A digitális átalakulásban mutat utat az EY új üzletágvezetője

forrás: Prím Online, 2019. október 28. 10:05

Új associate partner csatlakozott Magyarország egyik vezető tanácsadó cégéhez. Ormosi Viktor az informatikai szektorban, elsősorban az üzleti transzformáció területén szerzett felsővezetői tapasztalatot, szeptember óta a digitális fejlesztésekben segíti az EY ügyfeleit.

Ormosi Viktor több mint húsz éves szakmai pályafutása során az informatika és a digitalizáció területén töltött be kulcspozíciót, vezető multinacionális informatikai vállalatoknál. Jelentős tapasztalatot szerzett hazai és nemzetközi cégek számára nyújtott komplex digitalizációs és üzleti transzformációs projektek végrehajtásában. A mérnök és közgazdász végzettségű, valamint felnőttképzésben MBA és PhD fokozattal is rendelkező szakember az EY technológiai tanácsadással foglalkozó csapatát erősíti.

 

„A legújabb technológiai forradalom eredményeként gyökeresen átalakulnak a meglévő üzleti modellek, és a változásokkal a cégeknek is lépést kell tartaniuk. Viktor két évtizedes tapasztalatával magas szinten képes támogatni ügyfeleinket ezekben a folyamatokban” – mondta Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

 

„Célom a digitális képességek és megoldások felhasználásával támogatni a cégeket, szervezeteket és kollégákat üzleti céljaik elérésében. Feladataim közé tartozik még az EY technológiájának evangelizációja és a digitalizáció felhasználásával a szolgáltatásaink hatékonyságának növelése” – emelte ki Ormosi Viktor.

 

A Magyarországon idén harminc éves tanácsadó cég munkatársainak száma dinamikusan növekszik. Két év alatt több mint száz fővel bővült a vállalat, amely mára közel 700 embert foglalkoztat főállásban, és további bővülést tervez a 2020. június 30-ával végződő pénzügyi évben.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Leadec megvásárolja a FISS Automatika Kft.-t

A Leadec, a világ vezető globális szolgáltatási szakértője 2023.05.31. napjával felvásárolta a FISS Automatika Kft.-t. A Leadec az akvizícióval tovább bővíti magyarországi jelenlétét, valamint erősíti kompetenciáit az elektrotechnika és az automatizálás területén.

2023. június 6. 17:43

Jelentős mérföldkő a hazai autóiparban

Idén ünnepli 30. születésnapját a Continental Veszprémben. Az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek köszönhetően mára a technológiai vállalat telephelye globális piacokra dolgozik. Presztízs ügyfelek számára fejleszt, tesztel és gyárt különböző szenzorokat gépjármű-menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz és az utazási kényelem növeléséhez.

2023. június 6. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39