Ismét a világot megváltoztató cégek között a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2023. október 17. 15:47

A Schneider Electric is szerepel a Fortune magazin idei „Change the World” listáján, amely az üzleti stratégiájuk és működésük révén leginkább pozitív társadalmi és környezeti hatásokat kifejtő vállalkozásokat rangsorolja.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat már negyedik alkalommal szerepel a Fortune listáján, amit idén szeptember végén mutattak be. A magazin a mérhető társadalmi hatás, az üzleti eredmények és az innováció mértéke alapján értékeli a jelölteket. 

 

 

A Fortune minden évben keresi az új, a közelmúltban nagy hatást kifejtő vállalatokat, több hónapot szentelve a jelöltek felkérésére és értékelésére. A magazin újságíróiból álló csapat ezután önállóan vizsgálja meg az egyes jelölteket. A végső listát a Fortune szerkesztői állítják össze a magazin saját tudósításai és elemzései alapján.

 

A „Change the World” listán való szereplés a legújabb a számos elismerés és díj közül, amelyeket a Schneider Electric minden évben kiérdemel a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) területen nyújtott teljesítményéért. Ezek együttesen tükrözik a vállalat tartós elkötelezettségét nem csak a fenntarthatóság, de olyan innovatív termékek és szolgáltatások nyújtása mellett is, amelyek segítenek a cégeknek, egész iparágaknak, a kereskedelmi és lakóépületek üzemeltetőinek, valamint egész gazdaságoknak abban, hogy energiahatékonyabbá és rugalmasabbá váljanak, világszerte megváltoztatva ezzel az emberek életét.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így uralja jelenleg az energetikai átállás a közüzemi ágazat mindennapjait!

Az év elején az energiaárak csökkenése mellett a közüzemi ágazat vezetőinek figyelme határozottan az energiaátalakítás üzleti kérdéseire irányult. Emellett az is előtérbe került, hogy miként tudják megvalósítani a COP28 klímakonferencián tett ígéreteket. 

2024. március 2. 16:20

Új vezérigazgató került az Antenna Hungária élére

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól – közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2024. március 2. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30