Digitális tanácsadóval újít a Vodafone

forrás: Prím Online, 2018. december 17. 11:52

A megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása sokak számára okoz nehézséget, a Vodafone ezért legújabb kezdeményezésével idén a bizonytalankodók segítségére siet. Az ünnepi készülődés időszakában a budapesti bevásárlóközpontokban, valamint nyolc vidéki nagyvárosban található márkaüzletében különleges ajándék tanácsadó szolgáltatással igyekszik megkönnyíteni a vásárlók életét.

A személyre szabottság jegyében idén karácsonykor izgalmas újítással állt elő a Vodafone: tizenöt kijelölt üzletében teljes munkaidőben „dolgozó”, karácsonyi ajándékötletekre specializálódott tanácsadót alkalmaz. A Vodafone ajándék tanácsadója, Alíz feladata, hogy személyre szabottan segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb ajándékot a betérő ügyfelek számára.

 

A professzionális munkaerő különlegessége, hogy nem élő személyről van szó, hanem egy kislány nevében kommunikáló virtuális asszisztensről. A kijelölt Vodafone üzletekbe belépve a vásárlók egy interaktív LCD-kijelzőn keresztül léphetnek kapcsolatba Alízzal, a Vodafone reklámjaiból ismerős cserfes kislánnyal, aki nagyjából egy perc konzultációt követően már javaslatot tud tenni egy személyre szabott ajándékra. A program a megajándékozni kívánt személy jellemző tulajdonságai, szokásai alapján javaslatot tesz, milyen ajándéknak örülne leginkább. Az ajándékok közül a legtöbb elérhető a Vodafone üzleteiben, így ha megtetszik az ötlet, akár ott helyben meg is vásárolható. Ezzel az újítással a Vodafone újabb lépést tett afelé, hogy digitális megoldásokkal ügyfelei javát szolgálja.

 

 

A Vodafone virtuális karácsonyi tanácsadója illeszkedik a vállalat digitalizációs törekvéseihez, és egyre inkább teret nyernek az üzletekben a hétköznapi életet megkönnyítő digitális megoldások. Miskolci Katalin, a Vodafone Magyarország Lakossági Értékesítési és Operációs Vezérigazgató-helyettese elmondta: „Ügyfeleink részéről egyre nagyobb a nyitottság a digitális megoldások felé. Azt tapasztaljuk, hogy az újítások fogadtatásában a praktikus előnyök mellett az élmény is fontos szerepet játszik, ezért igyekszünk szerethető, emberi megoldásokkal kedveskedni ügyfeleinknek. Fontos céljaink közé tartozik, hogy egyre nagyobb mértékben építsünk digitális megoldásokra, és ügyfeleinknek egyre kedvezőbb és innovatívabb szolgáltatásokat kínálhassunk a jövőben. Alíz, az ajándék tanácsadónk ugyan még „gyerekcipőben jár”, bájosan tükrözi ezt a törekvésünket.”

 

Az ajándék tanácsadó szolgáltatás hét budapesti bevásárlóközpontban (Allee, Westend, Arena Mall, Duna Plaza, Pólus Center, Mammut, KÖKI Terminál), valamint nyolc vidéki nagyvárosban, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron és Szegeden érhető el.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek az energiavállalat elektronikus értesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak számukra.

2019. január 17. 18:22

Díjazták a legérdekesebb tíz magyar innovációt

Látványos gálaműsor keretében díjazták a legérdekesebb magyar innovációkat Budapesten. A rendezvényen a gazdaságpolitika és a tudományos élet szereplői is képviseltették magukat, az esemény egyben jótékonysági est is volt, amelynek bevételeiből a szervezők a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice ház munkáját és bővítését támogatják.

2019. január 17. 17:21

Pályázati felhívás – Az év információbiztonsági újságírója 2019

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése.

2019. január 17. 15:50

Hazánk jövőbeni teljesítményében segíthet a digitalizáció

Az év végi elemzések szerint Magyarország a GDP növekedésben az uniós országok élmezőnyéhez tartozott 2018-ban. A gazdasági bővülésre ható tényezők közül talán kevesebbet foglalkoznak az elemezések a digitális transzformációval. Az e-aláírás és digitalizációs technológiák fejlesztésére szakosodott NETLOCK szerint fontos és meghatározó szerepe lehet mindennek Magyarország jövőbeni teljesítményét tekintve. 

2019. január 17. 12:44

2018 második felében is határozottan nőtt az álláspiac

Nőtt a hirdetők és a jelentkezések száma is az álláspiacon 2018-ban az előző évhez képest. Legjobban a sofőrök és a gépkezelők jártak a munkaerőhiánnyal, de a szak- és fizikai munkások is napról-napra több lehetőség közül választhatnak. A jó munkaerő megszerzéséért folyó küzdelemben egyre több cég teszi nyilvánossá az adott pozícióhoz tartozó fizetést is. Ez mindenképpen megéri, az ilyen hirdetéseket akár 72 százalékkal is többen nyitják meg.

2019. január 17. 11:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47

Új technológiák az online játékgépekhez

2018. december 28. 08:02

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON

2018. december 19. 14:13
cloudappsportal.com