A Continental a legvonzóbb munkahely a szoftverfejlesztők számára Magyarországon

forrás: Prím Online, 2022. október 23. 15:43

A Continental technológiai vállalat kiemelt célja a balesetmentes jövő megvalósítása, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Csúcstechnológiás megoldásaikkal teszik lehetővé, hogy munkatársaik a leginnovatívabb fejlesztésekkel hozzák közelebb életünkhöz ezt a víziót, amely az Universum legutóbbi kutatása szerint a munkavállalók számára is kiemelt fontosságú. A felmérésből kiderült, hogy hazánkban a szoftverfejlesztők a Continentalt tartják a legvonzóbb munkahelynek. 

Az Universum, az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés egy meghatározó „think tank” ügynökségeként 39 000 főt kérdezett meg arról, hogy mi jelenti a vállalatok legfőbb vonzerejét 2022-ben a munkahelyek kiválasztása során. A hazánkban is elvégzett nem reprezentatív kutatásban szereplő résztvevők válaszai alapján a Continental első helyre került a szoftverfejlesztők körében. A megkérdezett junior és több év tapasztalattal rendelkező medior és szenior szakemberek leginkább ismertsége és az iparágban betöltött vezető szerepe miatt preferálják a céget, továbbá kiváló munkáltatói híre miatt is vonzó választásnak tartják. Ezenfelül az innováció és a fizetés, valamint a kedvező juttatási csomagok azok a szempontok, amelyekért az előkelő első helyre került a vállalat a válaszadók listáján. 

 

 

Milyen feladatokon dolgozhatnak a szoftverfejlesztők a magyarországi Continental vállalatoknál?

Az érzékelés, tervezés és cselekvés folyamatának alkalmazásával fejleszt a technológiai vállalat olyan megoldásokat, melyek segítik a mobilitás résztvevőit a nem kívánt közlekedési helyzetek elkerülésében.

 

A Continental több mint 151 évre visszamutató vállalati értékei mellett a mindenkori munkaerő és a piac igényeit is folyamatosan vizsgálja, hogy megfeleljen a munkakeresők elvárásainak, és olyan vállalati légkört teremtsen, amely vonzó lehet akár a felsőoktatásból a munkaerőpiacra frissen kikerülők vagy már több éves tapasztalattal rendelkezők számára is. Hazánkban a Continental folyamatosan keresi a legkiválóbb szoftverfejlesztő szakembereket, akik munkájukkal a budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központban, a frissen átadott Alkalmazásfejlesztési Központban, továbbá a veszprémi fejlesztőközpontban és a járműipari tesztpályán járulhatnak hozzá, hogy napról napra biztonságosabbá és fenntarthatóbbá váljon a jövő mobilitása. A szakemberek azokon a kiemelkedően biztonságos és megfizethető vezetéstámogató és automatizált járművezető megoldásokon dolgoznak, amelyeket a Continental autógyártó partnerei világszerte használhatnak.

 

 

A Continental több mint 190 000 embert foglalkoztat a világ 58 országában, akik mindent megtesznek az intelligens, hálózatszintű mobilitás biztosítása érdekében – mindezt biztonságosan, felhasználóbarát módon, fenntarthatóan és tisztán. Ezek az emberek szenvedélyesen megosztják egymással ötleteiket, új termékeket alkotnak, serkentik a változást és kezdeményezőkészek céljaik elérése érdekében. Telephelyeken és országokon átívelően dolgoznak együtt, hogy úttörő projekteket juttassanak célba. Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával jelen van, úgymint az autóipari szektor, a gumiabroncs és az ipari megoldásokat szállító ContiTech. Hazai vállalatai tevékenységet folytatnak Budapesten, Budaörsön, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Vácon és Veszprémben.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2022-ben is az Euronics lett a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú online kereskedő

Közzétette a Magyarországon működő legnagyobb forgalmú online kereskedők friss ranglistáját a GKID. 2022-ben már másodszor készült külön rangsor a 100%-ban magyar hátterű cégekről, ahol az Euronics ismét kiérdemelte az első helyet. Az összesített listán a vállalat megőrizte hetedik helyét, 2023-ban pedig további növekedésre számít online értékesítési csatornáján.

2023. május 27. 16:33

Az IFUA Horváth Zöld Kerék díj idei nyertesei

Az idén a Grundfos és az MBH Bank nyerte el az IFUA Horváth Zöld Kerék díjat. A Grundfos „Átfogó ESG-alapú irányítási rendszerfejlesztés” kategóriában, az MBH Bank pedig „ESG-szempontok beépítése a termékfejlesztésbe” kategóriában bizonyult a legjobbnak a pályázók közül.

2023. május 27. 15:05

Ötéves digitális átalakítási program elindításáról állapodott meg a Diageo az SAP-val és az IBM-mel

Informatikai környezetének teljes korszerűsítésére indított programot a világhírű italmárkák gyártásáról és forgalmazásáról ismert Diageo. A többek közt a Guinness, a Smirnoff és a Johnnie Walker márkákat birtokló Diageo a folyamatainak újratervezését és fejlesztését célozza meg, mind a 180 országra kiterjedően, ahol a vállalat működik. A vállalat eddigi legnagyobb és legátfogóbb stratégiai projektjének kivitelezésére az SAP és az IBM fogtak össze.

2023. május 27. 13:21

Bemutatkozik az Eaton easyE4 vezérlőrelé

Új, jelentősen továbbfejlesztett easyE4 vezérlőreléket vezet be az Eaton, az energiagazdálkodás globális vezető vállalata. A frissítés célja, hogy kiszélesítse a lehetséges alkalmazások körét és megfeleljen a növekvő kiberbiztonsági követelményeknek. 

2023. május 27. 11:44

Konferencia a gépi tanulásról, a mesterséges intelligenciáról és a mély tanulásról

2023. június 2. és 4. között Prágában, az O2 Universumban rendezik meg Európa legnagyobb gépi tanulásról, mesterséges intelligenciáról és mélytanulásról szóló konferenciáját. A Machine Learning Praque társszervezője a Kiwi.com, vezető utazási technológiai vállalat. Az eseményen olyan nagyvállalatok szakértői lesznek előadók, mint az Amazon, az Emplify, a Google, a Microsoft és a Workday.

2023. május 27. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01