A Microsoft szponzorálja a Lotus F1-es csapatát

forrás Prim Online, 2012. március 14. 11:13

Az idei év egyik meglepetés csapataként számon tartott Lotus Team üzleti lehetőségei jelentősen bővültek azzal, hogy a Microsoft számítástechnikai óriáscég szponzorként csatlakozik az enstone-i istállóhoz.

A Lotus  hároméves partneri megállapodást kötött a Microsoft-al, ami az autókon Microsoft Dynamics feliratként lesz majd látható. A megállapodás alapján a cég jelentős segítséget nyújt a Lotus üzleti modelljének átalakításában, optimalizálásában a márkaépítésben, és új technológiai alkalmazásokkal segítik az alakulatot a nagyobb versenyképesség elérése érdekében. Az együttműködés részeként a Microsoft Dynamics üzleti megoldásokat dolgoz ki az istálló számára, melyek alapján jelentősen könnyebbé válik minden üzleti struktúra átalakítása oly módon, hogy a végén az egész alakulat, a létesítményekkel együtt világszínvonalon végezhesse munkáját, és minden üzleti tevékenységét. A Microsoft szakemberei a megállapodás teljes időtartama alatt folyamatosan együtt dolgoznak a Lotus gárdájával, és minden tevékenységet figyelemmel kísérnek, hogy optimalizálni tudják, és ezzel az összes területen hatékonnyá tegyék az alakulat működését.

 

Kulcsszavak: szponzor sport Microsoft

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09