Olcsóbb lett az EU-s nemzetközi hívás a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2019. február 11. 11:14

Extra költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is. 

Február 8-tól minden – kereskedelmi forgalomban elérhető lakossági hangalapú díjcsomaggal rendelkező – Vodafone előfizető a tarifában foglalt percek/SMS-ek erejéig extra költség nélkül telefonálhat/SMS-ezhet az EU 28 országába, sőt további 6 EU-n kívüli országába is. Ez azt jelenti, hogy az előfizetéshez tartozó lebeszélhető percekből az előfizetők mostantól nemcsak belföldi és EU roaming, hanem EU nemzetközi hívásokat is indíthatnak belföldről normál díjas EU-s számokra, plusz költség nélkül. Az újítás különösen azoknak kedvez, akik telefonon tartják a kapcsolatot külföldön élő családtagjaikkal, barátaikkal. 

 

A Vodafone évek óta dolgozik azon, hogy ügyfeleinek minél többet nyújtson, legyen ez a csomagba foglalt adatforgalom vagy lebeszélhetőség. A szolgáltató a Red előfizetők számára – a hazai piacon egyedülálló módon – már tavaly áprilisban lehetővé tette az EU-s nemzetközi hívás és SMS lehetőségét az összes uniós és további 6 ország hívószámaira, ráadásul korlátlanul. Idén február 8-tól pedig már a megújult Go díjcsomaggal rendelkező, alacsonyabb havidíjas tarifán lévő ügyfelek is megkapják ezt a lehetőséget a díjcsomagjukban foglalt 100 vagy 200 perc lebeszélhetőség erejéig. 

 

Azoknak a Vodafone Go S, M vagy L díjcsomaggal rendelkező előfizetőknek, akik 2018. április 11. után kötötték előfizetésüket, az új díjszabás automatikusan aktiválódik, melyről az érintett előfizetők SMS-ben kapnak értesítést. Ezzel biztosítja a szolgáltató a lehetőséget, hogy a meglévő ügyfelei is részesüljenek az újdonságból. A 2018. április 11. előtt kötött előfizetéssel rendelkezőknek pedig érdemes áttérniük a Red S/M/L/Infinity+ vagy Go S/M/L tarifák egyikére annak érdekében, hogy élhessenek az EU-s nemzetközi hívás, SMS fentiek szerinti, kedvezményes lehetőségével. Az EU-s nemzetközi díjzónán kívüli, illetve a tarifában foglalt percek és SMS-ek feletti nemzetközi percdíjak kapcsán továbbra is a mindenkori nemzetközi díjszabás irányadó.

 

„A Vodafone egy újabb lépést tett a távolságok leküzdéséért és a korlátok lebontásáért, és ez a lépés egyúttal azt is szemlélteti, hogy nálunk a törődés tényleg nem ismer határokat. Szolgáltatási palettánk fejlesztésekor mindig abból indulunk ki, hogy mivel tudunk ügyfeleink számára valóban hasznos, számukra értéket jelentő újdonságokat bevezetni.” – nyilatkozta Carra Anita, a Vodafone Lakossági Szolgáltatások Üzletágának Vezérigazgató-helyettese.

 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05