GTS-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: GTS-hu

A Magyar Telekom 42 millió euróért megveszi a GTS Hungaryt

A Magyar Telekom mintegy 42 millió euróért (körülbelül 13 milliárd forintért) vásárolja meg a GTS Hungary alternatív infokommunikációs szolgáltatót a Deutsche Telekomtól - közölte  a Magyar Telekom, amelynek igazgatósága jóváhagyta a vásárlásról szóló döntést.

2015. február 26. 09:23

A GTS bővíti felhő alapú megoldásait

A GTS Central Europe (GTS) frissítette felhő alapú GTS Virtuális Szerverhoszting szolgáltatását. Az új verzió hatékonyabb árazást és számtalan új funkciót kínál a GTS ügyfeleinek. A rendszer önkiszolgáló online kezelőfelületén gyorsan, néhány kattintással elindítható vagy felfüggeszthető egy-egy szerver működése, a számlázás pedig akár óránkénti használat alapján is történhet.  

Kulcsszavak: szerver hosting GTS-hu
2012. szeptember 21. 13:14

GTS Hungary augusztustól 26 GHz-es frekvenciasávon

A GTS Hungary, Magyarország vezető alternatív távközlési és adatközpont-szolgáltatója a műszaki kivitelezések befejezése után augusztustól indítja el szolgáltatásainak értékesítését a 26 GHz frekvenciasávon. Az NMHH által kiírt pályázaton elnyert frekvenciatartományokban a GTS kis hatótávolságú, garantált sávszélességű adatátviteli hálózatok létrehozását tudja biztosítani vállalati ügyfelei részére.

2012. augusztus 13. 10:00

Laczkó Tóth Gergely a GTS Hungary új ügyvezető igazgatója

A mai naptól Laczkó Tóth Gergely a GTS Hungary távközlési és adatközpont-szolgáltató vállalat új ügyvezető igazgatója. Laczkó Tóth Gergely a GTS magyarországi üzleti tevékenységének irányításáért, szervezéséért és vezetéséért felel, valamint a távközlési és adatközpont szolgáltatások új lehetőségeinek feltárása is a feladatai közé tartozik. 

Kulcsszavak: CIO GTS-hu
2012. március 1. 19:18

Javult a GTS távközlési szolgáltató eredménye tavaly

Növelte forgalmát és eredményét tavaly a GTS Central Europe (GTS), a régi egyik vezető távközlési hálózat- és adatközpont üzemeltető és szolgáltató vállalata - közölte kedden a vállalat az MTI-vel.

Kulcsszavak: +céginfo GTS-hu
2012. február 22. 07:01

A GTS-Datanet ügyvezetője a Cellumnál folytatja

Tovább bővíti menedzsmentjét a mobilfizetési megoldásokat fejlesztő Cellum csoport. A Cellum Global Zrt. vezetőségéhez Pauer Pál, a GTS Magyarország korábbi ügyvezető igazgatója, a GTS Polska egyik alapítója csatlakozott.

Kulcsszavak: GTS-hu CIO Cellum
2012. január 4. 14:13

Növeli beruházásait a GTS Hungary az idén

Az informatikai-távközlési iparban érdekelt GTS Hungary Kft. az idén 2 milliárd forintot fordít beruházásra, ami a 2011. évi tervezett bevételnek mintegy 14 százaléka, tavaly a társaság 1,5 milliárd forintot költött fejlesztésre.

2011. október 5. 09:23

A GTS Central Europe egységesíti leányvállalatai nevét

A GTS Central Europe (“GTS”) leányvállalatai 2010. október 1-jétől egységes nevet és arculatot öltenek. A változásoknak megfelelően a GTS-Datanet, a GTS csoport magyarországi leányvállalata a fenti időponttól kezdve GTS Hungary néven érhető el.

2010. október 1. 20:20

Hat százalékkal nőttek a GTS-Datanet Kft. bevételei

Hat százalékkal, 15,47 milliárd forintra növelte bevételét a GTS-Datanet Távközlési Kft. tavaly, a kedvezőtlen makrogazdasági mutatók ellenére - közölte a cég hétfőn az MTI-vel.

Kulcsszavak: GTS-hu DataNet +mérleg
2009. március 10. 09:01

A GTS DataNet is bekapcsolta az első ügyfelet

A GTS DataNet Távközlési Rt. is bekapcsolta csütörtökön az első olyan új ügyfelét, amelyik a számhordozás lehetőségével élve választott új szolgáltatót - közölte a társaság az MTI-vel.

Kulcsszavak: GTS-hu DataNet
2004. január 23. 11:00

GTS-Datanet: ADSL, 3,5 GHz-es hálózat, hangszolgáltatás a zászlón

Az új tulajdonba, az Antel Holdinghoz került GTS-Datanet távközlési szolgáltató január 30-án tartott sajtótájékoztatóján a cég vezetői a pénzügyi, szakmai eredményekről, idei tervekről adtak számot.

