Új vezérigazgató a CETIN Hungary élén

forrás: Prím Online, 2022. július 15. 15:26

A független, integrált infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. bejelentette, hogy szeptember 1-jétől Kübler-Andrási Judit tölti be a cég vezérigazgatói pozícióját.

Kübler-Andrási Judit több mint húsz éves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés és a vezetési tanácsadás területén. Magyarországon, Montenegróban, Ausztriában és Németországban élt és dolgozott.

 

Kübler-Andrási Judit

 

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Pályafutása során dolgozott a Magyar Telekomnál, az Arthur D. Little-nél és legutóbb a Deutsche Telekomnál, ahol az európai szegmens stratégiájáért felelt, majd a cég leányvállalata, az immmr GmbH vezérigazgatói pozícióját töltötte be. 2020-ban tért vissza a Deutsche Telekomhoz szülési szabadságáról, azóta főként digitalizációval és B2B szolgáltatásokkal kapcsolatos különböző vezetői szintű projektmenedzsment pozíciókban dolgozott. Legutóbb a nemzetközi B2B piacra-lépési stratégiáért és a nemzetközi nagykereskedelmi terület stratégiájáért volt felelős.

 

Ötvös Tamás korábbi vezérigazgató marad a CETIN Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, emellett a CETIN Csoport technológiai vezérigazgatóhelyetteseként (Chief Technology Officer – CETIN Group, CTO) nemzetközi feladatokra fókuszál.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05