A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

forrás: Prím Online, 2020. június 25. 11:20

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

A Wipro hibrid felhőmodellé alakitja át az E.ON meglévő adatközpont-műveleteit a BoundaryLess Enterprise (BLE) keret, valamint a Wipro HOLMES, mesterséges intelligencia (AI) és automatizálási platform felhasználásával. A társaság együttműködik az E.ON-nal az adatközpontok ökológiai lábnyomának csökkentése, az infrastruktúra korszerűsítése és az operatív hatékonyság elérése érdekében, és integrált képet ad az adatközponti működésről. A Wipro AI fogyasztás-alapú hibrid felhőtárhely-stratégiája segíti az E.ON munkafolyamatainak optimalizálását, és hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyabban nyújtson kiemelkedő vevői élményt.


Marcus Schaper, az E.ON SE digitális és technológiai vezérigazgatója azt mondta: „A felhő-átalakitás kulcsfontosságú eleme annak a digitális átalakulásnak, amely a jobb holnap felé vezet. Biztosak vagyunk abban, hogy a Wipro stratégiai partnerként támogat majd bennünket felhőstratégiánk legmegbízhatóbb és leghatékonyabb végrehajtásában. ”


N. S. Bala, a Wipro Limited Energiaügyi, Természeti Erőforrások, Közművek és Építőipari Globális vezetője, elmondta: „Örülünk, hogy az E.ON stratégiai átalakulásának részesei lehetünk, és támogatni fogjuk digitális utazását. Az AI által támogatott hibrid felhőtárolási stratégiánk lendületet ad az E.ON azon üzleti elképzelésének, hogy folyamatosan technológiailag fejlett, ügyfél-központú energia-megoldásokat szállítson vevőinek. "


Hozzátette: „A jövő fogyasztóit kiszolgáló szervezetek számára az energia-konvergencia gyorsan változó világában stratégiai szükségletté vált a hatékonyságot és eredményességet jobban szolgáló működési dinamika. A Wipro a legnagyobb közművekkel való együttműködés során mélyreható tapasztalatokat szerzett az energia-értéklánc, valamint az új és a kialakulóban lévő technológiák alkalmazása terén, amelyek hozzájárulnak ahhoz, az E.ON számára ezt a rendkívül értékes alkalmazást szállíthassuk.”

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Csak a legszemfülesebbek kapnak támogatást a napelemes pályázat második ütemében

Valósággal elszabadult a kereslet a napelemek iránt a rezsiváltozások bejelentését követően, ami érezhető lesz a napelemes pályázat novemberre előrehozott második ütemében is. Miklovicz Péter, a Gordius Solutions Tender Kft. ügyvezetője elmondta, ezúttal kulcsfontosságú lesz a gyorsaság is, ugyanis most már a beadási sorrend is számít majd. Hozzátette, mindeközben az előző körben támogatói okiratot szerző pályázóknak is résen kell lenniük a projekt szakszerű megvalósítása érdekében, különben hiába a támogatói okirat, nem fogják tudni lehívni a megnyert összeget.

2022. szeptember 18. 10:20

Idén is pályázhatnak az innovátorok

Az elmúlt két év zseniális pályamunkái után ismét meghirdették a HTE Fekete László-díjat. A hazai távközlési és informatikai szakma kiemelt tagja, Fekete László emlékére létrehozott díj az infokommunikációs innovátorok elismerésére hivatott. A zsűri 2022. október 1. éjfélig várja a jelentkezőket, akiktől mindössze egy maximum 6 oldalas, tevékenységüket bemutató pályázati anyagot kér. A jutalmazás impozáns: a szakmai elismerés mellé 1.000.000 Ft is jár az év innovátorának.

2022. szeptember 9. 20:26

Elindult Az Év Honlapja 2022 Pályázat!

Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázatára 2022. október 15-ig lehet jelentkezni. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

2022. szeptember 1. 16:16

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Újra keresik az év webshopjait

A szervezők bejelentették, hogy 2022. október 26-án rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi eseményét, Az Év Webshopja Konferencia és Verseny rendezvényt. A tíz fős szakmai zsűri és a szervezők már várják azoknak a webáruházaknak a jelentkezését, akik szeretnék ingyenesen megmérettetni magukat a magyar internetes kereskedelmi szakma előtt. A 2017 óta évente megrendezésre kerülő verseny különlegessége, hogy nem a népszerűségről, csupán a szakmaiságról szól. Így tehát a legkisebbektől egészen az óriásvállalatokig bárki beadhatja a pályázatát.

2022. július 8. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38