IFS Applications bővítés az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóságnál (FAA)

forrás: Prím Online, 2013. február 15. 10:51

Az IFS globális ERP-megoldásszállító az oklahomai repülőgép karbantartó és fejlesztő Flight Inspection Services (FIS) számára 300 újabb IFS Applications felhasználóra kötött szerződéssel növeli jelenlétét az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóságnál (FAA).

Az IFS Applicationst 2010-ben választották ki az LCSS (Logistics Center Support System) alapjaként, az FAA korábbi, oklahomai Mike Monroney Aeronautical Centerben található disztribúciós-, raktár- és javítóbázisán, a Szövetségi Légügyi Hatósági Logisztikai Középontban (FAALC) működő logisztikai és készletezési rendszer kiváltására.


Az FAA kiterjeszti az LCSS karbantartó, javító és felülvizsgálati (MRO) és flottaüzemeltető szoftvereit a FIS-re. Az FIS üzemelteti és tartja karban azt a 30 speciálisan felszerelt repülőgépből álló flottát, amely az amerikai Nemzeti Légtérrendszer (NAS) polgári és katonai navigációs berendezéseinek repülés közbeni ellenőrzését végzi. A repülőgép karbantartó és fejlesztő csoport a következő bázisokon nyújt karbantartási támogatást a léginavigáció-ellenőrző repülőgépflottának: Mike Monroney Aeronautical Center, Will Rogers World Airport plus Line Station, Satellite Repair Station, Atlantic City, N.J., Anchorage, Alaska, Atlanta, Ga., Battle Creek, Mich. és Sacramento, Cal.


A léginavigáció-ellenőrző repülőgépflotta karbantartási igényének kielégítésén túlmenően a repülőgép karbantartó és fejlesztő csoport más amerikai és külföldi kormányzati repülőgépflották és üzemeltetők számára is végez karbantartási és átalakítási munkákat.


A légi- és hadiipar egyike az IFS stratégiai iparágainak. Az IFS Applications alapú piacvezető komponensalapú standard megoldások támogatást nyújtanak a teljesítményalapú logisztika (PBL, Performance-Based Logistics), alvállalkozói logisztika (Contractor Logistics Support, CLS), és a flottaüzemeltetés területek számára, valamint megoldásokat a karbantartás, javítás és felülvizsgálat (MRO), eszköz- és flottamenedzsment, ellátásilánc-menedzsment és a eszközéletciklus-menedzsment támogatására.


Az ügyfelek között megtalálhatók az Egyesült Államok hadserege és logisztikai parancsnoksága (Air Force Materiel Commands) a Brit Haditengerészet és Hadsereg, a Norvég Haditengerészet és Légierő, valamint a Eurofighter konzorcium. A polgári repülés területén működő MRO szervezetek és szervizszolgáltatók között megtalálható a Bristow Helicopters, Aero-Dienst GmbH, K&L Microwave, Hawker Pacific, Ensign Bickford, Todd Pacific Shipyards, valamint a Lufthansa Technik Qantas (LTQ, korábban Jet Turbine Systems). Az IFS továbbá olyan eredetiberendezés-gyártóknak (OEM) is szolgáltat megoldásokat, mint a General Dynamics, Lockheed Martin, BAE SYSTEMS, Saab és a GE Aircraft Engines.
 

Kulcsszavak: ügyvitel ERP IFS

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lumenet együttműködési megállapodást kötött a Webshippy-vel

Az e-kereskedelemi szektor az elmúlt két év egyik legdinamikusabban növekvő ágazata, csak hazánkban 30%-os bővülés tapasztalható. A magyar piac mára eljutott abba a fázisba, amikor a vásárlók egyre kevésbé árérzékenyek, inkább a minőséget részesítik előnyben. A kereskedők csak abban az esetben lehetnek sikeresek, ha folyamatosan fejlesztenek a versenyképesség érdekében, és az árak alacsonyan tartása helyett a szolgálatás minőségén javítanak. A kihívásokra és a lehetséges megoldásokra Zabari István, a Lumenet alapító-tulajdonosa és az Ecommerce Hungary alelnöke, illetve Perényi András, a Webshippy kiszervezett logisztikai cég ügyvezetője hívta fel a figyelmet.

2022. május 25. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35