Zuckerberg a Madam Tussauds-ban

Czipperer Dia, 2014. április 29. 08:41

Mostantól Mark Zuckerberg élethű másával is találkozhatnak azok júniustól, akik San Franciscói Madam Tussauds múzeumban járnak. A Facebook-vezért zokni nélkül, törökülésben örökítették meg.

A londoni alapítású viaszmúzeumban, a Madam Tussauds-ban számos híresség életnagyságú viaszszobrával találkozhatnak a turisták, érdeklődők. Szerdán mutatták be Mark Zuckerberg figuráját is annak apropóján, hogy júniusban nyit a múzeum San Franciscóban. A Facebook alapítójának viaszmását két másik hírességgel együtt mutatták be: Leonardo DiCaprio és Rihanna társaságában.

 

 

Mark Zuckerberg életnagyságú viaszbábuja törökülésben ül, kezében egy laptoppal, mezítláb. Ő is csatlakozott Steve Jobshoz és Bill Gateshez a technológiai guruk sorában.

 

A viaszbábukat kézzel készítik, és hajuk valódi. Általában az a bevett szokás, hogy  az illetőt felkérik, hogy álljon modellt, hogy a méretarányokat tekintve minél pontosan alkotás születhessen. Sajnos Zuckerberg nem volt elérhető, így a művészek kizárólag fotókra hagyatkozhattak munkájuk során. Az alkotás elkészítése körülbelül 3-4 hónapig tartott.

 

 

A múzeum június 26-án nyitja meg kapuit, ahol az érdeklődők a fent említett hírességek mellett számos más sztárral, politikussal és technológiai szakemberrel találkozhatnak majd.

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Zuckerberg Facebook múzeum

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fedezze fel Amerikát otthonról!

Mindig is egy nagy amerikai körutazásról álmodozott? Most itt a lehetőség! Persze nem azt mondjuk, hogy kezdjen csomagolni a koronavírus-járvány kellős közepén. Valójában az otthonából, de még a kanapéjáról sem kell kimozdulnia ahhoz, hogy virtuális sétát tegyen az USA legjelentősebb múzeumaiban vagy nemzeti parkjaiban. Ingyenes online túrát kínál például a Fehér Ház, a Disneyland és számos állatkert is. Sőt, a helyzetre való tekintettel jelenleg élő közvetítésekkel kedveskedik a közönségnek a New York-i Metropolitan Opera. A Discover America Hungary összegyűjtötte a legizgalmasabb, teljesen ingyenesen elérhető virtuális programlehetőségeket.

2020. április 7. 11:41

Április 5-én indul a ROAD MOVIE GUIDE – Tillával

Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Az első öt dal mindegyike siker lett azóta. Ezekhez mind készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “ROAD MOVIE GUIDE Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd.

2020. április 3. 19:35

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás