Cristiano Ronaldot ábrázoló NFT-ket tett elérhetővé ingyenesen a Binance

forrás: Prím Online, 2023. október 22. 10:26

A Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és Cristiano Ronaldo, a világ egyik legeredményesebb és legismertebb futballistája közösen bocsát ki 50 000 darab NFT-ajándékcsomagot, CR7 ForeverZone néven. Az egyedi digitális műtárgyakhoz bizonyos esetekben Ronaldo által aláírt mez és futball-labda is jár, az egyikük pedig a kampány fődíját tartalmazza: egy közös edzést magával a futballsztárral. A Binance Magyarországon a Fradi szurkolóinak biztosít limitált számú NFT-ket.

2023. október 11-től 24-ig tart az az akció, amely során a Binance jelenlegi és jövendőbeli felhasználói igényelhetnek példányokat abból az 50 000 darab, CR7 ForeverZone néven közreadott NFT-ajándékcsomagból, amelyek a portugál futballsztárt, Cristiano Ronaldót ábrázolják. Ez már a harmadik alkalom, hogy a világ legnagyobb kriptotőzsdéje együttműködik a híres futballistával: 2022 novemberében CR7 NFT Collection, idén júniusban pedig ForeverCR7: The GOAT Collection elnevezéssel adtak közre NFT-ket. 

 

A mostani partnerség annyiban különbözik az korábbiaktól, hogy ezúttal még több NFT-t bocsátanak ki, még több ajándékot osztanak szét, és ezekhez bárki, teljesen ingyenesen hozzáférhet (nem lesz értékesítés, aukció, ahogy korábban) – amíg a limitált számú NFT és ajándékcsomag el nem fogy. 

 

A CR7 ForeverZone csomagok közül az egyik tartalmazza az akció fődíját, egy életre szóló élményt: egy közös edzés lehetőségét Crisitiano Ronaldóval. Ennek a kalandnak az útiköltségét és a szállásdíját is a Binance állja. Az 50 000 csomagból 50-hez jár egy futballmez Ronaldo dedikálásával, úgyszintén 50 darab pedig Ronaldo kézjegyével ellátott futball-labdát tartalmaz. További 50 csomagban van elrejtve egy 600 dollár értékű, online vagy offline igénybevehető belépőjegy a Binance Blockchain Week eseményre, amelyre idén november 8-9-én kerül sor Isztambulban iparági vezetők, politikai döntéshozók, vállalkozók és innovátorok részvételével. A konferencia témája a Web3 ökoszisztéma jövője lesz. 

 

 

1460 csomagban lesz megtalálható az első CZ7-kibocsátásból származó CR7 NFT Collection NFT: 1,311 Normal (N), 142 Rare (R) és 7 Super Rare (SR) NFT. Ezek ma már ritkaságszámba menő digitális műalkotások, amelyeknek tulajdonosai a CR7 digitális világát alakító exkluzív közösség tagjaivá válnak, amellett, hogy a legújabb CR7 ForeverZone NFT-ben is részesülnek.

 

9566 csomag a második kibocsátásból származó, ForeverCR7: The GOAT NFT-t tartalmaz. Ezek közül 9,513 Normal (N), 37 Rare (R), 16 pedig Super Rare (SR) besorolású NFT. A maradék 38 823 csomag rejti majd a mostani, CR7 ForeverZone névre hallgató NFT-szuveníreket. Ezek nem közönséges tokenek – birtoklásuk azt jelenti, hogy az illető a CR7 ForeverZone digitális közösség tagjai közé kerül, és jogosulttá válik további exkluzív ajándékokra is.

 

A következetes közösségépítést és a lojalitás értékelését jelzi, hogy a legújabb kollekcióból egy példányt a korábbi két kibocsátásban résztvevők eleve megkaptak – hozzájuk a ForeverZone Box már október 13-án megérkezett. Nem maradnak ki azonban azok sem, akik eddig még nem találkoztak a Binance nevével: akik október 11. és 24. között az erre dedikált ForeverZone Collection oldalon, vagy a MEETCR7 kód megadásával regisztrálnak a kriptotőzsdére, szintén igényhetik a CR-t ábrázoló legújabb NFT-k egyikét – amíg a készlet tart. A Binance ezzel is azt szeretné elérni, hogy minél nagyobb közönség ismerkedjen meg az NFT-k izgalmas világával. 

 

Azok a meglévő Binance-felhasználók, akik kimaradtak a korábbi CR7 NFT-kampányokból, úgy juthatnak hozzá egy ForeverZone NFT-hez, hogy ajánlják a Binance-t egy jövendőbeli felhasználónak, a ForeverZone oldalon megadott instrukciókat követve.

 

Hogyan lehet a CR7 NFT-khez hozzájutni?

 

Az új Binance felhasználók ezen az blogon találnak részletes leírást arról, hogyan kell regisztrálni egy Binance fiókot, milyen személyes adatokat kell ehhez megadni, és hogyan kell igényelni az ingyenes CR7 ForeverZone csomagot. Szintén dedikált blogbejegyzés írja le annak menetét, hogyan lehet új felhasználóknak, elsősorban Ronaldo-rajongóknak egy link elküldésével ajánlani a Binance kriptotőzsdét. Minden egyes új ajánlás egy új NFT-ajándékcsomagot jelent, ám csak a készlet erejéig.

 

A Binance a hazai futballrajongóknak is juttat különleges NFT-ket

 

A Binance minden hazai bajnoki mérkőzésen ingyenes, de korlátozott példányszámban rendelkezésre álló NFT-ket biztosít a Ferencváros szurkolóinak. A zöld, fehér és arany színű Fradi-NFT-k mellé a focirajongók szurkolói sálakat, pólókat és mezeket is kapnak. Azok, akik ezekből a relikviákból többet is összegyűjtenek, a Fradihoz kötődő exkluzív eseményeken vehetnek részt, és további ajándékokban részesülnek a futballszezon végén. Ahhoz, hogy a különleges Fradi-NFT-khez és szurkolói tárgyakhoz a rajongók hozzájussanak, elég egy fiókot nyitniuk a binance.com-on. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A GreenGo hatalmas rakterű autókkal erősíti flottáját

A GreenGo egyre azon dolgozik, hogy környezetbarát és praktikus közlekedési megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. A flottához újonnan csatlakozó, Cargo L névre hallgató Opel Vivaro-e típusú tehergépjárművek egyedülállóak a magyar carsharing-piacon, hiszen 100 %-ban elektromosak, méretüket tekintve az eddigi legnagyobbak, így ideálisak a legkülönlegesebb kihívások esetére is.

2024. február 26. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07