A Legion Honvéd nyerte a Legion Legends LoL döntőjét!

forrás: Prím Online, 2023. január 11. 09:57

Kiélezett és szoros küzdelemben diadalmaskodott a Legion Honvéd csapata a Legion Legends LoL döntőjében. A végső győzelemért Blackii csapatával mérkőztek meg, akik a selejtezők során már összemérték tudásukat. A Legion Legends utolsó fordulójában a legjobb Valorant-csapatok harcolnak a kupáért, a szurkolók pedig a reflexjátékban és a cosplay versenyben tehetnek szert értékes nyereményekre, és egy közönségtalálkozó során Kittinaa ellen is játszhatnak!

A Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság – powered by Lenovo 2022 novemberében vette kezdetét, a nézők a bajnokság mindhárom fordulójában rendkívül intenzív és izgalmas összecsapásoknak lehettek tanúi. A League of Legends versenyben a Legion Honvéd csapata aratott győzelmet: bár az elődöntőben a Wild Multigaming megszorongatta a fekete-vörös különítményt, egy bravúros fordítással, 2-1-es összesített eredménnyel sikerült a döntőbe jutniuk, ahol elképesztő összjátékkal uralták a mérkőzést, és beállították a 2-0-s végeredményt. A Legion Honvéd viheti haza az 1 millió forintos díjat, a Team Blackii 300 ezer, a Wild Multigaming és az Illés Akadémia csapata pedig 200 ezer forinttal gazdagodott.

 

 

A versenysorozat a Valorant utolsó fordulójával zárul, a legjobb csapatok január 14-én és 15-én szállnak virtuális ringbe a végső győzelemért a Gamerlandben. A versenyzők mellett azonban a szurkolók is komoly nyereményeket zsebelhetnek be. Vasárnap Kittinaa tart közönségtalálkozót, mely során 1v1 mérkőzésekre is ki lehet hívni, ahol a legjobbaknak esélye nyílik az egyedi, brandingelt Legion ajándékcsomag megnyerésére, mely sapkát, táskát, törölközőt, bögrét és kulacsot tartalmaz. Ezen felül a Valorant-reflexjátékban legjobb eredményt elérő versenyzők 1-1 Moto Edge 20 PRO mobiltelefonnal lesznek gazdagabbak!

 

A kreatív arcok sem távoznak üres kézzel, hiszen a döntőkkel párhuzamosan zajlanak majd a két játékhoz kapcsolódó cosplay versenyek is, ahol a legjobb jelmez tulajdonosa egy Lenovo M10 tabletet, a második helyezett egy hoodie-val kiegészített ajándékcsomagot, a harmadik helyezett pedig egy Dri Fit pólóval kiegészített ajándékcsomagot vihet haza.

 

A Legion Legends az első olyan magyarországi e-sport bajnokság, amit gamer notebookokon játszanak. A versenyzők a Lenovo csúcskategóriás gépével, a Legion 7 notebookon mérhetik össze tudásukat.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Az európai és a magyar vásárlók közül is egyre többen választanak high-end okostelefont

Egy friss piacelemzés szerint európai szinten jelentősen nőtt a felső kategóriás okostelefonok eladott darabszáma, tízből négy készülék a tavaly évvégi szezonban már ezek közül került ki. A fejlett fotós-videós, gaming képességeket, nagy tárhelyet, extra hosszú üzemidőt kínáló prémium modellek részaránya a Rejoy.hu-nál is érezhetően nőtt, 2023 utolsó negyedévben minden harmadik vásárló high-end készüléket választott a felújított kínálatból.

2024. február 25. 12:04

Van élet 1 millió dollár alatt – újraformálódik a startup piac

Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a hazai startup piac a befektetéseket és a csapatok számát illetően is. A start it @K&H vezető nagyvállalati inkubátor szerint azonban az óvatosabb hozzáállás átrendeződést, az úgynevezett unikornisok mellett a kisebb csapatok felértékelődését hozhatja magával, az egyre inkább MI vezérelte megoldások mellett. Az inkubátorprogram a következő féléves fejlesztési időszakban ezért a digitális innovációkra fókuszál, és IT kihívást is hirdet azoknak, akiknek még nincs konkrét ötletük, de belekóstolnának a vállalkozásindítás és a startupok világába.

2024. február 25. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07