Felsőoktatási pályázat Compaq Alpha szerverekre

, 2001. április 19. 17:44
A Compaq nyílt pályázatot hirdet nagy teljesítményű Alpha szerverekre felsőoktatási intézmények számára. A cég Alpha server DS20-as szerverek – valamint a rajta futtatott Compaq szoftverek – használati jogát biztosítja, térítésmentesen, az átvételtől számított 3 éves időtartamra. Ezen túl a Compaq – együttműködve az Oracle Hungary Kft.-vel – a pályázaton részt vevő intézmények számára lehetőséget biztosít az Oracle Campus programban való részvételre, melynek keretében a felsőoktatási intézmények akár 98%-os kedvezménnyel is hozzájuthatnak az Oracle adatbázis-kezelő és alkalmazásszerver szoftvereinek használati jogához.
20 nagy teljesítményű Alpha szerverre hirdeti meg a Compaq részletes pályázati kiírását. A pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi felsőoktatási intézmény (főiskola, egyetem, alapítványi és egyéb oktatási intézmény), amely legalább egy szakán vagy karán a Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) által hivatalosan elismert és akkreditált felsőfokú, főiskolai vagy egyetemi képesítést, diplomát nyújt. A pályázónak a pályázati anyagában ki kell térnie a pályázó intézmény rövid általános bemutatására, s azon oktatási, tudományos-kutatási vagy informatikai fejlesztési cél részletes bemutatására, amelynek megvalósításához megpályázza az adott intézmény a Compaq DS 20-as szervert.

A pályázatok benyújtásának határideje 2001. május 14. A pályázatok kiértékelésére a Compaq és az Oktatási Minisztérium bírálóbizottságot hoz létre. A pályázat odaítéléséről a pályázók 2001. június 11-ig írásos tájékoztatást kapnak. A pályázat benyújtásának helye: Compaq Computer Magyarország Kft., 1124 Budapest, Németvölgyi út 97.

A részletes pályázati kiírást minden érdeklődő megtalálja a Compaq honlapján (www.compaq.hu). További felvilágosítás a 06-80-266-727-es ingyenesen hívható zöld számon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55