Vodafone: Kétszer több mobilinternet jár a roaming napijegyhez

forrás: Prím Online, 2013. június 10. 19:31

Az okostelefon-tulajdonosok július 1-jétől még gondtalanabbul internetezhetnek mobiljukon európai nyaralásuk alatt. A Vodafone egyedülálló roaming-szolgáltatása, az Európa Napijegy, amellyel a külföldön tartózkodó ügyfelek fix napidíjért cserébe megtarthatják hazai perc- és SMS-díjaikat és ingyen fogadhatnak hívásokat, mostantól az eddigi adatforgalom dupláját, 100 MB-ot nyújtja.

Az Európa Napijegy egyszerű, átlátható és előre tervezhető megoldást kínál a roaming-használatra. A szolgáltatás előfizetéses és feltöltőkártyás ügyfelek számára egyaránt lehetővé teszi, hogy az általuk itthon használt percdíjjal indíthassanak hívást, hazai áron küldhessenek SMS-t, továbbá ingyen fogadhassák a beérkező hívásokat csupán napi 990 Ft-os díjért cserébe.


Az EU minden tagállamában – így júliustól már a magyarok kedvelt úti céljának számító, újonnan EU-s taggá váló Horvátországban is –, valamint Svájcban és Törökországban igénybe vehető Európa Napijeggyel járó, most megduplázott adatforgalomnak köszönhetően az okostelefon-tulajdonosoknak nyaraláskor sem kell megválniuk a mobilinternet előnyeitől.


Az utazáshoz szükséges információkra bármikor rákereshetnek az interneten, úti élményeiket folyamatosan megoszthatják kedvenc közösségi oldalaikon, és online kapcsolatban maradhatnak az otthon maradottakkal, anélkül, hogy azért kelljen aggódniuk, vajon elegendő lesz-e a rendelkezésükre álló adatmennyiség. A 100MB-nak köszönhetően akár napi 50-100 weboldalon böngészhetnek, 200-300 e-mailt küldhetnek vagy fogadhatnak, és 10-15 képet tölthetnek fel a Facebookra.


Július 1-jétől a telefonálás, internetezés és üzenetküldés roamingdíjai az Unión belül mindenhol mérséklődnek, így a Vodafone is csökkentett roamingdíjakat kínál. A hívásindítás díja bruttó 91,4 Ft/perc, a hívásfogadás 26,6Ft/perc, az SMS-küldés 30,4Ft, az adatroaming pedig 171,5Ft/MB lesz a Vodafone-osoknak. Az új, maximált roamingdíjak alapján 990 Ft mindössze 37 percnyi hívásfogadásra vagy kicsivel kevesebb, mint 6 MB internetezésre elegendő, így az Európa Napijegy jó választás lehet mindazoknak, akik mobiltelefonjukat a nyaralás alatt is végig aktívan szeretnék használni.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30