Tarolt a Schneider Electric a B2B szektor befektetői kapcsolatait értékelő listáján

forrás: Prím Online, 2022. október 8. 11:26

A legelismertebb európai vállalatnak járó elismerést kapta a Schneider Electric az Institutional Investor „2022 Developed Europe Executive Team Awards” díjátadóján. A cég különböző kategóriákban összesen 7 első helyezést ért el a versenyen, többek között a befektetői kapcsolatok területén is a legjobbnak bizonyult. A társaság vezetője, Jean-Pascal Tricoire kapta a legjobb vezérigazgatónak járó elismerést.

A B2B üzleti kiadványokkal foglalkozó Institutional Investor évente elkészített Research Ranking listája az európai vállalatok befektetői kapcsolatainak hatékonyságát és elérését méri. Az Institutional Investor „2022 Developed Europe Executive Team” csoportja európai vevőoldali elemzők, értékpapírcégek illetve pénzintézetek alapkezelői és az eladó-oldali kutatói körében végzett felmérést a rangsor elkészítéséhez, ami így 632 pénzügyi szolgáltató cég 1380 befektetési szakemberének véleményét tükrözi.

 

 

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat az Institutional Investor díjátadóján a beruházási javak szektorban a legelismertebb európai vállalatnak járó elismerést kapta. A cég 7 első helyezést ért el különböző kategóriákban, valamint a Legjobb Befektetői Kapcsolatokkal Rendelkező Vállalatnak járó elismerést is elnyerte az Iparágak szektorban (repülőgépipar és védelem, beruházási javak, szállítás, üzleti szolgáltatások).

 

A Schneider Electric által elnyert díjak között van a legjobb vezérigazgatónak járó elismerés, amit Jean-Pascal Tricoire, a társaság elnök-vezérigazgatója kapott, a legjobb pénzügyi igazgatónak járó elismerés Hilary Maxsonnak, a Schneider Electric csoport pénzügyi igazgatójának, valamint a legjobb befektetői kapcsolatokért felelős szakembernek járó díj, amit Amit Bhalla, a Schneider Electric befektetői kapcsolatokért felelős alelnöke érdemelt ki. A vállalatot a Legjobb ESG és a Legjobb Igazgatótanács kategóriában is elismerték.

 

A Schneider Electric 2021-től felgyorsította saját fenntarthatósági erőfeszítéseit az új, 2021-2025 közötti időszakra vonatkozó Schneider Sustainability Impact (SSI) programjának elindításával. A cég emellett megerősítette fenntarthatósági tanácsadási üzletágát is, hogy még több partnert és ügyfelet támogasson a fenntartható átalakulásukban.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08