tender kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tender

Lezárult a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform tender

Sikeresen lezárult „A nemzeti elektronikus jegyrendszer platform kialakítása” tárgyú beszerzési eljárás. Jogszabályi feltételeknek megfelelően, a szerződéskötési moratórium letelte után a pályázatot kiíró Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a nyertes AH-NEJP ajánlattevő konzorcium vállalkozói szerződést kötött a 100%-ban európai uniós forrásból finanszírozott Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform központi rendszere és a hozzá kapcsolódó pilotok megvalósítására.

2017. március 7. 09:20

Mindhárom német mobilszolgáltató indult a frekvenciatenderen

Mindhárom németországi mobilszolgáltató - a Deutsche Telekom, a Vodafone Deutschland és a Telefónica O2 - indult a negyedik generációs (4G) széles sávú mobil-internetszolgáltatási frekvenciatartomány tenderén.

2015. május 28. 14:32

Többmilliárdos mobil távközlési tender

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság gyorsított tárgyalásos közbeszerzést írt ki - a központosított közbeszerzés keretében - mobil távközlési szolgáltatásokra, két évre, nettó 4,5 milliárd forint keretösszegben - a kétfordulós eljárás felhívása a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2013. július 17. 18:22

Az NMHH a jogszabályoknak megfelelően járt el a frekvenciatender során

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a jogszabályi rendelkezéseket a legkörültekintőbben vette figyelembe a 900 megahertzes frekvencia árverési tendere során - közölte az MTI megkeresésére Mátrai Gábor, az NMHH hírközlési elnökhelyettese.

2012. szeptember 19. 10:49

Lezárult a 26 gigaherzes pályázat

Jogerősen lezárult a 26 gigaherzes (GHz) frekvenciasáv értékesítése, a nyerteseknek a határozat jogerőre emelkedését követő tizenöt napon belül kell befizetniük a frekvenciablokkok díját - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2012. április 12. 08:46

Kifizette a frekvenciadíjat a negyedik mobilszolgáltató

A pályázati feltételeknek megfelelően folyik a negyedik mobilszolgáltató létrehozása, a 10 milliárd forintos frekvenciahasználati díjat kiegyenlítetté, és a cégbírósági bejegyzéshez szükséges dokumentumokat a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságához hétfőn beadták - értesült az MTI a céghez közelálló forrásból.

2012. március 27. 08:34

A GVH engedélyezte az új, negyedik mobilszolgáltató cég létrehozását

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte a Magyar Posta-Magyar Villamos Művek-MFB Invest közös irányítású vállalatának megalapítását, (MPVI Mobil Zrt.), amelyre a 900 megahertzes frekvenciára kiírt pályázaton elnyert frekvenciahasználati jogosultságot átruházzák - közölte a GVH.

2012. március 23. 08:31

A napokban alakul meg az új mobilszolgáltató

Az új, negyedik mobilszolgáltató várhatóan a napokban alakul meg azt követően, hogy a Gazdasági Versenyhivatal a frekvenciatender kapcsán létrejövő közös vállalat alapítását, mint engedélyköteles tranzakciót megvizsgálja.

2012. március 21. 08:18

Értékesítette a 26 gigahertzes frekvenciasávot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Sikeresen értékesítették a 26 gigahertzes frekvenciasávot összesen több mint nettó másfél milliárd forint értékben - közölte kedden a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2012. március 21. 07:35

A Magyar Telekom bírósághoz fordult a 900 MHz-es hatósági határozat ellen

A 900 MHz-es frekvenciasávon nyújtható rádiótávközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultság tárgyában kiírt árverést lezáró hatósági határozat jogerőre emelkedett. A Magyar Telekom a határozat felülvizsgálata iránt bírósághoz fordult.

Kulcsszavak: NHH jog tender Magyar Telekom
2012. március 12. 15:55

NMHH: Jogerős a 900 MHz-es frekvenciaárverés eredménye

Ennek értelmében az eddig háromszereplős mobilpiacra új szolgáltató, a Magyar Posta Zrt.-Magyar Fejlesztési Bank Invest Zrt.-Magyar Villamos Művek Zrt. konzorciuma léphet.

