Már 60%-os a Jelly Bean elterjedtsége

Czipperer Dia, 2014. február 5. 16:32

Sokáig a Gingerbread volt a legnépszerűbb Android verzió, ám az idő előrehaladtával a Jelly Bean felülkerekedett rajta. A második helyet, azonban még a „puszedli” birtokolja, bár egyre nagyobb teret hódít magának a trónfosztó. Néhány hónap alatt a KitKat elterjedsége is növekedett.

Bár a Gingerbread nem közvetlenül a Jelly Bean elődje, a felhasználók egy része még mindig ezt használja (20%), többen, mint a 4.0-ás Ice Cream Sandwich verziót, ezzel még a dobogó második fokán áll.

 

Már tavaly októberben is a Jelly Bean elterjedtsége volt nagyobb, pedig sokáig nehéz volt letaszítani a trónról a Gingerbreadet. Úgy tűnik, a Jelly Bean különféle verziói egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak a tortából: október óta 8, 6%-kal nőtt a népszerűsége, míg a 2.3-as verzióé 6,3%-kal csökkent.

 

 

2013. október

 

Azóta a KitKat is belépett a képbe, amely már egy hónap után 1,1%-ot harapott ki a tortából. Azóta tovább nőtt a részesedése, a legfrissebb adatok szerint 1,8%-ra.

 

2013. november 

 

A Jelly Bean különböző verziói közötti különbség is érdekes képet mutat. Míg a 4.1x veszített népszerűségéből – 37,3%-ról 35,5%-ra esett vissza –, addig a 4.3-as elterjedtsége folyamatosan nő. Novemberben még csak a készülékek 2,3%-án futott ez a verzió, mostanra azonban 8,9%-on áll. Ez részben annak is köszönhető, hogy számos készülék kapott az utóbbi időben 4.3-as frissítést. Összességében a készülékek 60,7%-án fut jelenleg valamilyen Jelly Bean verzió, amellyel abszolút többséget élvez Android fronton.

 

Legfrissebb adatok – 2014. február

 

Forrás: Übergizmo.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

2022. január 20. 20:49

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Minden kezdet nehéz: a TOP 5 leggyakoribb akadály, amivel a kezdő vállalkozások szembesülnek

A vállalkozásindítás, illetve a fiatal cégek első időszakának hatékony menedzselése soha nem volt kockázatoktól és nehézségektől mentes – nincs ez másképp manapság sem. Sőt, sok szempontból napjainkban még több problémával kell megküzdeni, gondoljunk csak a kommunikációs csatornák bővülésére és átalakulására, a túltelített piacokra, vagy akár az elmúlt két évben az életünk részét képező globális pandémiára és annak többek között például a személyes kapcsolattartásra való hatására. Van azonban néhány olyan nehézség, amellyel minden kezdő vállalkozás szembesül. A Brillit.com online üzleti platform szakértői bemutatják a TOP 5 leggyakoribb problémát és megoldásait.

2022. január 20. 17:58

Végérvényesen átalakulhatnak a fogyasztói szokások

Az emberek többsége már megszokta a világjárvány miatt kialakult új életmódot, és arra számít, hogy ezek a változások velünk is maradnak – derül ki az EY legfrissebb, 16 000 résztvevő bevonásával készült nemzetközi kutatásából. A megkérdezettek megfontoltabban költenek és egyre jobban ragaszkodnak a rugalmas munkavégzéshez.

2022. január 20. 16:21

Keresik a 2022-es év célgépeit

Idén második alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb ipari célgép versenyét, amelyre az egészen egyszerű géptől a korszerű technológiákon át az Ipar 4.0 szempontjainak megfelelő célgépekkel is várják a nevezéseket. A szakmai zsűri értékelése alapján a 6 kategória első helyezettjei előtt értékes lehetőségek nyílnak és nívós díjat vehetnek át a Gépész Szalonban 2022. május 31-én, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj eredményhirdetőjén.

2022. január 20. 15:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35