Binance kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Binance

A Binance növeli a Web3-ban és a kriptóban dolgozó nők számát

Fontos vállalást fogalmazott meg a Binance a nemzetközi nőnap alkalmából: kifejezetten a nőkre fókuszáló oktatási- és ösztöndíjprogramokkal, valamint mentorálással a világ legnagyobb kriptőzsdéjének célja, hogy kiegyenlítse a nemek közötti különbséget a kriptovilágban is. A technológiai cég tíz országban eddig több mint kétmillió dollárt fektetett be a célok elérése érdekében. 

2023. március 8. 15:36

Binance: a válogatott focista, Szalai Attila is beszáll a kripto-edukációba

Szalai Attila, a magyar labdarúgó-válogatott védője és Gál Roland, az egyik legismertebb magyar kriptotartalom-gyártó ezentúl márkanagykövetként működik együtt a Binance-szel – jelentette be a világ legnagyobb kriptotőzsdéje. 

2023. március 7. 10:02

Bizalom, átláthatóság, edukáció: ezek a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének iparági irányelvei

A felhasználók védelme, az átláthatóság növelése, a szabályozókkal való együttműködés, megfelelő biztosítékok és edukáció. Ezeket az alapelveket fektette le kiemelt prioritásként a világ legnagyobb kriptőzsdéje nemrég nyilvánosságra hozott iránymutatásában, amit az iparág szereplői, leginkább a centralizált tőzsdék (CEX-ek) számára fogalmazott meg. 

2023. február 21. 14:04

Évet értékelt a Binance: már 128 millióan használják a világ legnagyobb kriptotőzsdéjét

A kriptoszektor tavalyi, több platform számára válságos évében a piac legnagyobb cége, a Binance fejlődni tudott: jelentősen növelte ügyfelei számát, emelte többek között az innovációra és kiberbiztonságra szánt összeget, komoly segítséget nyújtott az ukrán humanitárius válság áldozatainak. Évértékelőjükben az iparág megújulását célzó stratégiájukról is közöltek fontos részleteket.

2023. január 28. 10:07

Biztonság: ezt várják el a magyarok a kriptovalutáktól

Jóval több, magyar nyelven is elérhető információt tartana szükségesnek a kriptovalutákról a hazai lakosság – derül ki a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance megbízásából idén decemberben készült reprezentatív felmérésből. A kutatás adatai szerint honfitársainkra ezen a téren is a pénzügyekben szokásos kockázatkerülés jellemző: a többség izgalmas, hosszútávú, de az átlagosnál nagyobb kockázatú befektetési formának tekinti a digitális fizetőeszközt.

Kulcsszavak: Binance kriptovaluta
2023. január 13. 11:18

A Binance 1 milliárd dollár értékűre növelte biztonságos eszközalapját

A felhasználók kriptoeszközeinek biztonsága érdekében egymilliárd dollár értékűre növelte az erre szolgáló alapját a Binance, a világ vezető blokklánc ökoszisztémája és kriptovaluta infrastruktúra szolgáltatója. A Binance az egymilliárd dolláros SAFU (Secure Asset Fund for Users – biztonságos eszközalap a felhasználók számára) révén iparági szinten is vezető szintű védelmet kínál a felhasználóinak.

Kulcsszavak: kriptovaluta Binance
2022. november 19. 11:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59