Hipernet és MinDig TV Extra egyben

forrás: Prím Online, 2013. június 14. 13:34

Június 12-től új, közös ajánlattal jelentkezett a Telenor és az Antenna Hungária. A mobilszolgáltató egyes mobilinternet csomagjai mostantól a digitális műsorterjesztő MinDig TV Extra szolgáltatásával együtt, kedvezményes csomagban is elérhetőek. Így már nemcsak az internet, hanem a kedvenc tévéműsorok is helyhez kötöttség nélkül élvezhetők.

A Telenor és az Antenna Hungária együttműködésének célja, hogy a felhasználók a szélessávú mobilinternet és a digitális televíziózás nyújtotta korlátlan szórakozás előnyeit akár egyszerre élvezhessék az ország jelentős részén. Ráadásul az egy csomagban kapható Hipernet és MinDig TV Extra szolgáltatást az ügyfelek az egyszerű beüzemelést követően azonnal használhatják, így akár költözéskor vagy nyaraláskor is magukkal vihetik. A csomagok kezdetben a mobilszolgáltató 9 saját bemutatótermében, valamint a megyeszékhelyek nagyobb értékesítési pontjain, a későbbiekben pedig további partnerüzletekben is elérhetők lesznek.

A költséghatékony, kényelmes belföldi mobilnetezésre és tévézésre vágyó ügyfelek kétféle kedvezményes ajánlat közül választhatnak: 

A Hipernet Active mobilinternet szolgáltatás és a MinDig TV Extra 17 csatornát tartalmazó Alap műsorcsomag együttes választása és 2 éves hűség vállalása esetén a szolgáltatáscsomag az első 6 hónapban havi 4290 forintért, ezt követően 5390 forintért érhető el. Hipernet Mediummal a 30 csatornás Családi műsorcsomag vásárolható meg 2 év hűség vállalása mellett az első hat hónapban 5290* forintos, ezt követően 7590 forintos havidíjért.

A digitális televízió szolgáltatás választásakor dekóder vásárlása szükséges, amelynek ára az első havidíjjal együtt a helyszínen fizetendő. A szolgáltatás igénybevételéhez további eszközökre (pl. tető- vagy szobaantenna) van szükség.

A Telenor Hipernet lefedettségéről és a MinDig TV Extra elérhetőségéről aktuális információ a http://www.telenor.hu/internet/lefedettseg és a http://www.mindigtvextra.hu/ oldalakon olvasható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30