A Carnation Group együttműködik a Google-lal

forrás: Prím Online, 2013. július 30. 16:22

Statégiailag fontos megállapodás jött létre a Carnation Group anyacége, a POSSIBLE és a Google között, a Wildfire kapcsán, mely mérföldkőnnek számít a Carnation életében.

A Wildfire egy program amely közösségi média felületeket köt össze. Hogy miért nagyszerű ez? A Wildfire segítségével a hirdetők egyszerre menedzselhetik Facebook, Google+ és Youtube kampányaikat. Hamarosan a LinkedIn-nel is bővül a lista.
 

A megállapodásnak köszönhetően a Carnation Group még könnyebben lesz képes lépést tartani azokkal a technológiai innovációkkal, melyek az iparágat globális szinten formálják.

 

Az internetes óriással való együttműködés mérföldkőnek számít a cégcsoport, így a Carnation Group életében is.
 

A Google a POSSIBLE-t összetett ügyfélportfóliója, közösségi médiaban elért sikerei és ezen a területen felhalmozott tudása alapján választotta együttműködő partneréül. Ez a Carnation Group számára is hatalmas elismerést jelent.

 

"Irodáink az elkövetkezendő 3-6 hónapban Wildfire workshopoknak adnak majd otthont. A workshopokon világszinten dedikált csapatok kutatják majd fel azokat az ügyfeleket és kampányokat, amelyeknél leginkább kiaknázhatjuk az új platform nyújtotta lehetőségeket." - Vernyik Imre, a média divizió vezetője.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07