Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

forrás: Prím Online, 2018. október 11. 15:03

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A9-et, az okostelefont, amely 4 hátlapi kamerával és számos olyan funkcióval felszerelve érkezik, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a napodból.

A Samsung Galaxy A9-et azoknak tervezték, akik tudják, mit akarnak, és el is érik azt. Nem számít, hogy egy kalandos szelfiről vagy egy tökéletes panorámafotóról van szó, a Galaxy A9 a legjobb társ a hétköznapi élmények megörökítésében, bárhová is sodor az élet.

 

„A vizuális kommunikáció által uralt, rohanó világunkban hatalmas igény van a jelentős innovációkra, így a mobiltelefon piac vezető gyártójaként a Samsung ezen elvárások kielégítésére törekszik – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. – Az okostelefonos kamerák fejlesztésében elért eredményeinkre építve a Galaxy termékcsalád tagjaiban mutatkoznak be az újgenerációs technológiák, hogy a felhasználóink is megtapasztalhassák a korszakalkotó innovációk előnyeit. Izgatottak vagyunk, hogy teljesíthetjük ezen ígéretünket, és a Galaxy A9 készülékünkben bemutathatunk egy kiemelkedő okostelefonos kameratechnológiát.”

 

Olyan izgalmas és összekapcsolt világban élünk, ahol a hétköznapi és az életre szóló pillanatokat, emlékeket azonnal megörökíthetjük és megoszthatjuk. Ezért az okostelefonok ma már jóval többet jelentenek a felhasználók számára puszta telefonnál. A Galaxy A9 a Samsung legújabb kamera innovációival felvértezve érkezik, hogy a felhasználók többet érhessenek el, tapasztalhassanak meg és több lehetőséghez jussanak a hétköznapokban is. 

 

Innovatív, négykamerás rendszer

A Galaxy A9 okostelefonnal a felhasználók könnyedén készíthetnek gyönyörű, dinamikus képeket. A négylencsés kamerarendszerrel felszerelt eszköz utat enged a kreativitásnak és lehetőséget teremet arra, hogy bámulatos minőségben örökítsük és osszuk meg ismerőseinkkel a legszebb pillanatokat.

  • A kétszeres optikai zoommal részletgazdag, kiváló minőségű képek készíthetők akár nagyobb távolságból is. 
  • Az ultraszéles látószögű lencsének köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki minden pillanatból, a Jelenet optimalizálás funkcióval pedig profi fotóshoz méltó képeket készíthetnek. Az AI témafelismerés megoldás detektálja a kép alanyát, és a lehető legjobb minőség érdekében a beállításokat szükség esetén ennek megfelelően módosítja.
  • A mélységlencsének köszönhetően manuálisan is állítható a képek mélységélessége és fókusza, így valóban bámulatos fotók készíthetők.
  • A Galaxy A9 24 megapixeles főlencséjével éles és világos képek készíthetők kedvezőtlen fényviszonyok között is, a nap bármely szakában.

 

 

Jelentős, új funkciók az egyedülálló egész napos teljesítményért

A megbízható, 3800 mAh*  akkumulátor gondoskodik arról, hogy a Galaxy A9 okostelefont korlátok nélkül használhassák a felhasználók. Az új telefonnal minden pillanat könnyen megörökíthető, sőt, a Galaxy A9 128GB-os tárhelyén és akár 512GB-ig bővíthető memóriáján még több adat tárolható. 

 

A Bixby**  és a Samsung Health alkalmazással, valamint az alkalmazáspár funkcióval a Galaxy A9 kényelmessé teszi a mindennapokat.  

 

Elsőosztályú formatervezés

A Galaxy A9 okostelefon a Samsungtól megszokott prémium kivitelezésben, három egyedülálló színben, Kaviár fekete, Limonádé kék és Rágógumi rózsaszín***  variánsban érkezik. A lekerekített szélek, ergonomikus kialakítás és az ívelt 3D üveg hátlap gondoskodik a kényelmes egykezes használatról.  

 

A Galaxy A9 Magyarországon 2018 november közepétől érhető el, 199.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

 

A készülékről további információ a http://www.samsungmobilepress.com, a news.samsung.com/galaxy és a www.samsung.com/galaxy oldalakon található.

 

 

Samsung Galaxy A9 Termékspecifikáció:

 

 

____________________

* Az átlagos értéket harmadik fél laboratóriumában végzett tesztek során mérték. A jellemző érték a becsült átlagértékkel egyenlő, amely a IEC 61960 teszt során használt mintaakkumulátorok kapacitásbeli különbségét figyelembe veszi. Az akkumulátor minimális kapacitása 3,720 mAh. Az üzemidő a hálózat, a használati szokások és más tényezők függvényében változhat.

** A Bixby szolgáltatások elérhetősége piacfüggő. A Bixby Voice funkció csak a Bixby 1.0 esetében érhető el.  

*** Az elérhető színek országonként eltérők lehetnek 

**** A tényleges memória előretelepített szoftvertől függően eltérő lehet

A jelen dokumentumban szereplő valamennyi termékjellemző, funkció, specifikáció és egyéb termékinformáció - beleértve, de nem kizárólag - a termék előnyeit, kialakítását, árazását, összetevőit, teljesítményét, elérhetőségét és képességeit előzetes értesítés nélkül változhat.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden, amit érdemes tudni a HONOR Magic5 széria kijelzőtechnológiájáról

A fejlett kijelzőtechnológiák terén végzett, átfogó kutatás és fejlesztés (K+F) figyelemre méltó eredménye a HONOR Magic5 sorozat, amely a Magic5 Lite és a Magic5 Pro készülékeket foglalja magába. Az innováció és a csúcstechnológia iránti rendíthetetlen elkötelezettségével a HONOR a Magic5 sorozatával ismét új mércét állított fel a mobiltelefonok kijelzőjének iparágában.

2023. március 21. 18:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48