Több új, prémium játék az LG CINEMA 3D Smart TV-ken

forrás: Prím Online, 2013. január 4. 10:49

Az LG bejelentette, hogy több új játék lesz elérhető a CINEMA 3D Smart TV-ken, amelyekkel jelentősen kibővülnek az interaktív szórakozási lehetőségek az egész család számára. Olyan okostelefonon és táblagépen régóta népszerű játékok között válogathatunk majd, mint a Where’s My Water, a The Sims TM FreePlay, az Air Penguin, valamint a Mini Motor Racing. Mindegyik játék irányítható az LG új, továbbfejlesztett mozgásérzékelős Magic Remote távirányítójával.

„Játékkínálatunkat az első, Smart TV-n játszható 3D játékunk tavaly júliusi bemutatkozása óta folyamatosan bővítjük. – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. – Nagyszerű családi élmény a világ legnépszerűbb játékaival játszani a nappaliban. Kitartó és elkötelezett munkánk eredménye a Magic Remote, a Dual Play és az okostelefonokhoz kifejlesztett távirányító alkalmazás, amelyek segítségével még élvezetesebb játékélményt kínálhatunk a CINEMA 3D Smart TV-k tulajdonosainak.”

A Disney által készített és pillanatok alatt klasszikussá vált Where’s My Water, 90 ország alkalmazásboltjában vezeti a játékok listáját a letöltések számát tekintve. A játék bemutatása óta Swampy több mint kétmilliárdszor zuhanyozott. Az LG CINEMA 3D Smart TV-k nagyobb képernyője és a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító tökéletes felhasználói élményt biztosít, még vonzóbbá téve a Disney átütő sikerű játékát.Hamarosan a piacvezető Electronic Arts Inc. (EA) fejlesztése, a The Sims FreePlay is bemutatkozik az LG Smart TV-ken. A magával ragadó „életszimulációs” stratégiai játék a világszerte több mint 150 millió példányban elkelt The Sims sorozatra épül. Amellett, hogy a Magic Remote távirányítóval a játékot a televízió képernyőjén kezelhetik, a játékosok az okostelefonjukra is letölthetnek egy praktikus, kifejezetten a The Sims FreePlay-hez tervezett távirányító alkalmazást.

Ezenkívül több más játék, például a The Binary Mill által fejlesztett, és a Unity Engine játékmotort alkalmazó Mini Motor Racing is 3D-támogatást kapott, így ez, az LG Dual Play funkció használatára is lehetőség ad. A két játékost igénylő játékokhoz tökéletes megoldást jelentő, az LG FPR 3D technológiájára épülő Dual Play funkciónak köszönhetően a szokványos osztott képernyős nézet helyett mindkét játékos teljes képernyőn láthatja saját karakterét.

Az LG CINEMA 3D Smart TV-kre alkalmazott játékokat a Las Vegasban megrendezett, 2013-as Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatják be.

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30