IFS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IFS

Az InfoConsulting lett az IFS elsődleges partnere Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában

A vezető vállalatiszoftver-szolgáltató InfoConsulting bejelentette elsődleges IFS partnerré (IFS Principal Partnerré) való kinevezését Csehországra, Magyarországra és Szlovákiára vonatkozóan. 

2019. január 2. 13:58

Az IFS a Sauber F1 csapat főszponzora lett

A Sauber F1 Csapat örömmel jelentette be, hogy az IFS főszponzora lett a FIA Formula Egy Bajnokság 2016-os idényére. Az IFS egy globális vállalatialkalmazás szállító.

Kulcsszavak: szponzor Forma 1 Sauber IFS
2016. február 22. 10:53

Az IFS Világkonferencián debütált az IFS Applications 9

A rekord számú látogatót vonzó eseményen az IFS piacra bocsátotta az IFS Applications 9-et, valamint további öt bejelentést tett.

Kulcsszavak: ügyvitel IFS
2015. május 12. 09:34

Az IFS globális felhőalapú megoldást indít Microsoft Azure platformon

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette az IFS Applications Microsoft Azure felhőben való elérhetőségét. Az új szolgáltatás csökkenti a hardverszükségletet, költséghatékony, gyors, biztonságos módot nyújt az IFS Applications előnyeinek kihasználásához.

2014. október 8. 16:20

Az IFS útjára indította az IFS-in-a-Box terméket

Az IFS, az Oracle partnerhálózatának tagja bejelentette az IFS-in-a-Box terméket. Az ügyfeleknek így kevesebb gonddal és erőforrás befektetéssel jár az IFS Applications kezdeti telepítése, hiszen Oracle Database Appliance termékre előtelepítve is hozzájuthatnak ahhoz.

 

Kulcsszavak: IFS Oracle szoftver megoldás
2014. október 3. 16:39

Fény derült az IFS titkára

Martin Gunnarsson, a vállalatirányítási szoftvereket fejlesztő IFS kutatásért és stratégiáért felelős igazgatója a napokban arról beszélt egy rendezvényen, hogy mi a titka a sikernek. Mint mondta két dolog van, ami kell a sikerhez, legyen szó a sportról, a zenéről, a szerelemről, az üzletről vagy bármiről: ezek a szenvedély és a bátorság.

Kulcsszavak: vállalatirányítás IFS
2014. május 27. 16:37

IFS: 19 százalékos licencárbevétel-növekedés 2013-ban

Az IFS globális ERP megoldásszállító 19 százalékos licencárbevétel-növekedésről, fejlődő partnerprogramról, és fokozott marketing aktivitásról számolt be 2013. éves pénzügyi jelentésében.

Kulcsszavak: IFS +céginfo
2014. február 17. 13:22

IFS bejenetések a 2013-as világkonferencián

Az IFS globális ERP megoldásszállító 2013. október 28-31. között a spanyolországi Barcelonában rendezte meg idei világkonferenciáját (IFS World Conference 2013). A rendezvényre közel 50 országból, köztük Magyarországról látogattak el résztvevők. Az esemény a mobilitás, felhőszámítás, Big Data jegyében zajlott, ezekhez a témakörökhöz kapcsolódnak a bejelentések is.

2013. november 4. 17:30

IFS Applications bővítés az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóságnál (FAA)

Az IFS globális ERP-megoldásszállító az oklahomai repülőgép karbantartó és fejlesztő Flight Inspection Services (FIS) számára 300 újabb IFS Applications felhasználóra kötött szerződéssel növeli jelenlétét az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóságnál (FAA).

Kulcsszavak: ügyvitel ERP IFS
2013. február 15. 10:51

IFS Applications a norvég repülőtér üzemeltető Avinornál

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette, hogy a norvég polgári repülőterek többségét üzemeltető állami tulajdonú Avinor az IFS Applications rendszert választotta üzleti folyamatai konszolidálására és hatékonyabbá tételére. A szerződés 11,5 millió norvég korona (nagyságrendileg 450 millió forint) értékben tartalmaz licenceket és szolgáltatásokat.

2013. január 14. 11:15

IFS Világkonferencia 2012 – bejelentések

Az IFS globális ERP megoldásszállító 2012. október 15-17. között a svédországi Göteborgban rendezte meg idei világkonferenciáját (IFS World Conference 2012). A rendezvényre közel 50 országból több mint 1100 résztvevő látogatott el, több hazai IFS ügyfél is képviseltette magát. Az eseményen 10 különféle bejelentést tett a vállalat.

2012. október 21. 10:22

Innovációs Díjat alapított az IFS

Az IFS globális ERP megoldásszállító felhívással fordul az üzletemberek, egyetemi/főiskolai hallgatók, innovátorok, továbbá bármely magánszemély felé, hogy pályázzanak az első IFS Innovációs Díjra, amelynek mottója: „ötlettől az üzleti értékig”. Az IFS arra vonatkozóan vár koncepciókat, hogy miként lehet a technológiát új és innovatív módon felhasználni az üzleti érték növelése érdekében.

Kulcsszavak: díj ERP IFS
2012. június 29. 10:39

Az IFS felvásárolta a Metrix LLC-t

A globális ERP megoldásszállító IFS bejelentette, hogy szerződést kötött a Metrix LLC („Metrix”) tulajdonosaival érdekeltségük 100 százalékának megvásárlásáról. A vételár készpénzben kerül kifizetésre. Az akvizíció tovább erősíti az IFS pozícióját a gyorsan növekvő globális mobil szervizmenedzsment alkalmazások piacán.

Kulcsszavak: +céginfo IFS
2012. május 29. 16:17

Két újabb jelentős légiipari IFS-üzlet az első negyedévben

Az IFS nemzetközi integrált vállalatirányítási (ERP) rendszer szállító 2011 első negyedévében két újabb jelentős légiipari üzletet jelentett be. Norvégia fő repülőtere, az Oslo Airport IFS megoldásának frissítése mellett döntött, a vezető karbantartó javító és felülvizsgálati (MRO) szolgáltató Alitalia Maintenance Systems S.p.A. (AMS) pedig IFS Applications alapú megoldást vezet be MRO folyamatai optimalizálásához és szolgáltatásai átfutási idejének csökkentéséhez.

Kulcsszavak: ERP IFS
2011. március 23. 07:46

Növekvő EBIT és profit az IFS-nél

A célpiacai számára új, innovatív termékek szállításából nyert növekedésből adódóan az IFS 14%-kal növelte üzemi eredményét (EBIT) 2010-ben.

Kulcsszavak: +céginfo IFS-hu IFS
2011. február 15. 07:06

Számítási felhőbe telepített IFS Applications megoldás világszinten elérhető szolgáltatásként a NEC-től

Az NEC Corporation és az IFS bejelentette, hogy szövetségüket kibővítve szolgáltatásként is elérhetővé teszik az IFS Applications integrált vállalatirányítási (ERP) rendszert az NEC felhőalapú adatközpontjából.

2010. november 16. 16:47

Az IFS felvásárolta a 360 Scheduling céget

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette, hogy szerződést kötött a 360 Scheduling Ltd. tulajdonosaival a cég 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról. A felvásárlás tovább erősíti az IFS pozícióját a szerviz- és eszközigényes célpiacon, különösen a mobilmunkaerő-menedzsment területén.

Kulcsszavak: +céginfo IFS
2010. október 7. 14:17

Amerikai Szövetségi Légügyi Hatóságnál az IFS Applications

A Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) az IFS Applications rendszert választotta ellátási lánc és karbantartójavító és felülvizsgálati (MRO) megoldásaként az amerikai légtérben (NAS) alkalmazott berendezések megbízhatóságának biztosításához. A Lockheed Martin cég működik közre rendszerintegrátorként az FAA LCSS (Logistics Center Support System, logisztikai központ támogató rendszer) programjában.

Kulcsszavak: ügyvitel IFS
2010. szeptember 16. 11:25

IFS: jelentős üzemi eredmény növekedés, erősen induló 2010

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító 2010. február 8-án közzé tett 2009. évre vonatkozó pénzügyi eredményei szerint a svéd tőzsdei cég 28 százalékos üzemi eredmény (EBIT) növekedést ért el, valamint a tanácsadásból, karbantartásból és terméktámogatásból származó bevételek is emelkedtek a kihívásokkal teli és válsággal sújtott piacon.

Kulcsszavak: IFS +céginfo IFS-hu
2010. február 13. 12:14

Az IFS projekt-alapú ERP szállítót vásárol

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító bejelentette, hogy szerződést kötött a Qurius International Holding B.V.-vel a MultiPlus Solutions AS. 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról. A vételár készpénzben kerül kiegyenlítésre. Az akvizíció tovább erősíti az IFS piaci pozícióját a projekt-alapú megoldásokat igénylő iparágakban.

Kulcsszavak: IFS +céginfo ERP
2009. augusztus 17. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27