A Dell EMC kiterjeszti az egységes felhasználói élményt az SC sorozatra

A Dell EMC kibővítette a középvállalati piaci szegmensben már bizonyított SC sorozatú (korábbi nevén Compellent) tárolók képességeit, így azok már képesek együttműködni azokkal a világszerte vezető tárhelykezelési, mobilitási és adatvédelmi megoldásokkal, amelyek korábban csak az EMC ügyfelei számára volt elérhetők.

 

• Vezető szerep a tárolás, szerverek és virtualizáció területén = nagy teljesítményű hiperkonvergens készülékek és rendszerek

A Dell EMC bővítette összevont infrastruktúra-portfólióját a PowerEdge szerverek VxRail készülékekbe történő integrálásával és a VxRack System 1000 hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) megjelenésével.

 

• A Dell EMC új elemzési megoldása üzleti adatokhoz nyújt hozzáférést, így felgyorsítja a digitális átalakulást

A Dell EMC bejelentette az új Analytic Insights Module-t, amely az összes szükséges szoftvert, hardvert és szolgáltatást biztosítja ahhoz, hogy a big data elemzéshez és a kizárólag felhőalapú alkalmazások fejlesztéséhez több hét helyett csupán napok alatt létrehozható legyen a megfelelő környezet.

 

• Új Dell végponti adatbiztonsági és felügyeleti portfólió a jobb informatikai együttműködésért

A Dell bemutatta végponti adatbiztonsági és felügyeleti portfólióját, amely Dell, Mozy by Dell, RSA és VMware AirWatch technológiákat is magában foglalja, továbbá adatvédelmet, biztonsági mentést és helyreállítást, a személyazonosság biztosítását, fenyegetések elleni védelmet és kifinomult válaszreakciót, valamit végponti eszköz- és alkalmazásfelügyeleti képességeket nyújt.

 

• A legjobb  scale-out NAS rendszer, a Dell EMC Isilon lehetővé teszi a nem strukturált adatok teljes mértékben flash-alapú kezelését

A Dell bejelentette az Isilon termékcsalád új tagját, amely a flash technológia nyújtotta kiemelkedő teljesítményt egyesíti az iparágvezető scale-out (vízszintesen bővíthető) NAS platform előnyeivel. A Dell EMC Isilon All-Flash megoldással az informatikai szervezetek korszerűsíthetik infrastruktúrájukat és a digitális vállalatok képességeinek megfelelő szintű szolgáltatást nyújthatnak. 

 

• Az új Dell EMC partnerprogram új üzleti értéket és lehetőségeket nyújt

A Dell bejelentette a vállalat értékesítési partnereinek szóló új programjának tervét. A Dell EMC partnerprogram korábban sosem tapasztalt üzleti lehetőséget kínál a partnereknek, és bizonyítja a Dell EMC elkötelezettségét az értékesítők iránt. Az új program stratégiája három alappillérre épül (egyszerűség, kiszámíthatóság és nyereségesség), és a partnerek számára bőséges lehetőséget, üzleti folytonosságot és arányos nyereséget biztosít, a rájuk vonatkozó programszinttől függetlenül.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Európa hogyan őrizheti meg versenyképességét a felhő terén?

Tíz éve a vállalatok felhőre való átállása leginkább az adattárolást és a hálózati működést érintette. Azóta robbanásszerűen fejlődik a felhőalapú innováció, ám sok európai cég még mindig csupán a sávszélesség-bővítés és a költségmegtakarítás eszközeként tekint a felhőre.

2021. október 20. 12:39

A Verizon Business és a CareAR stratégiai partnerséget kötött

A Verizon Business és a CareAR, A Xerox Company stratégiai partnerséget jelentett be annak érdekében, hogy átalakítsa a CareAR által a terepen dolgozó szakemberek és ügyfelek számára nyújtott szolgáltatást és ügyfélélményt. A Verizon 4G, 5G hálózatait és közel valós idejű számítási technológiát a CareAR kiterjesztett valóság (AR) és mesterséges intelligencia (AI) alapú platformjával ötvözve a technikusok távolról és proaktív módon gyorsabban, okosabban és biztonságosabban oldhatják meg a szolgáltatási problémákat, ami teljesebb felhasználói élményhez vezet.

2021. október 20. 09:57

A karbonlábnyom csökkentésében segíthet az Emissions Impact Dashboard

Mostantól a teljes értékláncukon belül megvalósuló, felhőhasználattal kapcsolatos károsanyag-kibocsátásról is kaphatnak pontos és megbízható képet a cégek a megújult Microsoft Emission Impact Dashboard segítségével. Havi lebontásban és az adott adatközpontokra vonatkozó információkat is képes szolgáltatni a rendszer a vállalatok vezetőinek, akik így még átfogóbb, jól elemezhető adatok birtokában hozhatják meg a legjobb döntéseket a fenntartható működés érdekében.

2021. október 19. 20:23

Startupokat és scaleup innovátorokat keresnek

A vállalkozók a változás motorjai. Ezen filozófia mentén indít az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT), valamint az Intézet 5 tematikus innovációs közössége új programot, hogy elősegítse az új európai Bauhaus kezdeményezés sikerét és hozzájáruljon egy fenntarthatóbb és befogadóbb Európa megvalósításához.

2021. október 19. 16:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20