Kulcsszavak: mobilszolg NHH jog tender
2012. március 12. 11:39

NMHH: hárman fellebbezték meg a 900-as tender eredményét

 A 900-as frekvencia árveréssel és döntéssel kapcsolatban három, már a piacon lévő mobilszolgáltató a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone fellebbezett - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A közlemény szerint a fellebbezések alapvetően az új, piacra lépő szereplőnek - Magyar Posta Zrt.-Magyar Villamosművek Zrt.-MFB Invest Zrt. konzorciuma - az árverési eljárásban történő részvételi lehetőségét, valamint az új belépő számára biztosítandó belföldi roamingszolgáltatás előírását vitatják.

Kulcsszavak: NHH mobilhálózat tender jog
2012. február 21. 08:10

Öt pályázó jelentkezett a 26 GHz-es sáv elnyerésére

A pályázatra a következő cégek jelentkeztek: Telenor Magyarország Zrt., Magyar Telekom Nyrt., GTS Hungary Távközlési Kft., Magyar Villamosművek Zrt., Vodafone Magyarország Zrt.

2012. február 7. 16:00

A Magyar Telekom 2 db 1 MHz szélességű frekvenciablokkot nyert a 900 MHz-es frekvenciaárverésen

A 900 MHz-es frekvenciasávon nyújtható rádiótávközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultság tárgyában kiírt árverést lezáró elsőfokú, nem jogerős határozat szerint a Magyar Telekom 2 db, egyenként 1 MHz szélességű duplex frekvenciablokk használati jogosultságát nyerte el az árverésen.

2012. január 31. 16:55

Az NMHH hosszabb felkészülési időt biztosít a 900 MHz-es frekvenciaárverés résztvevőinek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Hivatala figyelembe véve több, a 900 MHz-es frekvenciaárverés iránt érdeklődő hírközlési szolgáltató kérését, a jelentkezési határidőt 2011. október 20-ról december 8-ra módosította.

Kulcsszavak: mobilhálózat tender NHH
2011. október 8. 07:45

Hatmillió eurós tendert nyert a GTS Central Europe

A GTS Central Europe bejelentette, hogy  megnyerte a lengyel Igazságügyi Minisztérium nagy kiterjedésű hálózat építésére kiírt tenderét. A hatmillió euró értékű szerződés három évre szól, és a szolgáltatás beindításának napján veszi kezdetét.

Kulcsszavak: GTS tender
2011. szeptember 5. 17:04

Árverésen értékesítik a 900-as sávot

A 900 megahertzes sáv értékesítését árveréssel bonyolítják le, az eljárás eredményeképpen a távközlési piaci szereplők várhatóan a harmadik negyedév végére juthatnak a frekvenciákhoz.

2011. március 30. 08:42

Elektronikus piactér magántenderekhez: Hol vegyek autót?

Az autópiacon ma még (de az is lehet, hogy egyre inkább) az ár a döntő tényező: a vásárlók mind nagyobb energiát fektetnek a legjobb ajánlat megtalálásába, miközben a kereskedők számára is egyre nehezebb fizető ügyfélre találni. Ezt teszi egyszerűbbé egy újonnan indult elektronikus piactér, a Holvegyekautot.hu, ahol bárki online tendert írhat ki az új autó vásárlására. A potenciális ügyfelekért a kereskedők nyílt versenyben küzdhetnek meg.

 

 

Kulcsszavak: autó vásárlás tender
2011. március 23. 13:20

A Magyar Telekom fél áron nyerte a HM mobil tenderét

Az eredetileg becsült nettó 951 millió forint helyett 491 millióval nyerte a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynöksége által mobil távközlési szolgáltatásra kiírt, hirdetmény közzétételével indult, tárgyalásos közbeszerzését.

2010. február 8. 08:43

A Telenor nyerte a második szerb vezetékes távközlési koncessziót

A norvég Telenor, 2002 óta a magyar Pannon 100 százalékos tulajdonosa nyerte a második szerb vezetékes távközlési koncessziót - közölte a szerb távközlési szabályozó hatóság, a RATEL.

2010. január 25. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás