A Microsoft szponzorálja a Lotus F1-es csapatát

forrás Prim Online, 2012. március 14. 11:13

Az idei év egyik meglepetés csapataként számon tartott Lotus Team üzleti lehetőségei jelentősen bővültek azzal, hogy a Microsoft számítástechnikai óriáscég szponzorként csatlakozik az enstone-i istállóhoz.

A Lotus  hároméves partneri megállapodást kötött a Microsoft-al, ami az autókon Microsoft Dynamics feliratként lesz majd látható. A megállapodás alapján a cég jelentős segítséget nyújt a Lotus üzleti modelljének átalakításában, optimalizálásában a márkaépítésben, és új technológiai alkalmazásokkal segítik az alakulatot a nagyobb versenyképesség elérése érdekében. Az együttműködés részeként a Microsoft Dynamics üzleti megoldásokat dolgoz ki az istálló számára, melyek alapján jelentősen könnyebbé válik minden üzleti struktúra átalakítása oly módon, hogy a végén az egész alakulat, a létesítményekkel együtt világszínvonalon végezhesse munkáját, és minden üzleti tevékenységét. A Microsoft szakemberei a megállapodás teljes időtartama alatt folyamatosan együtt dolgoznak a Lotus gárdájával, és minden tevékenységet figyelemmel kísérnek, hogy optimalizálni tudják, és ezzel az összes területen hatékonnyá tegyék az alakulat működését.

 

Kulcsszavak: szponzor sport Microsoft

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ismét nagyszabású beruházásba kezd a Schaeffler Szombathelyen

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét. Kevesebb mint két hónapja adták át a második üzemet, egy tisztán e-mobility gyárat Szombathelyen, máris újabb, több mint 5 milliárd forint értékű beruházást indít a városban a Schaeffler. 

2021. december 3. 11:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59