2003. január 31. 07:54

Népszerű a GTS-DataNet ADSL-akciója

Varga Edit, a GTS-DataNet PR-menedzsere arról tájékoztatta január 8-án szerkesztőségünket, hogy a cég nagy sebességű ADSL internetszolgáltatása továbbra is az egyik legkeresettebb a lakossági szélessávú internetszolgáltatási piacon.

Kulcsszavak: ADSL GTS-hu DataNet
2003. január 8. 16:52

A GTS-Datanet működtetheti a KSH adatátviteli hálózatát

A GTS-Datanet működtetheti a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatátviteli hálózatát, miután elnyerte az arra kiírt nyílt közbeszerzési eljárást.

Kulcsszavak: GTS-hu KSH adatátvitel
2002. december 23. 08:34

Összekapcsolási szerződést kötött a Matáv és a GTS Datanet

A Matáv, elsőként a GTS Datanet Távközlési Kft.-vel, ma aláírta az összekapcsolási szerződést, amely mindenben megfelel a Hírközlési Döntőbizottság által jóváhagyott referencia összekapcsolási ajánlatának (a MARIO-nak). Ezzel párhuzamosan már folyik a Matáv és a GTS hálózatainak fizikai összekapcsolása, hogy a szolgáltatók előfizetői elérhessék egymást.

2002. december 10. 15:26

GTS-Datanet: 250 ezer eurós hálózatfelügyeleti beruházás

A GTS-Datanet Magyarország 250 ezer eurós beruházással a jelenleginél nagyobb kapacitású és megbízhatóságú online hálózatfelügyeleti rendszert alakít ki budaörsi távközlési központjában - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.

Kulcsszavak: DataNet távközlés GTS-hu
2002. szeptember 20. 07:36

Tenderhirdetés nagysebességű internet kiépítés megvalósítására

A Matáv Rt., a V-com Rt.-PanTel Rt. konzorciuma, a Novacom Rt. és a GTS Magyarország Kft. nyerte el a 26 vidéki és 10 budapesti internet-csomópont nagy sebességű adathálózati összeköttetésének megvalósítására kiírt, két szakaszból álló tárgyalásos közbeszerzési eljárást.

2002. szeptember 10. 10:57

A GTS-Datanet anyavállalatától függetlenül működik tovább

A GTS Central Europe csoport (melynek tagja a GTS-Datanet is) a közép-európai régió egyik vezető - helyi hozzáférést biztosító - alternatív szolgáltatója sajtóközleményben jelentette be, hogy a továbbiakban stabil, önálló szolgáltatóként folytatja tevékenységét, szilárd, üzemi nyereséges (EBITDA pozitív) vállalati egységként működve.

2002. június 3. 14:34

Megállapodott a Matáv, az eTel és a GTS

A Matáv a mai napon aláírta az eTel Magyarország Kft-vel és a GTS-Datanettel az új jogszabályok alapján megkötendő összekapcsolási szerződéseket. Ennek alapján megkezdődhet a Matáv és az eTel, illetve a GTS-Datanet hálózatainak összekapcsolása, hogy a felek előfizetői elérhessék egymást.

2002. május 15. 11:10

MARIO és az (ár)varázsló

Az április elején megalakult Alternatív Távközlési Szolgáltatók Egyesületének tisztségviselői osztották meg ma - április 25-én - a sajtóval abbéli aggodalmukat, hogy a Matáv összekapcsolási díj-árképzése ellehetetleníti a versenyt, aminek olyan következménye is lehet, hogy az alternatívok kivonulnak erről a piacról. A Törő Csaba (Pantel) ATSZE elnök, Ferenczi Tamás (BT), Szathmári Géza (GTS) és Lukács Tamás (E-Tel) által elmondottak lényege, hogy a Matáv nagykereskedelmi árai magasabbak az általa alkalmazott kiskereskedelmi áraknál, és semmiképpen se tekinthetőek költségalapúnak. (Az ATSZE általános szakmai észrevételeinek összefoglalóját a http://www.prim.hu/cikk.prm?id=27741 weboldalon adjuk közre.)

2002. április 25. 17:27

Megalakult az Alternatív Távközlési Szolgáltatók Egyesülete

Az alapító alternatív távközlési cégek (az Antenna Hungária, a BankNet, a BT Magyarország, az eTel, az Euroweb Hungary, a GTS-Datanet, a HungaroDigitel, a Novacom, a PanTel és a UPC Magyarország) megegyeztek abban, hogy a távközlési szolgáltatásaik nyújtásával kapcsolatos érdekeik hatékony érvényesítése és képviselete céljából egy új, önálló szakmai érdekvédelmi és érdek-képviseleti társadalmi szervezetet hoznak létre. Egybehangzó nyilatkozatuk alapján április 4-én megalakult az Alternatív Távközlési Szolgáltatók Egyesülete.

2002. április 5. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32