Kódolatlan Viasat Nature-hetek a Tarr-nál

forrás: Prím Online, 2019. január 31. 14:40

Nyolc megye Tarr Kft.-s előfizetői most két hétig ingyenesen élvezhetik a Viasat Nature természetcsatornát. Az akció 2019. február 1-15. között tart, és a csatorna ez alkalomból olyan friss programokat kínál, amelyek során vad bébiállatok első lépéseit, vagy a világ egyik legnagyobb állatkórházának szokatlan történeteit ismerhetik meg a nézők, de megtudhatják azt is, melyek a legnépszerűbb kutyafajták és miért alakultak így ezek a preferenciák.

Tolna, Baranya, Somogy, Fejér, Bács-Kiskun, Zala, Vas és Veszprém megye Tarr Kft.-s előfizetői a 67. programhelyen két hétig ingyenesen foghatják a nagymúltú Viasat Nature csatornát.

 

 

„Számunkra fontos, hogy olyan emberekhez is eljuttassuk műsorainkat, akik egyébként nem találkoznának ezekkel. A Tarr Kft.-vel a kezdetektől fogva nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és örömmel állunk az egyes kezdeményezések elé. Bízunk benne, hogy a több mint 300 településből, amelyet a szolgáltató lefed, sok új háztartásba sikerül értéket és élményt vinnünk a természet és az állatok ihlette dokumentumfilmekkel” – nyilatkozta Horváth Tamás, a csatornatulajdonos Viasat World kereskedelmi igazgatója.

 

 

 

A kódolatlan időszakban, február 3-án debütál az Élet: az első lépések című dokumentumfilm első évada, amelyben a David Attenborough mellett gyakorlatot szerző Patrick Aryee biológus a vadon élő állatkölykök legsérülékenyebb időszakát örökíti meg – láthatjuk, hogy a természet milyen leleményes stratégiákat hívott életre, amelyek segítik az ifjoncokat a legmeredekebb tanulási időszakban. A következő napon a Szuper állatorvos 5. évada indul útjára, ezúttal is olyan különleges esetekkel, amelyek eredetileg reménytelennek tűntek. Noel Fitzpatrick kórháza a világ egyik legnagyobb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye, ahol az ápolás szintje még a beteg embereket is kielégítené. Február 9-én pedig a Kedvenc kutyáink című dokumentumfilmet tűzi premierre a Viasat Nature, így megismerhetjük a legnépszerűbb kutyafajtákat, és megtudhatjuk azt is, hogyan változtak preferenciáink az évek során.

 

 

 

A kódolatlan időszak után a csatorna a Tudástár, a Mix és a Platina Mix csomagokban továbbra is elérhető lesz a Tarr Kft. hálózatában.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

NMHH-kutatás: egyre többen választanak több streamingszolgáltatót

2023-ban is folytatódott a lekérhető filmszolgáltatások (streaming) használatának előretörése Magyarországon. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) éves fogyasztói felmérésének legújabb eredményei szerint a tavalyi év végén a 15 év feletti lakosság 41 százaléka nézett rendszeresen mozgóképes tartalmat valamelyik streamingszolgáltatónál.

2024. május 7. 16:24

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36