Bemutatkozott a Sony Xperia M2

4G képes, qHD kijelzős modell a középkategóriában

forrás: Prím Online, 2014. február 24. 13:12

A Sony az MWC-n mutatta be 4G/LTE képes Xperia M2 okostelefonját, A középkategóriás versenyző prémium felhasználói élményt nyúj a kategóriájában fellelhető legjobb processzornak, a gyártó kijelzők terén szerzett szakértelemnek, a pengeéles 8 megapixeles Exmor RS for mobile szenzornak és a Sony kínálta multimédia szórakozásnak köszönhetően.

A Sony legjobb technológiái

 

Az Xperia M2 magas színvonalú technológiát nyújt megfizethető áron. A Sony prémium okostelefonokban megtalálható OmniBalance kialakítás, az ultragyors processzor és a nagy qHD kijelző egyesül a briliáns teljesítménnyel. A felejthetetlen szórakozást pedig az egyedi Xperia kamera, zene, - és filmes alkalmazások biztosítják. 

 

Szórakozás bárhol, bármikor

 

Az Xperia M2 médiaalkalmazások széles tárházát kínálja az egyedülálló szórakozáshoz. Az Xperia M2 tulajdonosok várhatóan letölthetnek három új kasszasiker filmet a Sony Pictures-től digitális formában, többek között a Phillips kapitányt és Az elnök végveszélybent. A Music Unlimited szolgáltatáson keresztül az Xperia M2 tulajdonosok 25 millió zeneszámhoz kapnak 30 napos ingyenes hozzáférést, a Privilege Movies applikáció pedig biztosítja a kasszasiker filmeket az okostelefonon. 

 

 

Kategóriájában a legjobb kamera egy okostelefonban

 

Az Xperia M2 kategóriájában a legnagyobb felbontású 8 megapixeles kamerát és Exmor RS for mobile szenzort, automatikus jelenetfelismerő technológiát és HDR funkciót kínál. A Sony a Cyber-shot fényképezőgépei tervezésekor megszerzett tapasztalatát alkalmazta az Xperia M2 megalkotása során, ennek köszönhetően a felejthetetlen pillanatokat tökéletes minőségben örökíthetjük meg. 

 

Az egyedi Xperia kameraalkalmazások még több szórakozást kínálnak. A Social live, a Timeshift burst, és a Picture Effect segítségével a legtöbbet hozhatjuk ki az Xperia M2 8 megapixeles kamerájából.

 

A még egyedibb és különlegesebb kameraélmény elérése érdekében a Sony együtt külsős fejlesztőkkel működik együtt, hogy még több új Xperia kameraalkalmazás születhessen. Ha még több Xperia kameraalkalmazást szeretnénk letölteni, mint például a Vine, V1 Sports és FX Gurum válasszuk ki a kamera keresőjében a „+Alkalmazások” menüpontot, és a Sony Select oldalán válogathatunk a legújabb applikációk között. 

 

Kiváló teljesítmény és sebesség

 

A Sony mérnökeinek kijelző és kamera technológia területén szerzett tapasztalata segített megalkotni az Xperia M2-t. A nagy 4.8”-os qHD kijelző precíz kialakításának köszönhetően egy olyan okostelefon készült el, amely a kategóriájában a legnagyobb kijelzővel rendelkezik. Így a felhasználók a tartalmakat a legjobb minőségben élvezhetik. 

 

Kategóriájában a világ legvékonyabb 4G képes okostelefonja. Az Xperia M2 a figyelemre méltó teljesítmény érdekében egy ultragyors Qualcomm Snapdragon 400 processzorral, valamint egy 1.2 GHz-es négymagos CPU-val rendelkezik. A készülék 4G/LTE képes és egy 2300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, melynek üzemidejét tovább növeltük a STAMINA mód 3.0 verziójával. Így az Xperia M2 tökéletes abban az esetben, ha több napig fokozottan használjuk, mert biztosítja azt a sebességet és rendelkezésre állást, amelyre útközben is szükségünk van. 

 

 

Kategóriájának legvékonyabb 4G képes okostelefonja 

 

A lehető legtöbb prémium technológiát beletettük ebbe a vékony és könnyű okostelefonba, hogy tökéletesen elférjen a kezedben. Az Xperia M2 három különböző színben - fekete, fehér és lila – kapható.­

 

Dual SIM, kompromisszumok nélkül

 

Az Xperia M2 dual variánsa egy egészen új élményt kínál a Sony legújabb két kártyás (dual SIM-es) technológiáinak felhasználásával. A felhasználók mindkét SIM-kártyához egyedi csengőhangokat állíthatnak be és hívások, vagy üzenetírások előtt könnyen és gyorsan válthatnak a két SIM-kártya között. A Sony két kártyás technológiájának köszönhetően mindkét SIM-kártya folyamatosan aktív lehet, így a felhasználók sosem mulasztanak el egyetlen hívást sem, még ha éppen beszélnek is a másik kártya használatával.

 

Tökéletes kiegészítők

 

Az Xperia M2 Bluetooth kapcsolatot használva csatlakozik a Sony 154 db különböző egyérintéses NFC képes termékéhez. A dallamok szerelmesei a vezeték nélküli NFC képes SBH20 Bluetooth Headset fejhallgatóval vagy a vízálló Stereo Headset STH30 fülhallgatóval is élvezhetik a zeneszámaikat.

 

Bármelyik kiegészítőt is választjuk, az Xperia M2-vel kiegészülve tökéletes szórakozásban lesz részünk.

 

Az Xperia M2 globálisan 2014 áprilisától lesz elérhető.

 

 Kép: CNET.com

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkezik a Cat S42 strapabíró okostelefon

A Bullitt Group, a Cat phones márka licencpartnere bejelentette, hogy a Cat S42 okostelefon július 6-tól Magyarországon is előrendelhető. A készülék tervezési folyamatába több évnyi kutatás és fejlesztés eredményét építették be, hogy olyan okostelefont alkossanak, ami bírja az állandó szabadtéri munkavégzést. Cat S42 az Extreme Digital weboldalán rendelhető meg javasolt bruttó 94.990 Ft-os fogyasztói áron.

2020. július 3. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32
online sportfogadás