Nemzetközi agilis konferencia Budapesten

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 18. 11:31

A UST amerikai nagyvállalat és a budapesti székhelyű Sprint Consulting 2022. szeptember 22–23-án egy új, hibrid, nemzetközi együttműködésen alapuló, angol nyelvű agilis konferenciát indítanak Agile Get-Together címmel, melynek Budapest ad otthont. A rendezvény platina fokozatú támogatója a Morgan Stanley.

Az esemény egy olyan új platformot teremt az agilis vezetők és gyakorlati szakemberek számára, amely lehetővé teszi, hogy megosszák egymással tapasztalataikat és tudásukat, illetve hogy megismerjék egymást és az agilis mozgalom újdonságait.

 

A hitelesség és az együttműködés jegyében szervezett konferencia a vállalati agilitásra és a transzformációra helyezi a hangsúlyt. A programban azonban sok olyan változatos téma is helyet kap, amely az agilitás jövőjéhez, az agilis szervezetek kultúrájához és vezetéséhez kapcsolódik. Az Agile Get-Together nem csak egy konferencia –  közösségi élményt és tartalmas előadásokat szeretnénk nyújtani a résztvevőknek az agilis stratégiák, koncepciók, módszertanok és keretrendszerek megvalósításának sikereiről és küzdelmeiről.

 

 

A konferencia a Morgan Stanley, az UST és a Sprint Consulting egyedülálló együttműködését is képviseli, amelyek küldetése az agilis közösségek erősítése és támogatása határokon innen és túl. 

 

Az eseményen Diana Larsen, Mary Poppendieck és Linda Rising vezető előadásai mellett mindkét napon számos lehetőség lesz a tudásmegosztásra akár előadás, workshop, vagy informális beszélgetés formájában.

 

A szervező cégek széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az agilis coaching, képzés és az agilis transzformáció terén: az UST globális jelenlétével és a Sprint Consulting helyi (közép- és kelet-európai) közösségekben való részvételével egy „glokális” agilis eseményt szeretnének létrehozni, amely az agilis átalakulás első kézből szerzett tapasztalatait mutatja be: olyan történeteket, mint például Morgan Stanley agilis transzformációja.

 

Az esemény médiatámogatója többek között a világ egyik legnagyobb agilis közössége, az Agile Alliance, és továbbra is várjuk szponzorok, támogatók, önkéntesek jelentkezését is, akik valódi értéket látnak az agilis átalakulással kapcsolatos tapasztalataik megosztásában és egy szakértő közösségben. Az érdeklődők a rendezvény honlapján keresztül tudják felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Robbanás előtt a vállalati automatizáció

Az elmúlt években csúcsra pörgött a vállalati digitalizáció: 2022-ben 1,6 billió dollárt költöttek erre világszerte, 2026-ra pedig várhatóan meg is duplázódik ez az összeg. Ahogy a cégek a gazdasági és piaci kihívások közepette a költség- és erőforrásigények csökkentésének és az üzleti folyamatok optimalizálásának útjait keresik, egyre több területen kerül előtérbe a hiperautomatizáció. Ennek köszönhetően ugyanis az eddig időigényes, több kolléga közreműködését igénylő munkafolyamatok elvégzését a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotikai eszközeivel automatizálhatják. 

2023. március 22. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48