GTS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: GTS

ISO 27001 biztonsági tanúsítvány a GTS-nél

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet-európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója bejelentette, hogy a régióban működő vállalatai sikeresen megszerezték az ISO 27001:2005 tanúsítványt, amely egy nemzetközileg elismert információbiztonsági irányítási rendszerre vonatkozó (ISMS) szabvány.

2013. augusztus 14. 11:01

Elindult a GTS új honlapja

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója elindította új honlapját, amely a www.gtsce.com címen érhető el.

2013. május 9. 11:18

GTS - T-Mobile közös mobilmegoldás az üzleti szektornak

A GTS Central Europe (GTS) és a T-Mobile ma bejelentette, hogy partnerség keretében nyújtanak mobilmegoldásokat Csehországban. Az ország első üzleti szektorra fókuszáló MVNO (mobile virtual network operator) megállapodásán keresztül a GTS a T-Mobile hálózatára alapozva új termékportfóliót fog kifejleszteni.

2013. február 4. 16:40

A GTS CE és az Overture szélessávú Ethernet szolgáltatásokat kínál egész Közép-Európában

A szolgáltatók és hálózatüzemeltetők edge és aggregációs hálózaton működő Carrier Ethernet szállító partnere, az Overture megállapodást kötött a GTS Central Europe vállalattal, a régió vezető integrált távközlési szolgáltatójával. A két cég kis- és nagykereskedelmi ügyfeleinek fog szélessávú Ethernet szolgáltatásokat nyújtani egész Közép-Kelet Európában, egyszerre öt országban – Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Lengyelországban.

2012. szeptember 11. 18:49

A GTS építi ki a Lengyel Légimentők adatátviteli hálózatát

A GTS Central Europe, Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltató vállalatának tagjaként a GTS Poland építi ki a Lengyel Légimentők IP VPN hálózatát, illetve biztosít internet-hozzáférést a szervezet számára. A Lengyelország-szerte azonnali orvosi segítséget nyújtó intézmény tenderen választott partnert a közel 480 000 euró értékű szerződés teljesítésére.

2012. szeptember 3. 08:59

Sunny Kumar a GTS új alelnöke és üzletfejlesztési vezetője

A GTS Central Europe (GTS) új alelnököt és üzletfejlesztési vezetőt nevezett ki Sunny Kumar személyében. Sunny Kumar feladata a közép-kelet-európai régióban működő nemzetközi vállalatokhoz és szolgáltatókhoz kapcsolódó új bevételi csatornák kialakítása és fejlesztése lesz. 

Kulcsszavak: CIO GTS
2012. április 18. 18:43

Hatmillió eurós tendert nyert a GTS Central Europe

A GTS Central Europe bejelentette, hogy  megnyerte a lengyel Igazságügyi Minisztérium nagy kiterjedésű hálózat építésére kiírt tenderét. A hatmillió euró értékű szerződés három évre szól, és a szolgáltatás beindításának napján veszi kezdetét.

Kulcsszavak: GTS tender
2011. szeptember 5. 17:04

A GTS Central Europe egységesíti leányvállalatai nevét

A GTS Central Europe (“GTS”) leányvállalatai 2010. október 1-jétől egységes nevet és arculatot öltenek. A változásoknak megfelelően a GTS-Datanet, a GTS csoport magyarországi leányvállalata a fenti időponttól kezdve GTS Hungary néven érhető el.

2010. október 1. 20:20

GTS: MPLS szolgáltatás a régiós multiknak

A GTS Central Europe, a közép-európai régió meghatározó alternatív távközlési szolgáltatója, a GTS-Datanet Távközlési Kft. anyavállalata bejelentette, hogy országhatárokon átnyúló, központilag menedzselt MPLS (Multiprotocol Label Switching) adathálózati szolgáltatást indított a térségben működő multinacionális vállalatok távközlési igényeit figyelembe véve.

2007. szeptember 3. 16:36

A GTS Novera felvásárolta a cseh Contactelt

A GTS Novera, a GTS Central Europe csehországi leányvállalata felvásárolta a cseh Contactel részvényeinek 100 százalékát.

