A Zoom az Oracle-t választotta felhőalapú infrastruktúra-szolgáltatójának

forrás: Prím Online, 2020. április 28. 19:56

Az Oracle ma bejelentette, hogy a Zoom Video Communications Inc. az Oracle Cloud Infrastructure felhőszolgáltatást választotta növekedésének és változó üzleti igényeinek támogatására.  

„A közelmúltban fennállásunk legjelentősebb üzleti növekedését tapasztaltuk meg, amely szolgáltatási kapacitásunk óriási bővítését igényelte. Több platformot is megvizsgáltunk, és az Oracle felhő infrastruktúra szolgáltatása nagy segítséget nyújtott abban, hogy gyorsan megnöveljük kapacitásunkat és megfeleljünk új felhasználóink igényeinek” - mondta Eric S. Yuan, a Zoom vezérigazgatója. "Azért választottuk az Oracle felhő infrastruktúrát, mert az elérhető legmagasabb biztonságot, kiemelkedő teljesítményt és páratlan szintű támogatást nyújt."

 

Annak érdekében, hogy kielégítse a szolgáltatásai iránt gyorsan növekvő igényt, - úgy mint a hirtelen napi 300 millió-ra növekvő felhasználószámot - a Zoom-nak azonnal további felhőkapacitásra volt szüksége. A Zoom a teljesítmény, méretezhetőség, megbízhatóság és kiemelkedő felhőbiztonság miatt az  Oracle Cloud Infrastructure szolgáltatást választotta. A bevezetéstől számított néhány órán belül az Oracle Cloud Infrastructure több százezer egyidejű Zoom felhasználó számára tette lehetővé a szolgáltatás használatát. A bevezetés lezárultával Zoom már egyidejű felhasználók millióit tudja kiszolgálni az Oracle felhőjéből. Az Oracle második generációs felhőinfrastruktúrája lehetővé teszi a Zoom számára a további növekedést, a kifogástalan szolgáltatást és hogy megőrizze vezető szerepét a videókommunikációs iparágban. 

 

 “A videókommunikáció a szakmai és a magánéletünk elengedhetetlen részévé vált, és a Zoom volt az innováció motorja ebben az iparágban." - mondta Safra Catz, az Oracle vezérigazgatója. "Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozunk a Zoom-nal, mind felhő-infrastruktúrájuk szolgáltatójaként, mind pedig ügyfelükként, miközben növekednek és továbbra is összekötik a cégeket, embereket és kormányokat az egész világon."

 

A Zoom már napi több mint hét petabájtot továbbít az Oracle Cloud Infrastructure szervereken keresztül, ami nagyjából megegyezik 93 évnyi HD videóval. Az Oracle második generációs felhőinfrastruktúrája és a cég IT biztonság terén szerzett szaktudása lehetővé teszi a Zoom számára a vállalati elvárásoknak megfelelő videókommunikációs élmény megteremtését. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08