Bitcoin kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Bitcoin

Bitcoin ATM a magyar, szlovák, osztrák határon

Forint és euro bankjegyek befogadására és kiadására is alkalmas Bitcoin ATM-et avattak fel az osztrák és szlovák határ tőszomszédságában, Mosonmagyaróvár belvárosában.

2017. november 13. 12:28

A „bányászó” botnetek visszatértek – 51 milliót is kereshetnek a bűnözőknek

A Kaspersky Lab Anti-Malware Research csapata két új botnetet detektált, amely olyan kártékony programmal fertőzi a számítógépeket, amely képes észrevétlenül installálni magát a gépeken azért, hogy digitális pénzt „bányásszon” a bűnözőknek. 

2017. szeptember 13. 13:14

Rekord váltságdíj hazánkban: 4,5 milliót követelt a zsarolóvírus

Összesen 6 Bitcoint, azaz mintegy 4,5 millió forint összegű váltságdíjat kért egy zsarolóvírus egy közepes méretű magyar vállalkozástól, miután a cég hálózatát megfertőzve sikerült titkosítania az adatokat a legfontosabb adatbázisokat tároló számítógépeken. Kibervédelmi szakemberek régóta figyelmeztetnek, hogy bármikor érkezhet a zsarolóvírusok következő hulláma.

2017. június 15. 12:24

Zcash láz: a felhasználók tudta nélkül működik a Bitcoin új alternatívája

Október végén egy új digitális fizetőeszköz indult, amelynek a neve Zcash. A létrehozók szerint ez egy új, biztonságos alternatíva lehet a Bitcoin-nal szemben, és az indulást követően hamar az egekbe szökött a Zcash értéke. Személyi számítógépekre tüskeként telepítette magát az alkalmazás, amely lehetővé teszi a Zcash generálását anélkül, hogy a felhasználók tisztában lettek volna, hogy a bűnözők milyen célokra használják gépeiket.

2016. december 14. 13:35

Bitcoinnal is fizethetünk a Budapest-Taxinál

Miközben a taxisok vívják a maguk elkeseredett harcát az Uber ellen, a Budapest-Taxi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy februártól akár bitcoinnal is lehet náluk fizetni, köszönhetően a CoinPay Zrt. szolgáltatásának. 

Kulcsszavak: CoinPay Bitcoin
2016. február 10. 20:33

Megint botrány van a bitcoin embere körül

"Vagy Wright találta fel a bitcoint, vagy bámulatos szemfényvesztő, aki ezt nagyon szeretné elhitetni velünk."

Kulcsszavak: Bitcoin
2015. december 11. 17:11

Bitcoinnal finanszírozza magát az Iszlám Állam

Egy hackercsoport bizonyítékokat talált arra, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet bitcoin nevű digitális valutát is használ annak érdekében, hogy láthatatlanul bonyolítsa le pénzügyleteit és finanszírozza magát - közölte a Fox News amerikai hírtelevízió.

2015. november 27. 09:23

Fellélegezhetnek a CoinVault és Bitcryptor zsaroló vírusok áldozatai

A Kaspersky Lab hozzáadott további 14 031 dekódoló kulcsot a noransom.kaspersky.com adattárhoz, lehetővé téve ezzel azon felhasználók számára, akik áldozatául estek a CoinVault és Bitcryptor támadásoknak, hogy egyetlen bitcoin váltságdíj fizetése nélkül kapják vissza adataikat

2015. november 4. 11:26

Virtuális rubellel, azaz BitRubellel állnak elő az oroszok

Tervei szerint a jövő év elején jelenik meg saját virtuális devizájával a BitRubellel a fizetési tranzakciók bonyolításával foglalkozó orosz Qiwi vállalat - számolt be a cointelegraph.com hírportál.

2015. szeptember 17. 14:21

Bitcoin lopással vádolják az MtGox vezérigazgatóját

Pénteken a japán rendőrség letartóztatta Mark Karpelest. Az MtGox vezérigazgatóját az eltűnt 650000 Bitcoin ellopásával vádolják.

Kulcsszavak: e-pénz Bitcoin
2015. augusztus 3. 16:33

A Winklevoss testvérek bitcoinváltó céget hoznak létre

A Winklevoss testvérek kérelmet nyújtottak be egy New York tröszt létrehozására, ami ahhoz szükséges, hogy kereskedelmet folytathassanak a virtuális fizetőeszközzel, a bitcoinnal.

Kulcsszavak: megoldás e-pénz Bitcoin
2015. július 27. 16:28

Online zsarolók: Bitcoint vagy adatot!

Hackerek világszerte több millió magán és céges komputert, valamint weboldalt törtek fel, és egyre gyakrabban azt követelik áldozataiktól, hogy virtuális valutával, Bitcoinnal fizessenek nekik a birtokukba került adatok visszaszolgáltatásáért - írta vasárnap számában a The New York Times.

Kulcsszavak: Bitcoin security hacker
2015. július 27. 09:33

MNB: ellenőrizetlenek és kockázatosak a virtuális fizetőeszközök

Az interneten szerveződő, fizetésre használható virtuális eszközök népszerűségét kihasználó piramisjátékok térnyerésére, az ebből eredő veszélyekre hívta fel ismételten a figyelmet közleményében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Kulcsszavak: Bitcoin MNB
2015. június 10. 16:42

Üzembe helyezik az első Bitcoin automatát Houstonban

Houstonban is telepített Bitcoin automatát a CoinVault. Ez az első, ami a városban üzemel. Az ATM a George R. Brown Convention Centerben található. Hazánkban is van már Bitcoin automata.

Kulcsszavak: virtuális ATM Bitcoin
2014. december 12. 13:19

Amerikában már Bitcoinnal is lehet fizetni az Xbox és a Windows online boltokban

A redmondi techóriás, a Microsoft lehetővé tette a felhasználók számára, hogy online áruházaiban már virtuális pénzzel is fizethessenek. Azonban csak azok számára elérhető ez a szolgáltatás, akik az Egyesült Államokban élnek.

2014. december 11. 14:55

Bitcoinnal is lehet fizetni a román mobilPay rendszerben

Mostantól virtuális devizával is lehet fizetni a román NETOPIA mobilPay fizetési rendszeréhez csatlakozott mintegy hatezer üzletben - számolt be a cointelegraph.com hírportál.

2014. december 8. 08:23

Nem törvényes fizetőeszköz Szerbiában a bitcoin

Nem törvényes fizetőeszköz Szerbiában a bitcoin nevű digitális valuta, ezért nem engedélyezett az azzal való kereskedés sem - közölte a Szerbiai Nemzeti Bank (NBS) figyelmeztetését pénteken a SEEbiz.eu szerb internetes üzleti portál.

Kulcsszavak: Bitcoin
2014. október 4. 15:53

Megnyílt az első Bitcoint váltó ATM Magyarországon

Üzembe helyezték Magyarországon az első olyan bankautomatát, amely a Bitcoin nevű digitális valuta váltására alkalmas, a készüléket hétfőn mutatták be Budapesten, a belvárosi Anker Klubban.

Kulcsszavak: Bitcoin
2014. augusztus 26. 12:15

Először számoltak fel Bitcoin-kereskedést Európában

A francia rendőrök múlt héten felszámoltak egy Bitcoin-kereskedéssel foglalkozó csoportot, amire a pénzügyi hatóságok körében egyre nagyobb aggodalmat kiváltó virtuális fizetőeszköz esetében ez az első példa Európában.

Kulcsszavak: Bitcoin
2014. július 8. 08:27

Több felhasználó, több támadás: Bitcoinnal kereskedik? Jól meggondolta?

A Kaspersky Lab „Pénzügyi számítógépes fenyegetések 2013” című tanulmánya rávilágít, hogy a Bitcoin-t célzó pénzügyi támadások rendkívül népszerűvé váltak 2013-ban. Az elmúlt egy évben a digitális valuta elleni támadások száma 2,5-szeresére emelkedett, ami 8,3 millió támadást jelent.

2014. április 29. 12:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

AJI kártyák ajándékba

Számos helyen termékre, szolgáltatásra is beváltható, tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyák érkeztek Magyarországra. A többféle választékban elérhető kártyák előnye, hogy a felhasználása sokkal szabadabb, és elektronikus formában is eljuttathatók a megajándékozottnak.

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

1992-ben, alig pár évvel a rendszerváltozás után, mindössze 8 kollégával kezdte meg működését az a dél-koreai érdekeltségű leányvállalat, melyet ma Magyarország egyik legfontosabb szórakoztatóelektronikai forgalmazójaként tartanak számon. A jelenleg LG Electronics Magyar Kft. néven ismert céget akkoriban – a dél-koreai GoldStar hazai képviseleteként – GoldStar Magyar Kft-nek hívták. 

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com