A Delta az Apple termékek hivatalos rendszerintegrátora lett

forrás: Prím Online, 2023. május 15. 17:03

A Delta Technologies Nyrt. 100%-os leányvállalata az elsők között szerzett rendszerintegrátorként AAR (Apple Authorised Reseller) minősítést. Az Apple termékek hatékonyabb hazai támogatásának érdekében a Delta Systems Kft. stratégiai megállapodást kötött az Apple termékek magyarországi hivatalos disztribútorával, az Apcom Hungary Kft-vel.  

A 2023 májusától érvényes megállapodás értelmében a Delta Systems Kft. az Apple hivatalos viszonteladójává vált. A megállapodásnak köszönhetően a Delta ügyfelei céges hálózatokban is élvezhetik azokat a kimagasló előnyöket, amik az Apple termékeit népszerűvé tették az egyedi felhasználók körében. „Az együttműködésnek köszönhetően magabiztosan ajánlhatjuk vevőinknek olyan rendszerek felépítését, melyekben Apple eszközök is vannak, és ezekre is kiterjednek az üzembiztonsági, ügyfélszolgálati, kiberbiztonsági és egyéb felhőszolgáltatói vállalásaink” – jellemezte a rendszerintegrátorként a hivatalos viszonteladói partnerség előnyeit Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezetője.

 

Az Apple termékek intuitív és könnyen használható felhasználói felülettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzanak. Ez az előny ugyanakkor nem magától értetődő egy céges hálózatban, ahol akár más operációs rendszerek is jelen vannak. Az Apple alapú céges hálózatok egyik előnye az egyszerű és könnyű kezelés. Ennek előnyeiről hibrid hálózat esetében sem kell lemondani; az Apple rendszerek integráltan működnek egymással, így a céges hálózat kezelése egyszerűbb lehet akár önállóan, akár más operációs rendszerekkel való együttműködés esetén is. Ennek tervezése, implementálása és üzemeltetése válik valósággá mostantól a Delta szolgáltatás-portfoliójában.

 

 

Az Apple Business Manager szolgáltatásnak köszönhetően, a Delta System Kft. ügyfelei képesek lesznek több Apple készülékből álló flotta érintés nélküli egyidejű beüzemelésére is. Az Apple rendszerek erős biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, amelyek segítségével megvédhetők a cég érzékeny adatai és információi az illetéktelen hozzáférésektől és támadásoktól. Az Apple rendszerek frissítései és javításai is gyorsan elérhetők, így minimalizálva a biztonsági réseket. A Delta Systems, a Delta Technologies 100%-os tulajdonú leányvállalata minősített NATO beszállítóként és NATO Biztonsági Beruházási Programokban való résztvevőként kiemelten kezeli a biztonsági szempontokat az általa létrehozott rendszerekben. Ez különösen fontos lehet egyes, Apple márkát preferáló ügyfeleknek. 

 

Az Apple termékeit választók általában alacsonyabb karbantartási költségekről számolnak be, hiszen az Apple rendszerek kevésbé hajlamosak a műszaki problémákra és a vírusfertőzésekre, így kevesebb időt és pénzt kell fordítani a karbantartásukra. Mindezeket az előnyöket egy „device as a service” megállapodás keretében, havidíjas konstrukcióban is élvezhetik a Delta ügyfelei, miközben külön tud válni a fizikai kliens a felhasznált szoftverek és felhőszolgáltatások rendszerétől. A mobileszköz-menedzsment vállalati flotta szinten való biztosításával pedig mentesülnek az ügyfelek számos olyan teendőtől, ami általában a rendszergazdák, irodavezetők vagy a kijelölt munkatárs vállát szokták nyomni. 

 

Az Apple eszközök növelik a hatékonyságot, a biztonságot, támogatják a munkaerő megtartását és alacsonyabb TCO-val terhelik a vállalatot, mint a versenytársak, emellett az Apple egyedi háttér IT-ökoszisztémát is alkotott az eszközeihez. Az Apple termékek által nyújtott előnyök hiba nélküli hálózati és rendszerkapcsolatához járul hozzá ezentúl a Delta szakértelme, folyamatos támogatást biztosítva a vállalatok számára. A Delta ezen túl a már meglévő rendszerekhez kapcsolódó hatékony integrálásban is szerepet vállal, amely így a vállalatok számára biztonsági támogatást is jelent. 

 

A Delta Csoport jelenleg az egyik legnagyobb informatikai rendszerintegrátor Magyarországon.

 

A Delta Technologies Nyrt. révén a tőzsdén is képviselt társaság mintegy 1500 ügyfellel és 300 beszállítói partnerrel áll kapcsolatban. A Delta vállalatmérettől függetlenül, teljes körű informatikai infrastruktúra megoldásokat kínál ügyfeleinek mind a közszférában, mind pedig a magánszektorban; ez magában foglalja a teljes architektúra tervezést, a hálózati megoldások és hardverkomponensek tervezését és telepítését, az alkalmazások integrációját és az infrastruktúra kezelését. Prominens ügyfelei iparágak széles skáláját ölelik fel, az Ipar 4.0 előnyeit leginkább kiaknázó autóipartól a széles spektrumban és gyorsan fejlődő logisztikán át az egyre jobban digitalizálódó mezőgazdaságig.

 

A Delta célja, hogy a régióban meghatározó Ipar 4.0 szereplővé váljon, ennek érdekében a világ legkiemelkedőbb technológiai megoldásokat kínáló cégeivel dolgozik együtt. A teljeskörű projekttervezési és megvalósítási feladatokat a kkv-k és nagyvállalatok számára is egyedi, komplex megoldásokkal éri el. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Helyi rugalmassági piacot tesztelnek Róma villamosenergia-hálózatán

A Róma áramellátását biztosító hálózat csúcsigénye a következő tíz évben várhatóan 2200 MW-ról 3300 MW-ra fog nőni. Ezzel a kihívással nincs egyedül az olasz főváros: a növekvő energiaigények és a megváltozó fogyasztói szokások miatt világszerte és Magyarországon is egyre szükségesebb a villamos hálózatok kapacitásának bővítése.

2024. február 28. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30