Kulcsszavak: GTS
2005. december 2. 11:51

A GTS Central Europe megvásárolta a cseh Contactel távközlési vállalatot

A GTS ezzel megerősítette pozícióját fő riválisával, a Cesky Telecommal szemben a cseh távközlési piacon. A GTS tavaly már megvette az Aliatel cseh vezetékes távközlési és adatforgalmazó céget. Az új beszerzéssel 15 százalékosra nőtt a piaci részesedése.

Kulcsszavak: +céginfo GTS Contactel
2005. november 30. 09:12

Olcsóbb és megbízhatóbb internetszolgáltatás Békés megyében

Befejeződött a GTS-Datanet ügyfél-akvizíciója, amelynek keretében a cég átvette a Békés megye területén internetkapcsolatot biztosító Prakticomp Kft. közel ezer ügyfelét. A GTS-Datanet új előfizetői számára a korábbinál átlagosan 15 százalékkal olcsóbb árakat és biztonságosabb internetszolgáltatást biztosít.

Kulcsszavak: DataNet GTS
2005. május 13. 12:08

Békés megyében terjeszkedik a GTS-Datanet

A jövőben a magasabb műszaki színvonalú kiszolgáló hálózattal és nagyobb technikai kapacitással rendelkező GTS-Datanet szolgáltatja a modemes és a bérelt vonali internetelérés műszaki-technikai hátterét a Prakticomp Internet eddigi ügyfeleinek.

Kulcsszavak: DataNet GTS
2005. február 14. 20:34

GTS-Datanet - a magyar cég vezetője a lengyel vállalat élén

A GTS Közép-Európai Holding Szathmári Gézát, a GTS Datanet Távközlési Kft. vezérigazgatóját kinevezte a cégcsoport lengyel vállalata, a GTS Polska igazgatóságának elnökévé, illetve megbízta a cég ügyvezetésével.

Kulcsszavak: GTS Datanet GTS +céginfo CIO
2005. január 19. 09:45

GTS Central Europe: új vezérigazgató

A GTS-Datanet anyavállalata, a GTS Közép-Európa (GTS CE) ma jelentette be Polgár Tamás vezérigazgatói kinevezését.

Kulcsszavak: DataNet GTS
2005. január 13. 14:40

Közép-Európában terjeszkedik a GTS

A GTS Közép-Európa (GTS CE) leányvállalata, a GTS Czech szerződést kötött az Aliatel Czech megvásárlására, beleértve annak 100%-os leányvállalatát, az Aliatel Slovakiát is.

Kulcsszavak: GTS
2004. december 23. 09:24

Komlón nyílt a tizenegyedik Datanet Café

A GTS-Datanet tizenegyedik internet kávézója kezdte meg működését a közelmúltban Komlón.

2004. november 17. 14:20

GTS-Datanet RUO-szerződés a Matávval

Referencia helyi hurok átengedésére vonatkozó szerződést (RUO) kötött a Matávval szerdán a GTS-Datanet az alternatív távközlési szolgáltatók közül elsőként.

Kulcsszavak: Matáv DataNet GTS
2004. november 4. 08:52

Kaposváron nyílik a nyolcadik Datanet Café

A mai napon új tag kapcsolódik a Datanet Café országos hálózatához. A GTS-Datanet ügyfélszolgálati irodája és internet kávézója Kaposvár belvárosában nyílik.

2004. szeptember 23. 12:49

Felére csökkenhet a telefonszámla

A GTS-Datanet a mai napon vezeti be új hangszolgáltatását, amely már a magánvállalkozások, a kis- és középvállalatok részére is elérhetővé teszi a minőségi, mégis lényegesen olcsóbb telefonálás lehetőségét. A DataPhone Pulzus akár 20-60%-os tényleges megtakarítást is eredményezhet a telefonköltségekben.

Kulcsszavak: távközlés DataNet GTS
2004. április 2. 10:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30