Észak-Amerikában terjeszkedik az LLP Csoport

forrás: Prím Online, 2012. december 14. 08:59

Az európai ERP piac egyik meghatározó szereplője, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országait látja el ezentúl szolgáltatásaival. A Massachusetts állambeli irodát a jól teljesítő magyar leányvállalat vezetője, Barbara Dreska indítja be. A hazai képviselet a kelet-európai régió teljes árbevételének 36, profitjának nem  kevesebb mint 50 százalékát adta 2011-ben.

Az európai ERP piac egyik vezető szolgáltatója, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan ezentúl közvetlenül szolgálja ki az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országaiból  érkező, tanácsadói szolgáltatásokra, illetve szoftvermegoldásokra szóló igényeket. A képviseletet a magyar leányvállalat eddigi vezetője, Barbara Dreska indítja be. A vezető elmondta, a piaci felmérés szerint logikus lépés megnyitniuk az irodát, mivel sok észak-amerikai vállalat szeretné most versenyképességét növelni, tevékenységét bővíteni, amelyhez az LLP rendszerei és szolgáltatásai is jelentősen hozzájárulhatnak.A cég az ottani piacon már jól ismert Infor SunSystems pénzügyi szoftvermegoldásra és az Infor EAM vállalati eszközmenedzsment rendszerekre koncentrál majd. Emellett az idő- és szolgáltatásautomatizálási time@work, valamint a költségkezelési expense@work szoftvermegoldások viszonteladója is lesz.

Az LLP Csoport tehát az eddigi közép- és kelet-európai, orosz, belga, luxemburgi és mexikói piacok mellett az új amerikai irodával szélesíti működési territóriumát, bár a cég tanácsadói a cégcsoport 20 éves története során a világ szinte minden táján dolgoztak már, így az Egyesült Államokban is. A magyarországi leányvállalat az 1,55 millió eurós árbevételével a kelet-európai térségben működő LLP-irodák teljes, 4,3 millió eurós árbevételének 36 százalékát adta 2011-ben, amelynél csupán a cseh képviselet teljesített jobban három százalékponttal. A nyereség szempontjából viszont a magyar leány toronymagasan vezet, e csoport teljes profitjának 50 százalékát produkálva.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30