A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

forrás: Prím Online, 2020. június 25. 11:20

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

A Wipro hibrid felhőmodellé alakitja át az E.ON meglévő adatközpont-műveleteit a BoundaryLess Enterprise (BLE) keret, valamint a Wipro HOLMES, mesterséges intelligencia (AI) és automatizálási platform felhasználásával. A társaság együttműködik az E.ON-nal az adatközpontok ökológiai lábnyomának csökkentése, az infrastruktúra korszerűsítése és az operatív hatékonyság elérése érdekében, és integrált képet ad az adatközponti működésről. A Wipro AI fogyasztás-alapú hibrid felhőtárhely-stratégiája segíti az E.ON munkafolyamatainak optimalizálását, és hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyabban nyújtson kiemelkedő vevői élményt.


Marcus Schaper, az E.ON SE digitális és technológiai vezérigazgatója azt mondta: „A felhő-átalakitás kulcsfontosságú eleme annak a digitális átalakulásnak, amely a jobb holnap felé vezet. Biztosak vagyunk abban, hogy a Wipro stratégiai partnerként támogat majd bennünket felhőstratégiánk legmegbízhatóbb és leghatékonyabb végrehajtásában. ”


N. S. Bala, a Wipro Limited Energiaügyi, Természeti Erőforrások, Közművek és Építőipari Globális vezetője, elmondta: „Örülünk, hogy az E.ON stratégiai átalakulásának részesei lehetünk, és támogatni fogjuk digitális utazását. Az AI által támogatott hibrid felhőtárolási stratégiánk lendületet ad az E.ON azon üzleti elképzelésének, hogy folyamatosan technológiailag fejlett, ügyfél-központú energia-megoldásokat szállítson vevőinek. "


Hozzátette: „A jövő fogyasztóit kiszolgáló szervezetek számára az energia-konvergencia gyorsan változó világában stratégiai szükségletté vált a hatékonyságot és eredményességet jobban szolgáló működési dinamika. A Wipro a legnagyobb közművekkel való együttműködés során mélyreható tapasztalatokat szerzett az energia-értéklánc, valamint az új és a kialakulóban lévő technológiák alkalmazása terén, amelyek hozzájárulnak ahhoz, az E.ON számára ezt a rendkívül értékes alkalmazást szállíthassuk.”

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hamarosan újra pályázható a budapesti 98,0 MHz körzeti rádiófrekvencia

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 127 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának legutóbbi ülésén hozott döntése szerint. A grémium elfogadta egy zalaegerszegi, egy mosonmagyaróvári és egy nyíregyházi frekvenciapályázat felhívásainak tervezetét és felkérte az NMHH-t a Budapest 98,0 MHz körzeti rádiós lehetőség frekvenciatervének kidolgozására. A testület bírságot rótt ki egy szombathelyi rádióra, szerződéses vállalásainak mulasztása miatt, valamint egy répcei televízióra engedély nélküli hálózatba kapcsolódásért.

2020. szeptember 21. 16:05

Ilyenek a jövőre felkészült vállalkozások

A Vodafone Business Future Ready Report néven átfogó tanulmányt készített világszerte mintegy 2600 vállalkozás bevonásával, melyben a vállalkozások üzleti ellenállóképességét, valamint a jövőre való felkészültségüket vizsgálták. Az eredmények értelmében a ’jövőre felkészült’ vállalkozások jellemzői közé tartozik, hogy pozitívan állnak a változásokhoz, nyitottak az új technológiákra, átfogó üzleti stratégiával rendelkeznek, rendszeresen tájékozódnak az aktuális tendenciákról és gyorsan reagálnak az új trendekre, kihívásokra. A ’jövőre felkészült’ magyar vállalkozások még szeptember 25-ig nevezhetnek történetükkel a Vodafone Magyarország és a Kreatív közös Ready pályázatára, ahol bemutathatják, hogyan sikerült leküzdeni az elmúlt időszak kihívásait.

2020. szeptember 20. 11:24

Melyik lesz 2020 legjobb gyára?

Idén hatodjára mérhetik össze tudásukat a hazai gyáregységek az Év Gyára versenyen. Újdonság, hogy a fair play jegyében minden kategóriában külön értékelik és díjazzák a kis- és középvállalkozásokat, illetve a nagyvállalatokat.

2020. szeptember 17. 20:09

Pályázati felhívást hirdetett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A Magyar Nemzeti Bank (MNB), az MKB Bank Nyrt. (MKB), a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíjpályázatot hirdet a 2020/2021-es tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

2020. augusztus 28. 15:28

Közös pályázatot hirdet a Vodafone és a Kreatív

A Vodafone Magyarország és a Kreatív közös pályázatot hirdet Ready névvel, melynek célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték kihívásaikat– „readyk”, azaz felkészültek, bármit is hoz a holnap. Az értékes tárgyi nyeremények mellett a fődíjas pályázók nagyértékű kurzus-részvétellel és tanácsadással is gazdagodhatnak, a beküldött pályamunkákat mindkét kategóriában neves zsűri értékeli majd. 

2020. augusztus 13. 18:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás