Kihagyhatatlan Try&Buy akciót indít a Panasonic a fotózás szerelmeseinek

forrás: Prím Online, 2018. október 4. 09:55

Kölcsönözz és tesztelj Lumix fényképezőgépeket (G9, GX9, GH5, GH5S, G80) és hozzájuk tartozó objektíveket! Kiváló lehetőség, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő felszerelést.

Lumix fényképezőgépek és objektívek – kiváló képek csúcstechnológiával

A Lumix DC-G9 a legigényesebb fotósok elvárásainak is megfelel.  A prémium, tükör nélküli modell páratlan képminőséget nyújt. A G9 központi egysége a 20,3 megapixeles érzékelő, amely a Venus képfeldolgozóval együtt részletgazdag, alacsony zajszintű és elképesztő színeket, illetve fényerőt felvonultató képeket készít. A nehezített körülményekkel, például a fényes égbolt előtt fotózott állatoknál előforduló ellenfénnyel könnyedén megbirkózik a különleges tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott érzékelő, amely csökkenti a szellemkép és a becsillanás megjelenését.

 

 

A Lumix DC-GH5 ellenállhatatlanul nagy teljesítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az 5 tengelyes váz bámulatosan korrigálja a kézremegést, a 6K fotónak köszönhetően pedig minden pillanat tökéletesen elkapható. A család másik tagja, a Lumix DC-GH5S pedig a filmkészítők egyik kedvenc fényképezőgépe, hiszen a képkivágás nélkül 4K felbontással rendelkező videorögzítést támogató géppel a filmek mindig lenyűgözőek lesznek, bárhol is szálljon meg téged az ihlet.

 

 

A Lumix objektívek bőséges választékában található a széles látószögű Leica DG Vario – Elmarit 8-18mm/ F 2.8 – 4.0 egység, valamint a nagy sebességű Lumix G X Vario 12-35mm/ F2,8 II  is. Előbbi objektív nagyon széles látószögével ideális tájképek készítéséhez a standard 36 mm-es képekhez (35 mm-es rendszerrel egyenértékű), rendkívüli felbontása pedig a látómező egészében biztosítja a részletek aprólékos megjelenítését. A 67 mm-es szűrő még nagyobb teret enged a kreativitásnak fénykép és videó készítésénél. A 12-35 mm-es nagy sebességű zoomos objektív pedig azon túl, hogy kiváló a tájképfotózáshoz, beltéren is csúcsminőségű felvételeket eredményez. A funkciókat pedig optikai illúziós és elmosó effektusok egészítik ki, hogy pontosan a kívánt jellegű fotót vagy videót lehessen elkészíteni.

 

 

Ha Te is szeretnél élni a lehetőséggel, látogass el egy hivatalos Panasonic viszonteladóhoz, nézd meg az akcióban résztvevő Lumix termékeket, és válaszd ki a neked leginkább megfelelő objektívet, illetve  fényképezőgépet (G9, GX9, GH5, GH5S, G80).

 

A Try&Buy programban résztvevő termékek, fényképezőgépek és objektívek bérlésének feltételei viszonteladónként eltérőek lehetnek.

 

A Try&Buy program további részleteit, valamint a résztvevő viszonteladók listáját ezen az oldalon találod: http://www.tryandbuylumix.com/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48