Új turizmusiparági szakértő a PwC Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 29. 09:57

2022. augusztus 1-jén új szakértő érkezett a PwC Magyarországhoz Rippert Bálint személyében, aki a turisztikai tanácsadási csapatot vezeti a cégnél. 

Rippert Bálint 2016-ban csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökséghez, ahol számos projekten dolgozott. Részt vett a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 kidolgozásában, valamint közreműködött a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ fejlesztésében és bevezetésében. Korábban közigazgatási és e-learning-fejlesztési területen szerzett projektvezetői tapasztalatot. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportmenedzser szakán végezte.

 

Fő célkitűzése elősegíteni a magyarországi turisztikai szolgáltatók és attrakciók megjelenését és sikeres működését a piacon, illetve a PwC-nél meglévő tapasztalatot és iparági tudást hasznosítva eredményes együttműködéseket kialakítani a szektor szereplőivel. Emellett fontosnak tartja, hogy a PwC hazai turisztikai tanácsadó csapata régiós szereplővé váljon és nemzetközi projektek során is támogassa Magyarország, valamint más európai országok turisztikai fejlődését. Új pozíciójára ezzel a szemlélettel készül, mindemellett a turizmus különböző területein szerzett szerteágazó tapasztalatát és stratégiai szemléletmódját is szeretné kamatoztatni a PwC Magyarországnál.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30