A magyar felhasználókra is optimalizálta alkalmazását a világ legnagyobb kriptotőzsdéje

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 5. 20:28

Tovább bővítette jelenlétét a közép-európai országokban a Binance, előtérbe helyezve a felhasználók kényelmét. A világ vezető kriptotőzsdéje kifejezetten a magyar felhasználók igényeire szabva tette elérhetővé mobilalkalmazását. 

A Binance bejelentette: saját fejlesztésű applikációját magyar felhasználókra is specializálta. Az alkalmazás könnyű hozzáférést nyújt a világ elsőszámú blokklánc ökoszisztémájához, biztosítva a kényelmes használatot bárki számára bárhol és bármikor. A vezető kriptotőzsde több mint 150 millió felhasználó bizalmára építve biztonságos platformot kínál a kriptovaluták vásárlásához és eladásához az iparág legversenyképesebb költségszintje mellett. A frissített mobilalkalmazással a magyarországi felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a régiójukban elérhető összes blokklánc-termékhez és -szolgáltatáshoz.

 

pexels.com

 

A Binance közölte, változatlanul elkötelezettek magyarországi jelenlétük bővítése mellett, céljuk minél több lokalizált megoldást biztosítani a felhasználók számára. Ezen törekvés jegyében készült el többek között a Binance Academy hazánkra szabott weboldala, amely sokszínű oktatási tartalmakat kínál a kripto-témában. A Binance magyarországi jelenléte a múlt hónapban a Ferencváros labdarúgócsapatával való együttműködéssel is erősödött, mivel a kriptőzsde növelni kívánja a Web3- tudatosságot a futball szerelmesei körében.

 

„Óriási potenciált látunk Magyarországban, elkötelezettek vagyunk a felhasználói élmény javítása mellett, hogy még élvezetesebb legyen a platformunk kezelése. A magyar felhasználók érdeklődése jól láthatóan növekszik a kriptovaluták iránt. Egy felmérésünk során a válaszadók több mint 75%-a fejezte ki szándékát, hogy továbbra is szeretne kriptovalutákba fektetni” – közölte Kyrylo Khomiakov, a Binance közép- és kelet-európai régiójának vezetője.

 

Szavait alátámasztják a Binance közelmúltban végzett magyarországi, iparági vizsgálatainak eredményei is. Ezek szerint az országban aktívan tőzsdézők 90,8%-a 18 és 45 év közötti férfi; a felhasználók jelentős hányada, 89,2%-a már rendelkezik kriptopénzzel, további 2,7% pedig tervezi, hogy befektet erre a területre. A válaszadók körében továbbra is a Bitcoin a legnépszerűbb (20%), amelyet szorosan követ az Ethereum (18%) és a BNB (15,5%). A felmérésben összesen 1662-en vettek részt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Szemben a sztereotípiákkal: a nők, a tudomány jövőjének alakítói

Április negyedik csütörtökén az infokommunikációs szektor női szereplői előtt tisztelgünk. Az immár 15. éve ünnepelt Lányok az információ- és kommunikációtechnológiában (Girls in ICT) nemzetközi napja arra biztatja a fiatal lányokat, hogy merjenek nagyot álmodni és bátran helyezkedjenek el STEM*  vagy IKT**  szakmában. Idén a női vezetők és elengedhetetlen mentori szerepük kerül középpontba a világnapon, amely a Megoldások a holnapért résztvevőit is megihlette.

2024. április 27. 17:03

Minden 5. gyereket érintheti az online bántalmazás

Bár a honfitársaink szerint a közösségi média veszélyesebb a gyerekekre nézve, mint a tömegközlekedés, a 6-14 évesek harmada mégis rendszeresen használja a social mediát – derült ki egy friss, országos kutatásból. Az egyik leggyakoribb probléma az online térben a bántalmazás, ami akár minden 5. gyereket érinthet. A kitöltők harmada nem szokott a családjával beszélni az internetes tér veszélyeiről, pedig a tudatosítással a legtöbb ilyen helyzet megelőzhető vagy kezelhető lenne.

2024. április 27. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50