A Fujitsu SAP HANA-hoz fejlesztett infrastruktúrával támogatja az adatközpont korszerűsítését

forrás: Prím Online, 2019. január 22. 09:53

A Fujitsu bemutatott néhány lehetőséget arra, hogyan futtathatják a vállalatok kritikus SAP HANA feladataikat hiperkonvergens infrastruktúrán. E lehetőségek révén az ügyfelek teljes körűen virtualizált, fejlett SAP-megoldáskörnyezetet üzemeltethetnek és skálázhatnak igényeik szerint. 

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN integrált rendszere leválasztja a számítási, adattárolási és hálózati képességeket a mögöttes infrastruktúráról. Ily módon a vállalat teljes adatközpontját virtualizálva élvezheti a felhőjellegű működés előnyeit, és összes feladatát (azon belül az SAP-alkalmazásokat és az SAP HANA-val támogatott többi üzleti alkalmazást) közös, szoftveralapú erőforrásbázison futtathatja. 

 

Ennek eredményeként a nagy teljesítményű alkalmazások az egységes erőforrásgazdálkodás minden előnyét kihasználva, igény szerint skálázhatók. A helyszíni erőforrások optimalizálása költségmegtakarítást eredményez, és fokozza a nagy adattömeg feldolgozását igénylő alkalmazások teljesítményét. Így a vállalatok a digitális kor szükségleteiknek megfelelően, rugalmasan bővíthetik SAP-megoldáskörnyezetüket – miközben a hiperkonvergens szemlélet a jövőbeni felhőintegráció lehetőségét is előkészíti számukra.

 

 

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN kategóriavezető komponensekből kialakított komplett infrastruktúra, a benchmark-teszteken folyamatosan kiválóan teljesítő, nagy teljesítményű négyfoglalatos Fujitsu PRIMERGY x86 szerverekkel és a piacvezető vSAN VMware virtualizációs szoftverrel. A megoldás támogatja a négyfoglalatos szervereket, és teljes körűen optimalizált az SAP HANA-ra, valamint a memóriaalapú adatbázisok sebességét kiaknázó (pl. valós idejű adatanalitikai) alkalmazásokra.

 

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN sokféle felügyeleti lehetőséget kínál. Egyszerűsíti az adatközpont működését az integrált Fujitsu ServerView szerverfelügyeleti szoftvercsomaggal, amely az összes kritikus hardverkomponens fejlett monitorozását és felügyeletét elvégzi. A Fujitsu Software Infrastructure Manager központi ellenőrzést biztosít a szervezeteknek teljes adatközpontjuk felett, a Fujitsu Software Enterprise Service Catalog Manager pedig azoknak az ügyfeleknek nyújt hasznos segítséget a továbblépéshez, akik hibrid környezetté szeretnék alakítani virtuális infrastruktúrájukat. A PRIMEFLEX for VMware vSAN bevezetését és üzemeltetését a Fujitsu tanácsadási, integrációs és támogatási szolgáltatásokból álló átfogó csomagja egyszerűsíti. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN már jelenleg is elérhető az EMEIA-régióban közvetlenül a Fujitsutól és partnereitől. Ára konfigurációtól függően változik.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu új megoldása megfizethető áron nyújt all-flash adattárolást

A Fujitsu bemutatta ETERNUS AF S3 all-flash tömbjei és ETERNUS DX S5 hibrid tárolórendszerei kibővített és megújult kínálatát. A digitalizáció új paradigmáinak támogatására fejlesztett, új generációs tárolórendszerek optimalizált teljesítménnyel kezelik a digitális korszakra jellemző adattömeg-növekedést, folyamatosan rendelkezésre álló alkalmazásokat és komplex munkaterhelést, miközben kimagasló adattárolási hatékonysággal tartják alacsony szinten a költségeket. 

2019. november 12. 18:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás