A Samsung bővíti Távoli Tesztlabor programját

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 21. 11:20

A Samsung bejelentette megújult Távoli Tesztlabor programját, melynek köszönhetően a fejlesztők távolról, virtuálisan tesztelhetik Galaxy eszközök ezrein a lefejlesztett applikációikat. A program a One UI 4 betával rendelkező Galaxy S21 sorozat mellett a legújabb Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G készülékekkel is elérhető. A távoli tesztlabor program segíti a fejlesztők hatékony tesztelési folyamatát, miközben a hardveres költségektől is megkíméli őket.

A Távoli Tesztlabor programhoz való globális hozzáféréssel a fejlesztők világszerte, távolról, Galaxy készülékeken tesztelhetik alkalmazásaikat, függetlenül attól, hogy épp melyik országban tartózkodnak. Az elmúlt tíz év során a Samsung a világ minden pontján, többek között Indiában, Lengyelországban, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban is létrehozott Távoli Tesztlaborokat. Annak érdekében, hogy a program szolgáltatásaihoz való hozzáférés minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb legyen*, a Samsung kiterjesztette a programot, és Brazíliában, Oroszországban, az Egyesült Királyságban és Vietnamban is létrehozott laboratóriumokat.

 

 

„A kiemelkedő fejlesztői közösségünk nélkül aligha lettünk volna képesek ilyen innovatív mobilfejlesztéseket kínálni a felhasználóinknak – mondta el TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy szakértelmünkkel és innovatív technológiánkkal támogassuk a fejlesztőket, akikre elsődleges partnerekként tekintünk. Ennek megfelelően tovább bővítjük nyílt Galaxy rendszerünket.”

 

A vállalat a program újabb verziójával magasabb szintre emeli a tesztelés élményét.**  A fejlesztők egy automatizált tesztelési eszközhöz férnek hozzá, amely lehetővé teszi számukra, hogy figyeljék a CPU- és memóriafogyasztást az alkalmazásuk futtatása során, és ellenőrizzék, hogy az alkalmazásnak van-e bármilyen hatása a rendszer erőforrásaira. Az új webes ügyfélszolgálatnak köszönhetően a program továbbfejlesztett felhasználói felülettel és grafikával érkezik. A közeljövőben a fejlesztők egy új kommunikációs csatornát is használhatnak majd, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Samsung szakértőihez, akik szükség esetén tanácsot tudnak adni, hogyan javítsák alkalmazásuk teljesítményét. 

 

 

Az új Samsung Távoli Tesztlabor program mutatja a vállalat elkötelezettségét amellett, hogy segítse a partnereit és a fejlesztőket abban, hogy kihasználják az olyan egyedülálló funkciók előnyeit, mint például a Galaxy Z sorozat hajlítható jellemzői, a Samsung Knox védelmi szintű biztonsága és a One UI zökkenőmentes csatlakoztathatósága. A megújult Távoli Tesztlabor programon keresztül a Samsung továbbra is világszerte szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, annak érdekében, hogy a határaikat tovább feszegethessék és a fejlesztéseiket még magasabb szintekre emelhessék. 

 

________________

*  A távoli tesztlabor tesztelési sebességét befolyásolhatja a szervertől való távolság, a hálózati kapcsolat adatsebessége és adatforgalma, illetve a helyi hálózat biztonsági beállításai (tűzfal).

**  Az új funkciókhoz való hozzáférés modellenként, szoftververziónként és országonként eltérő lehet. A fejlesztőknek egy Samsung fiókkal szükséges bejelentkezniük a Samsung Developers oldalára. A webes ügyfélszolgáltatás eléréséhez a fejlesztőknek a Chrome böngészőt szükséges használniuk.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan járul hozzá a digitalizáció az energiaköltségek csökkentéséhez?

A digitalizáció már elkerülhetetlen, legyen szó akár irodáról, akár oktatási intézményről. Az átállást erősen sürgeti az egyre inkább elterjedő környezettudatos trend, de nyomós érv mellette az energiaárak kiugróan magas megemelkedése is. Hogy milyen eszközökben érdemes gondolkodnunk és azok milyen megtérülést hozhatnak már néhány éven belül, abba Herczog Gábor, a Legamaster magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Urbán Tamás vizuáltechnika üzletágvezető nyújtott betekintést.

2024. február 27. 11:26

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07