A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

forrás: Prím Online, 2020. június 25. 11:20

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

A Wipro hibrid felhőmodellé alakitja át az E.ON meglévő adatközpont-műveleteit a BoundaryLess Enterprise (BLE) keret, valamint a Wipro HOLMES, mesterséges intelligencia (AI) és automatizálási platform felhasználásával. A társaság együttműködik az E.ON-nal az adatközpontok ökológiai lábnyomának csökkentése, az infrastruktúra korszerűsítése és az operatív hatékonyság elérése érdekében, és integrált képet ad az adatközponti működésről. A Wipro AI fogyasztás-alapú hibrid felhőtárhely-stratégiája segíti az E.ON munkafolyamatainak optimalizálását, és hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyabban nyújtson kiemelkedő vevői élményt.


Marcus Schaper, az E.ON SE digitális és technológiai vezérigazgatója azt mondta: „A felhő-átalakitás kulcsfontosságú eleme annak a digitális átalakulásnak, amely a jobb holnap felé vezet. Biztosak vagyunk abban, hogy a Wipro stratégiai partnerként támogat majd bennünket felhőstratégiánk legmegbízhatóbb és leghatékonyabb végrehajtásában. ”


N. S. Bala, a Wipro Limited Energiaügyi, Természeti Erőforrások, Közművek és Építőipari Globális vezetője, elmondta: „Örülünk, hogy az E.ON stratégiai átalakulásának részesei lehetünk, és támogatni fogjuk digitális utazását. Az AI által támogatott hibrid felhőtárolási stratégiánk lendületet ad az E.ON azon üzleti elképzelésének, hogy folyamatosan technológiailag fejlett, ügyfél-központú energia-megoldásokat szállítson vevőinek. "


Hozzátette: „A jövő fogyasztóit kiszolgáló szervezetek számára az energia-konvergencia gyorsan változó világában stratégiai szükségletté vált a hatékonyságot és eredményességet jobban szolgáló működési dinamika. A Wipro a legnagyobb közművekkel való együttműködés során mélyreható tapasztalatokat szerzett az energia-értéklánc, valamint az új és a kialakulóban lévő technológiák alkalmazása terén, amelyek hozzájárulnak ahhoz, az E.ON számára ezt a rendkívül értékes alkalmazást szállíthassuk.”

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

2020. június 25. 11:20

Hatodik alkalommal aratott sikert az ABB egyetemi női mentorprogramja

Az ABB Kft. immáron a hatodik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját. A projekt során a vállalat legalább öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika, automatizálás, mechatronika területéről. 

2020. június 15. 11:40

Idén is keresik az év informatikai vezetőjét

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2020-ban is kiírja az év Informatikai vezetője pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint díjjal ismerje el az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Informatikai vezető munkáját. A díjat 2002 óta (korábban Év CIO-ja) ítéli oda a VISZ által felkért független szakmai bizottság, amelyre az informatikai vezetőket (CIO, CTO, CDO, Fejlesztési vezető, Innovációs vezető, stb.) jelölhetik szakmai szervezetek, cégek valamint zsűritagok egyaránt. 

2020. június 10. 14:33

Alkotó teenagerek

A 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny zsűrije 99 benyújtott pályázat közül választott ki 10 díjazott projektet, valamint 11 témát kiemelt dicséretben részesített.

2020. június 9. 17:38

Lezárult a HiperSuli tananyag-fejlesztő pályázat első szakasza!

Tegnap éjfélkor ért véget a HiperSuli digitális tanári tananyagfejlesztő-pályázatának első szakasza, ami a Telenor minden várakozását felülmúlva, összesen 66 pályázó részvételével és 198 beérkezett pályázattal zárult!

2020. május 28. 12:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás