Lezárult a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform tender

forrás: Prím Online, 2017. március 7. 09:20

Sikeresen lezárult „A nemzeti elektronikus jegyrendszer platform kialakítása” tárgyú beszerzési eljárás. Jogszabályi feltételeknek megfelelően, a szerződéskötési moratórium letelte után a pályázatot kiíró Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a nyertes AH-NEJP ajánlattevő konzorcium vállalkozói szerződést kötött a 100%-ban európai uniós forrásból finanszírozott Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform központi rendszere és a hozzá kapcsolódó pilotok megvalósítására.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. lezárta és nyertes ajánlatot hirdetett a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény rendelkezései alapján uniós értékhatárt elérő hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárásban, amelyet „A nemzeti elektronikus jegyrendszer platform kialakítása” tárgyában folytatott le.

 

A Társaság által meghirdetett eljárásban a részvételi szakaszt követő tárgyalási szakaszban megküldött ajánlattételi felhívásra az ajánlattevők közül az Antenna Hungária Zrt., i-Cell Mobilsoft Zrt., és a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. közös konzorciuma, az AH-NEJP Konzorcium adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot.

 

Jogszabályi feltételeknek megfelelően eljárva, a szerződéskötési moratórium lejártát követve a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a nettó 3 490 000 000 forint értékű érvényes ajánlatot tevő nyertes AH-NEJP Konzorciummal vállalkozási szerződést kötött az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében uniós támogatással megvalósuló Nemzet Elektronikus Jegyrendszer Platform (NEJP) központi rendszerének és a hozzá kapcsolódó két pilotnak a kialakítására.

 

Az AH-NEJP Konzorcium feladata a NEJP Rendszer kialakításának alkalmazásfejlesztése, a szükséges hardver- és szoftvereszközök beszerzése, telepítése, beüzemelése, speciális eszközök kifejlesztése, a fejlesztéshez közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, a központi rendszer és pilot rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, rendszerintegráció, a teljes rendszer beüzemelése és próbaüzemének biztosítása.

 

A közösségi közlekedés megújításának, illetve az országosan egységes elektronikus jegyrendszer átjárhatóságának alapfeltétele a kialakításra kerülő rendszer megvalósítása. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Koronavírus: nemzetközi nagyvállalatok használják a magyar big data cég új pandémia adatbázisát

A budapesti székhelyű Starschema és a felhőalapú adatkezelési technológiákban élen járó kaliforniai tech-óriás, a Snowflake együttműködésének köszönhetően március 25-én vált elérhetővé az az integrált információs rendszer, amely a járvánnyal kapcsolatos hiteles forrásokra támaszkodva jelenleg az egyik legátfogóbb adatszolgáltatást nyújtja a világon. Az ingyenes és szabadon felhasználható adathalmaz óriási segítséget nyújthat kormányoknak, nemzetközi nagyvállalatoknak és szervezeteknek rendkívüli intézkedéseik és a gazdasági döntéseik meghozatalában.

2020. március 29. 12:27

Ingyenesen elérhető Home Office chatbottal segíti a hazai cégeket a ChatBoss Team

A koronavírus járvány rendkívül nehéz helyzetbe hozta a hazai cégek többségét, egy csapásra az eddig elodázott digitális megoldások váltak a túlélés kulcsává. Habár az elsődleges kihívást az üzleti tevékenységek akadálytalan fenntartása jelenti, ehhez elengedhetetlen a kollégák távmunkájának megszervezése és támogatása, valamint a feléjük és a külvilág felé irányuló aktív és átlátható kommunikáció. Nagy teher és felelősség ez a vállalkozások számára, nem csoda, hogy egyre többen fordulnak a mesterséges intelligencia felé. Az MI-alapú chatbotokat fejlesztő magyar ChatBoss Team most számukra nyújt segítséget: kifejezetten ilyen helyzetekre fejlesztett Home Office chatbotjukat most ingyenesen használhatják a cégek.

2020. március 29. 10:11

A 2019. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázat Innovációs díjasai

A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága, az NKFIH elnökének vezetésével, 46 jelentkező társaság közül választotta ki a 2019. évi innovációs nagydíjas társaságot, valamint további hét innovációs díjat itélt oda. Az értékelés szempontjai között döntő volt az innovációból elért 2019. évi gazdasági eredmény. Az innovációs nagydíjas társaság kiválasztása titkos szavazással történt. 

2020. március 28. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás