Idén is egyedi Black Fridayt tart a Vatera

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 11:28

A november 17-19 között zajló Vatera Black Fridayen csak a 90 százalékos, vagy e feletti értékelésű eladók kínálhatnak termékeket 10-70 százalékos engedménnyel. A piactér fekete pénteke azért rendkívül egyedi, mert az újak mellett számos másodpiaci termék, műkincs vagy olyan gyűjtői termék is elérhető, amelyet a webáruházak “hagyományos” fekete péntekein lehetetlen beszerezni.

A 2023. november 17-től 19-ig tartó Vatera Black Friday előkészületei keretében a nemrég magyar tulajdonoshoz került piactér ingyenes feltöltési lehetőséggel, illetve a termékeikre kedvezményt állító eladók számára szervezett nyereményjátékkal ösztönözte eladóit arra, hogy éljenek a fekete pénteki kampány által generált extra figyelemmel, és akciózzák le minél több terméküket.

 

Egyedi termékek Black Fridaye

 

A nemrég magyar tulajdonba került piactér fekete pénteki kampánya azért egyedi minden évben, mert új és másodpiaci termékek egyaránt elérhetők rajta: így például nemcsak akciós mosógépet vagy tévét, hanem ritkaságnak számító, újonnan már nem is kapható, így garantáltan egyedi karácsonyi ajándéknak való régi LEGO-készletet, bakelitlemezt, eredeti vintage karórát, könyvet vagy DVD-t is találhatnak a vásárlók.

 

A stílusos helyett inkább praktikusabb javakra vágyók akár elérhető árú használt számítógépet, okostelefont, de akár hurkatöltőt is kereshetnek a Vaterán, de akár akciós árú festmények, műalkotások közt is böngészhetnek a piactéren.

 

 

Transzparens Black Friday új és másodpiaci termékekre

 

Az akciós kínálat színvonalának magasan tartása érdekében a Vatera fekete péntekén csak olyan eladók hirdethetnek fekete pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalékos vagy e feletti. Kizárólag olyan termékekre lehet 10-70 százalékos kedvezményt beállítani, amely Magyarország területén található, legalább 14 napja feltöltötték a Vaterára, és legalább 1000 forintot ér.

 

Utóbbira azért van szükség, hogy a Black Friday aloldalon valóban érdekes és tényleg akciós ajánlatok jelenjenek meg. Az akciós ár mellett feltüntetett kedvezmény megállapításához a Vatera az adott cikk előző 30 napban alkalmazott árát veszi alapul. 

 

A Vatera négyszintű biztonsági rendszere egyaránt védi az eladókat és a vásárlókat a csalóktól, így a piactér Black Friday-én gyakorlatilag ugyanolyan biztonságos vásárolni, mint egy online áruházban. Ez már csak azért is így van, mert csupán a platformon megvalósult tranzakciók ötödét adják át személyesen, az eladott cikkek négyötöde futárral vagy csomagautomatán keresztül jut el új tulajdonosához.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB megerősíti vezető szerepét a következő generációs MI-alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 16:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40