Itt vannak a Dell legjobb partnerei!

forrás: Prím Online, 2014. január 23. 10:51

A Dell, teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója az Iparművészi Múzeumban megrendezett Dell Partner Awards Gálán első alkalommal nyújtotta át a legjobb hazai partnerek és ügyfelek teljesítményét elismerő díjait. A vállalat a privatizációt követően még nagyobb hangsúlyt fektet a partnerekkel és ügyfelekkel való együttműködésekre, és a jövőben is hasonló közös sikerek megvalósítását tűzte ki célul. A stabil és megbízható partnerkapcsolatoknak, valamint a meglévő és az új ügyfelek bizalmának köszönhetően 2013 eredményes év volt Magyarországon a Dell számára.

A Dell 10 kategóriában, többek között a legjobb disztribútor, kiskereskedelmi, nagyvállalati, valamint viszonteladó partner kiemelkedő üzleti teljesítményét, illetve ügyfelei hűségét jutalmazta a Dell Partnerdíjjal.„2013 eseményekkel teli év volt a Dell számára. Visszatértünk gyökereinkhez és ahhoz a vállalkozó szellemhez, amely a történelem egyik leggyorsabban növekvő és legsikeresebb vállalatává tette a Dellt. Szabadjára engedjük a kreativitást és a magabiztosságot, melyek kultúránk alapköveit jelentik. Magánvállalatként továbbra is elsődleges célunk ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása és a piacvezető pozíció megtartása, amelyben számítunk partnereinkre, és értékeljük eredményeiket. Az átnyújtott díjak pontosan ezt az elismerést képviselik” – mondta Anja Monrad, Executive Director & General Manager, CEE, Dell, EMEA Emerging Markets.

 


 

„Partnereink és ügyeleink hisznek bennünk, ezért közösen még jobb eredményeket érhetünk el. Ez egy tökéletes alkalom, hogy megünnepeljük azokat, akikkel együtt arattunk sikert a magyar informatikai piacon. A régió egyik legjobban teljesítő országaként Magyarország kiemelt ország a Dell számára, az elért eredményekben pedig jelentős szerepe van partnereinknek” – mondta David Spruyt, CSB Sales Director Central & Eastern Europe, Dell, EMEA Emerging Markets.

 A szigorúan üzleti eredmények alapján történt elbírálás eredményeképpen a vállalat regionális és hazai vezetői 10 kategóriában nyújtották át az elismeréseket:


·    A legjobb disztribútor (Best Distributor): CHS Hungary Kft.
·    A legjobb preferred partner (Best Preferred Partner): Humansoft Kft.
·    A legjobb kiskereskedő/e-kereskedő partner (Best Retail / E-tail partner): Extreme Digital
·    Legjobb enterprise partner (Best Enterprise partner): SMP Hungary Kft.
·    A legjobb új viszonteladó (Newcomer): Best Byte
·    A legjobb kiskereskedő (Best Etailer): Laptopszalon Kft.
·    A leglojálisabb partner: (Loyalty): NK Services Kft.
·    Az év üzlete (Deal of the year) a NISZ projektért (National Info-communication Services): Getronics Magyarország Kft.
·    A legjobb márkaépítő (Best Brand Advocate): Laptop.hu
·    Az év innovációja: (Innovation of the year): OTP Bank Nyrt.

 

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Változások a Bosch Rexroth igazgatóságában

A Bosch Rexroth igazgatóságának feladatait átszervezik. 2022. november 1-jén Thomas Donato (50) igazgatósági tag, aki korábban a mobil hidraulika üzletágért volt felelős, átveszi a globális értékesítési és gyárautomatizálási üzletág irányítását Dr. Marc Wucherertől (52), aki október végén saját kérésére távozik a vállalattól. Holger von Hebel, aki a kereskedelmi tevékenységekért, a beszerzésért, a logisztikáért, az informatikáért és a humán erőforrásokért felelős, átveszi Donatótól a mobil hidraulika üzletág vezetését. Így novembertől a Bosch Rexroth AG igazgatósága négy tagból áll: Dr. Steffen Haack, Thomas Donato, Holger von Hebel és Reinhard Schäfer.

2022. október 6. 16:55

Függetlenedik az Ingenico

Az Apollo Funds által történt felvásárlás sikeres befejezését követően az Ingenico, a fizetési- és kártyaelfogadási megoldások globális piacvezetője bejelentette, hogy független vállalatként folytatja működését, és új felügyelőbizottságot nevezett ki. A bizottság feladata, hogy segítse a menedzsmentet az Ingenico ambiciózus üzleti stratégiájának megvalósításában.

2022. október 6. 15:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00