Bemutatta új márkanagyköveteit a TCL

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 2. 15:10

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okostermékek zászlóshajója két fontos bejelentéssel készül az IFA 2022 rendezvényen: továbbfejlesztette a TCL NXTWEAR S okosszemüvegét a még nagyobb kényelemért, illetve négy labdarúgó sztár is márkanagykövetként csatlakozik a nemzetközi programhoz, ezzel erősítve a TCL kommunikációját a 2022-2023-as szezonban. 

 

TCL NXTWEAR S fejlesztések

A kiterjedt moziélmény a kettős 1080p Micro OLED kijelzővel, valamint az elülső és korrekciós lencsékkel válik elérhetővé, így a TCL NXTWEAR okosszemüveggel minden utazás személyes mozivá vagy magánirodává változik. A TCL NXTWEAR S rengeteg újdonsága tovább gazdagítja a felhasználói élményeket.  

 

A vezérlők módosításával egyszerűbbek lett a beállítások kezelése. A funkciók keresgélése helyett a hangerő a bal száron lévő kerék segítségével változtatható. Míg a jobb száron található tárcsával a fényerőt és a 2D/3D módot állíthatjuk be. A jobb szár hátulján található új, mágneses pogo-pin csatlakozóval az okoseszközökhöz és számítógépekhez való hozzáférhetőség is sokkal könnyebb lett.   

 

 

A kijelző és a hang is jelentős minőségi fejlesztést kapott. A TCL NXTWEAR S kisebb áramfogyasztás mellett biztosít élénkebb, vibrálóbb színeket. Az újratervezett hangszóró pontosabb, tisztább hangot, az audió pedig moziszerű tisztaságot kínál.  

 

Az újra beállított magas és alacsony frekvenciájú audió által élvezhetőbb a viselése, tökéletes filmnézést és zavartalan utazási órákat tesz lehetővé. 

 

“Odafigyeltünk az ügyfelek és a média visszajelzéseire, hogy javíthassunk az okosszemüvegen” – mondta el Howie Li, a TCL Innovációs Üzletágának ügyvezető igazgatója. „A TCL NXTWEAR S is ékes bizonyítéka annak, hogy a TCL az innováció során a felhasználói igényeket tartja a legfontosabbnak”. 

 

A TCL NXTWEAR S 2022 negyedik negyedévétől lesz kapható a kiválasztott régiókban.  

 

 

A TCL négy világklasszis labdarúgót igazolt a globális márkanagykövet csapatába 

Hosszú távú márkanagykövetnek szerződtettük a brazil csatárt, Rodrygo Goes-t, a spanyol középpályást Pedri Gonzálezt, a francia védőt, Raphaël Varane-t és az angol középpályást, Phil Fodent. Mind a négy sztár részt fog venni a TCL online és offline reklámkampányában, illetve közre fog működni a TCL csatornáin futó exkluzív tartalmakban a 2022/2023-as szezonban és a szezont követően egész évben.    

 

Ezek a partnerkapcsolatok is demonstrálják, hogy a TCL a technológián és a sporton keresztül is kapcsolódni szeretne a közönségéhez. Az aktivitások a klubok és a nemzeti válogatottak meccseit is lefedik, amelyek párhuzamosan futnak a Brazil Labdarúgó-Szövetség támogatásával.

  

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a TCL márkanagyköveteiként üdvözölhetjük a kiemelkedő tehetségeket” – mondta Stefan Streit, a TCL Communication marketing igazgatója. „Ezek az együttműködések is igazolják a TCL elkötelezettségét a „Nagyszerűség inspirálása” iránt. A sport és közösségi tevékenységeink jól tükrözik elhivatottságunkat, hogy kiváló minőségű termékeket és élményeket nyújtsunk ügyfeleink számára”. 

Kulcsszavak: okosszemüveg IFA 2022 TCL

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Samsung tanácsok a pihentető alváshoz

Életünk közel egyharmadát töltjük alvással, nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé testünk és elménk regenerálódását, míg a hiánya csökkentheti a teljesítményt és a tiszta gondolkodási képességet. Azonban, sokak számára a valódi pihenés kihívást jelent, egyre többen küzdenek alvási nehézségekkel*. Mivel a minőségi alvás jóllétünk és egészségünk alapja, a Samsung a helyes alvási szokások kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet az Alvás Világnapján.

2023. március 17. 18:50

„Van kedvetek átjönni?” – Így töltjük az időt, ha buli van nálunk

Szabadidejükben a magyarok többnyire tévét néznek vagy zenét hallgatnak, és ezt jellemzően a vendégeik társaságában is folytatják – mutat rá a Samsung reprezentatív felmérése* . A szórakoztató elektronikai eszközök közül legtöbben a televíziót használják vendégség alkalmával: a készüléket a vendéglátók több mint fele be szokta kapcsolni az esetek legalább felében, és úgy tűnik, a technológia kínálta lehetőségeknek köszönhetően a házibulik lelke a konyhából lassan a képernyő mellé költözik.

2023. március 16. 11:30

Jobb egészségmegőrző funkciókkal kapható a HONOR Band 7

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

2023. március 16. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08