Matematikai oktatóprogram távoktatáshoz

forrás: Prím Online, 2020. március 20. 09:15

A rendkívüli egészségügyi és oktatási vészhelyzetre való tekintettel az Akriel is szeretne segíteni ahol tud, ezért a programjuk teljes funkcionalitását és tananyagát átmenetileg – anyagi lehetőségeik erejéig – ingyenesen hozzáférhetővé tették. A szoftver távoktatásra, egyéni és csoportos tanulásra is tökéletesen alkalmas. Az 5. évfolyamtól a 12. évfolyamig 124 témakörrel állnak rendelkezésre a matematikatanárok és a számtant és algebrát tanuló diákok számára. 

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy mire képes az Akriel: 

  •     A tanárok tanulócsoportba tudják szervezni a diákokat, és egy összesítő kijelzőn valós időben, online nyomon tudják követni a haladásukat.
  •     Ezen kívül lehetőség van házi feladat feladására, valamint csoportos dolgozatok írására is, amelyeket az Akriel automatikusan kijavít és kiértékel.
  •     A feladatok megoldása során a program azonnali visszajelzést ad a diákok lépéseire.
  •     Az interaktív, többszintű magyarázó technológia személyre szabott válaszokat ad a diákok kérdéseire.
  •     Korlátlan számú gyakorlópélda áll rendelkezésre minden feladattípusból.
  •     A program játékos pontrendszerrel jutalmazza a diákokat a helyes megoldás után.
  •     A szoftver a lemaradó tanulók felzárkóztatására is lehetőséget nyújt, hiszen meg tudják érteni és be tudják gyakorolni a korábbi évfolyamok tananyagait is.
  •     Esettanulmány alapján a csoportok akár másfélszer jobb dolgozatátlagokat érhetnek el, ha az Akrielt is használják gyakorló órákon és házi feladat feladásnál.
  •     Az oldalt skálázható szerveren üzemeltetik, így ki tudnak szolgálni nagy terheltséget is.

 

A program az akriel.io weboldalon érhető el, ahol videókon keresztül mutatják be, hogy mire képes, illetve hogyan lehet használni.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a Startup Plastic Surgery program

Idén először szervezi meg a Klímainnovációs Közösség a Startup Plastic Surgery inkubációs programot, amelyre olyan magyar startupok jelentkezését várja, melyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra. A program során kiválasztott legígéretesebb projektek gyorsított eljárású lehetőséget kaphatnak az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkeprogramjában, ahol 15 millió forintos befektetésben részesülhetnek. A programra június 20-ig lehet jelentkezni.

2020. június 5. 14:42

A robotikai gripperek segítik az automatizálást az élelmiszeriparban

A világ népessége egyre csak nő, azonban a demográfia csak egyike azoknak a mozgatórugóknak, amik az élelmiszeripari automatizálást szorgalmazzák. A munkahelyi biztonság, szigorú élelmiszer-biztonsági előírások, a feldolgozott élelmiszerek népszerűségének emelkedése, valamint a teljesítmény növelésére és a csökkenő gyártási költségekre való igény mind szerepet játszik az automatizáció egyre gyorsabb ütemű térhódításában.

2020. június 5. 11:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás