December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

forrás: Prím Online, 2023. december 5. 10:06

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

 

De mégis mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

 

Elismerést 

Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói értékelhetik, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján. Továbbá közönségszavazásunkon is hatalmas tömeget mozgósíthatsz és népszerűsítheted weboldalad/applikációd, ezzel növelve látogatóid számát.

 

Publicitást

A honlapod/ appod a vállalkozásod egyik legfontosabb eszköze, tehát a népszerűsítésével növelheted a sikerét. Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg, olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, a marketing.hu, az Adverticum, és a BUM Bevásárló és Tematikus utcák. Illetve a nevezőket megjelenítjük 33.000 fős követőbázisú Facebook oldalunkon, weboldalunkon és további social felületeinken.

 

Szakmai kapcsolatokat

Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket és kiterjesztheted szakmai kapcsolati hálódat!

 

Motivációt

A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad vagy applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését. Továbbá lehetőséged lesz, hogy tanulj másoktól, illetve benchmarkold mások digitális megoldásait.

 

 

Vágj bele még ma!

Légy te a következő trendalkotó!

Ahol egyszerre inspirálódhatsz és inspirálhatsz, függetlenül a méretedtől vagy ismertségedtől – ugyanis kicsiként is lehetsz hatalmas! 

 

Korábbi nevezőink megosztották tapasztalataikat:

 

Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el. – Fáy András Alapítvány

 

A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni. – Profigazda

 

Az elismertség fontos a kollégáknak és a munkaerőpiacon is jó színben tünteti fel a céget. – ACG Budapest

 

Felkeltettük az érdeklődésed?

 

Akkor tedd meg a következő lépéseket és add le pályázatod!

   1. lépés: regisztrálj honlapunkon!

   2. lépés: aktiváld a regisztrációd a megadott email címedre érkező linken keresztül!

   3. lépés: jelentkezz be honlapunkon a fiókodba! (a felhasználónév és jelszó az email-ben található)

   4. lépés: kattints a 'Nevezés' menüpontra, azon belül pedig 'Pályázat benyújtása'

   5. lépés: add le a pályázatod!

 

Emelkedj ki a tömegből és nyerd el 'Az Év Honlapja' díjat!

 

Honlapoddal vagy applikációddal december 15. éjfélig pályázhatsz!

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb izgalmas találmányok nevezhetnek a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

A hazánkban megvalósuló külföldi ipari beruházások alapján számíthatunk arra, hogy a célgépgyártók iránti igény a közeljövőben nőni fog, és a már eddig is jelentős nemzetgazdasági szerepén nagyot fog lendíteni ez a szektor. Ebben segít a Magyar Ipari Célgép Nagydíj, amelyet idén immár negyedik alkalommal hirdetnek meg.

2024. február 22. 10:02

Még lehet jelentkezni a 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatra

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-ig meghosszabbítja Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatának jelentkezési határidejét a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: a diákoknak szóló, fenntarthatósági kérdéseket körüljáró versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. február 20. 19:22

Ismét várja korai fázisban lévő technológiai vállalkozások jelentkezését az OXO csoport

Az OXO csoport 2024-ben is várja korai fázisú, induló innovatív vállalkozások jelentkezését, melyek közül legalább kilenc ígéretes kezdeményezést fog beválogatni portfóliójába a következő két évben. Az ígéretes jelölteknek a Budapesti Értéktőzsdén is jelenlévő OXO Technologies Holding leányvállalata, az OXO Labs 25-70 millió forint összegű befektetést biztosít majd. A jelentkezés nyitva áll minden innovatív, korai fázisú vállalkozás előtt, de a cégcsoport kiemelt figyelmet fordít stratégiája szerint a társadalmi vagy környezeti kihívásokra adott innovatív technológiai megoldásokra.

2024. február 15. 17:43

Fiatalok számára hirdet 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatot a Vodafone Alapítvány

A Vodafone Magyarország Alapítvány második alkalommal hirdette meg Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatát, amelyre két korcsoportban várja a fiatalok jelentkezését. Az Alapítvány idén a fenntarthatóságot jelölte meg oktatási projektjei központi témájának, ennek megfelelően a pályázó csapatok 5, erre reflektáló kategóriában adhatják le ötleteiket. A szervezők hangsúlyozzák: a versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. január 24. 19:55

Ismét diákok tervezik a jövőt: indul a Megoldások a holnapért negyedik szezonja

A Samsung és az EdisonKids kreatív kihívása, a Megoldások a holnapért 2024-ben is várja a fiatalok ötleteit, amelyekkel újratervezhetik a jövőt. A nemzetközi sikereket elért, Samsung által indított Solve for Tomorrow alapjaira épülő program idén negyedik alkalommal indul hazánkban. A kezdeményezés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a diákok – tanáraik és elismert szakemberek segítségével – alkotói műhelymunka keretében együtt gondolkodhassanak egy, az életüket, közösségüket érintő problémáról, és jövőformáló megoldásokat dolgozhassanak ki rájuk. A nyertes diákok, tanárok, valamint iskoláik összesen 6 millió forint értékben nyerhetnek Samsung készülékeket.

2024. január 22. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07