Továbbfejlesztették a Microsoft Dynamics NAV mobilalkalmazását

forrás: Prím Online, 2013. október 26. 11:24

A MobileNAV megoldás lehetővé teszi a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert használók számára, hogy az irodán kívül dolgozó munkatársak is hozzáférjenek a központi adatbázishoz, annak funkcióihoz mobil eszközön keresztül.

A MultiSoft Számítástechnikai Kft. 42,4 millió forint összegű vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutott a Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása a közép-magyarországi régióban című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A MultiSoft a pályázaton elnyert összeget a Microsoft Dynamics NAV mobil eszközökön elérhető alkalmazásának (MobileNAV) továbbfejlesztésére fordította.A termék továbbfejlesztése során - az érdeklődői igények figyelembevételével – a következő célok valósultak meg:-    Az alkalmazás táblagépekre történő optimalizálása, felhasználóbarát felületének kialakítása.
-    A megoldás Windows Phone 8 operációs rendszerre való implementálása.
-    A termék Windows CE és Windows Mobile platformokra való kifejlesztés.
-    A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb verziójához (NAV 2013) való illeszkedés megvalósítása.
-   Az alkalmazás funkcionalitásának bővítése. Ezen belül is a legfontosabb az offline üzemmód kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolat hiányában is zökkenőmentes legyen a munkavégzés.A továbbfejlesztés eredményeképpen egy sokkal teljesebb és kifinomultabb üzleti mobil alkalmazás valósulhatott meg, aminek köszönhetően az eddig le nem fedett szegmens számára is megoldást tud adni a MobileNAV alkalmazás.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás