A Fujitsu SAP HANA-hoz fejlesztett infrastruktúrával támogatja az adatközpont korszerűsítését

forrás: Prím Online, 2019. január 22. 09:53

A Fujitsu bemutatott néhány lehetőséget arra, hogyan futtathatják a vállalatok kritikus SAP HANA feladataikat hiperkonvergens infrastruktúrán. E lehetőségek révén az ügyfelek teljes körűen virtualizált, fejlett SAP-megoldáskörnyezetet üzemeltethetnek és skálázhatnak igényeik szerint. 

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN integrált rendszere leválasztja a számítási, adattárolási és hálózati képességeket a mögöttes infrastruktúráról. Ily módon a vállalat teljes adatközpontját virtualizálva élvezheti a felhőjellegű működés előnyeit, és összes feladatát (azon belül az SAP-alkalmazásokat és az SAP HANA-val támogatott többi üzleti alkalmazást) közös, szoftveralapú erőforrásbázison futtathatja. 

 

Ennek eredményeként a nagy teljesítményű alkalmazások az egységes erőforrásgazdálkodás minden előnyét kihasználva, igény szerint skálázhatók. A helyszíni erőforrások optimalizálása költségmegtakarítást eredményez, és fokozza a nagy adattömeg feldolgozását igénylő alkalmazások teljesítményét. Így a vállalatok a digitális kor szükségleteiknek megfelelően, rugalmasan bővíthetik SAP-megoldáskörnyezetüket – miközben a hiperkonvergens szemlélet a jövőbeni felhőintegráció lehetőségét is előkészíti számukra.

 

 

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN kategóriavezető komponensekből kialakított komplett infrastruktúra, a benchmark-teszteken folyamatosan kiválóan teljesítő, nagy teljesítményű négyfoglalatos Fujitsu PRIMERGY x86 szerverekkel és a piacvezető vSAN VMware virtualizációs szoftverrel. A megoldás támogatja a négyfoglalatos szervereket, és teljes körűen optimalizált az SAP HANA-ra, valamint a memóriaalapú adatbázisok sebességét kiaknázó (pl. valós idejű adatanalitikai) alkalmazásokra.

 

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN sokféle felügyeleti lehetőséget kínál. Egyszerűsíti az adatközpont működését az integrált Fujitsu ServerView szerverfelügyeleti szoftvercsomaggal, amely az összes kritikus hardverkomponens fejlett monitorozását és felügyeletét elvégzi. A Fujitsu Software Infrastructure Manager központi ellenőrzést biztosít a szervezeteknek teljes adatközpontjuk felett, a Fujitsu Software Enterprise Service Catalog Manager pedig azoknak az ügyfeleknek nyújt hasznos segítséget a továbblépéshez, akik hibrid környezetté szeretnék alakítani virtuális infrastruktúrájukat. A PRIMEFLEX for VMware vSAN bevezetését és üzemeltetését a Fujitsu tanácsadási, integrációs és támogatási szolgáltatásokból álló átfogó csomagja egyszerűsíti. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSAN már jelenleg is elérhető az EMEIA-régióban közvetlenül a Fujitsutól és partnereitől. Ára konfigurációtól függően változik.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SUSE OpenStack Cloud 9: Rocky a ringben

Már elérhető a SUSECON konferencián április elején bemutatott SUSE OpenStack Cloud 9, amely az OpenStack Rocky kiadására épül. A SUSE nagyvállalati felhasználásra szánt felhőplatformjának legfrissebb verziója egyesíti magában a HPE és a SUSE felhőtechnológiáinak előnyeit, valamint leegyszerűsíti a telepítés utáni felhőműveleteket és a bare metal szerverek konfigurálását az egyes szolgáltatásoknak vagy felhasználási területnek megfelelően.

2019. május 22. 18:05

Egyszerű és biztonságos fizetési mód a FlixBus magyar utasainak

A FlixBus folytatja innovatív útját: a nemzetközi távolsági buszszolgáltató elérhetővé tette felhasználóinak az Apple Pay fizetési lehetőséget. A jegyvásárlás gyorsabbá és kényelmesebbé válik az egyszerű, biztonságos és titkosított mobilfizetési móddal.

2019. május 22. 16:27

Digitalizál a Kométa

Informatikai fejlesztéssel modernizál a Kométa, hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója és húskészítmény gyártója. A digitalizációs projekt az évente több mint 50 000 tonna hús feldolgozásához kapcsolódó folyamatokat teszi hatékonyabbá. 

2019. május 22. 15:01

A vitorlások fele nem ért célba az év egyik legnehezebb Balatoni versenyén

A Balaton egyik leginkább embert próbáló versenye, a Kétszemélyes Balatonkerülő mára Magyarország legkiválóbb vitorlázóinak összecsapásává vált. A hétvégi futamot Varga Lajos és Lillik Ákos nyerte egy perc híján 21 órás összidővel.

2019. május 22. 09:59

A L’Oréal a Viva Tech-en mutatta be a jövő szépségét

A párizsi technológiai világkonferencián mutatta be a L’Oréal a „Határtalan szépség”-et, a Csoport legújabb hangvezérelt, mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseit, melyek a szépség és fogyasztói élmény jövőjét szemléltetik. 

2019. május 22. 08:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás