200 milliárd forintos kiberbiztonsági projekt tagja lett a Delta Systems

forrás: Prím Online, 2022. április 23. 13:24

Jelentős, 200 milliárd forint értékű informatikai beszerzést nyertese lett a Delta Systems Kft., a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata által vezette héttagú konzorcium. A rendszerintegrátor társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, átalános kliens oldali IT eszközök beszerzésére és szállítására vonatkozik. 

A DKÜ által meghirdetett 200 milliárd forintos keretmegállapodás vonatkozásában a Delta Systems Kft. hat további ajánlattevővel került nyertesként kihirdetésre.

 

A megbízás szerint a konzorcium általános kliens oldali IT eszközöket, pl. notebook, ultrakönnyű-hordozható gépek, tabletek, vonalkódolvasók, külső HDD-k és SSD-k stb.  beszerzését és üzembe helyezését, igény szerint látja el. 

 

„Az államigazgatás IT eszközökkel való ellátásnak egyik jelentős mérföldköve ez a projekt, mely tavalyi közbeszerzési projekthez kötődik. Mind a tendernyerés, mind a nyertes konzorciumban betöltött vezető szerep jelzi a Delta Csoport képességeit és szakmai kvalitásait, melyekre büszkék vagyunk.” – jelentette ki a tender elnyerése kapcsán Vidra László, a Delta Systems ügyvezető igazgatója.

 

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős DKÜ megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 24 hónapos időtartamra jön létre, legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38