Liferay Experience Cloud: elkészült a legújabb digitális élmény platform

forrás: Prím Online, 2022. április 1. 09:49

A Liferay, Inc. bejelentette, hogy egy új felhőalapú DXP-as-a-Service szolgáltatással teszi még egyszerűbbé a vállalatok számára a digitális élmények kialakítását és fejlesztését. A Liferay Experience Cloud (LEC) abban segíti a vállalatokat, hogy újszerű digitális élményeket hozhassanak létre, amelyek segítségével optimalizálhatják ügyfeleik, alkalmazottaik, beszállítóik és eladóik tartalomkezelési, fiókkezelési, elemzési, kereskedelmi, személyre szabási és kevés kód-felhasználást igénylő funkcióit.

"A vállalati szoftverek átalakulását a vállalatokra nehezedő nyomás alakítja, amely nyomás kikényszeríti, hogy a cégek szervezetük minden területén alkalmazzák a digitalizáció előnyeit" – mondta Bryan Cheung, a Liferay vezérigazgatója. "A Software as a Service (SaaS) szolgáltatási modell új lehetőségeket nyitott meg azzal kapcsolatban, hogy a vállalatok gyorsan vezethessék be a digitális megoldásokat, de a SaaS alapvetően korlátolt, miután minden ügyfél ugyanazt a megoldást kapja. A Liferay Experience Clouddal azonban hihetetlenül rugalmas platformot biztosítunk az egyedi megoldásokhoz, a szolgáltatásként kínált szoftverek gyorsaságával és kényelmével."

 

A Liferay Experience Cloud segítségével a szervezetek egyéni megoldások széles skáláját hozhatják létre, beleértve az ügyfélélményeket, a munkavállalói portálokat, valamint a beszállítók, forgalmazók és kiskereskedők számára készült megoldásokat. A back-end integráció a csatlakozók és a felhő-natív API-k segítségével egyszerűsödik, az egyéni kódstruktúra pedig anélkül telepíthető és kezelhető, hogy a frissítések egyszerűsége vagy az új funkciókhoz való hozzáférés veszélybe kerülne. A fogyasztásalapú árképzési modell lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kicsiben kezdjenek, és csak annyit használjanak fel, amennyire szükségük van, mégis gyorsan és könnyen bővíthessék több funkcióval a platformjukat. Az elkészült felületet a Liferay hosztolja a felhőbe és teljeskörűen kezeli azt, így a vállalatoknak nem kell extra költségekkel számolni az üzemeltetés során.

 

liferay.com

 

A Liferay Experience Cloud kiemelt elemei a következők:

  •    Egyetlenegy platformon a DXP teljes körű funkciói – beleértve a webes tartalmakat, digitális eszközöket, kevés kódot igénylő alkalmazásokat, egyéni objektumokat, kereskedelmi folyamatokat, visszatérés-kezelést, önkiszolgáló tudásbázist, elemzést, személyre szabást és a keresést.
  •    Mindig naprakész – a felület automatikusan frissül a Liferay Digital Experience Platform legújabb verziójára, ezzel biztosítva, hogy az új képességek rendszeresen elérhetőek legyenek az üzleti és műszaki csapatok számára.
  •    Rugalmas és bővíthető – az innováció támogatja az egyéni webhelyek és tartalmak kevés kódot igénylő alkalmazások létrehozását, a felhasználók és fiókok egyszerű kódolással történő testreszabását, az egyéni üzleti objektumok egyszerű kódolással való létrehozását, a back-end integrációt a felhő-natív API csatlakozókon keresztül, valamint a távoli egyéni kód telepítését bármilyen programozási nyelvvel, beleértve a Pythont, GO-t, Javát és Javascriptet.
  •    Támogatás a tervezők számára – Stíluskönyvek (Style book) meghatározása a márka- és felhasználói felület szabványok érvényesítéséhez; teljesen egyéni oldalak készítése HTML/CSS/Javascript használatával.
  •    Támogatás front-end fejlesztőknek – a front-end fejlesztők használhatják a népszerű keretrendszereket (React), backend-for-frontend (GraphQL) vagy REST API-kat.
  •    Vállalati szintű biztonság – magas szintű DDoS (Distributed Denial of Service) védelem és WAF (Web Application Firewall) tűzfal megoldások állnak rendelkezésre.
  •    Felhasználói adatvédelmi előírások és irányítás – natív platformképességek a GDPR-megfelelőség és hasonló adatvédelmi előírások vállalati megvalósításának támogatására.
  •    Rugalmasság – a kiesések proaktív felügyelete és az automatizált katasztrófa-helyreállítási folyamatok biztosítják az alkalmazások magas szintű rendelkezésre állását az ügyfelek számára.
  •    Automatikus skálázás – automatikusan skálázódik a használat, reagálva a kiugrásokra.

 

A Liferay Experience Cloud teljeskörűen menedzselt verziója mellett a Liferay önmenedzselt vagy saját üzemeltetésű verziókat is kínál, így rugalmasan választhatják ki a vállalkozások az egyedi igényeiknek megfelelő infrastrukturális opciót. A Liferay Experience Cloud azonnal elérhető. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonból POS-terminál

Kiugróan sikeres évet zárt az OTP Bank fintech leányvállalata, az OTP Mobil, amely széles körben kínál készpénzmentes fizetési és a mindennapi ügyintézést megkönnyítő szolgáltatásokat. A Simple megoldások „legfiatalabb tagja”, a SimpleBusiness alkalmazás a 2020-as elindítása óta négy, két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak elektronikus fizetésre. Ez a csomag bővül most egy ötödik elemmel, a bankfüggetlen és sokoldalú érintéses fizetési funkcióval.

2022. május 20. 12:47

Mindent kézben tartunk

A tesztcsövet a centrifugába kell helyezni, a komponenst a korrekciós pozícióba, a csomagot a szállítószalagra: a legtöbb munkafolyamatban szükség van rá, hogy megfogjuk, majd valahová áthelyezzük a tárgyakat. A modern rendszerekben ezeket a pick-and-place műveleteket automatizált megfogók végzik. Ezeknek több millió egymást követő mozdulat során ugyanolyan erőteljesen és finoman, precízen és megbízhatóan kell működniük. Az ehhez szükséges erőt egyre inkább villanymotorok biztosítják: amilyen például a FAULHABER BX4 egysége. A Zimmer Group többek között a laboratóriumi folyamatok automatizálására is gyakran használt új GEP2000 sorozatú megfogóinál is ezt a megoldást választotta.

2022. május 19. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24